mrb kızlar bende mayıs -haziran aylarından birinde evlencem hayırlısıyla ama daha kesin değil inşallah herşeyin hayırlısı olurr
herhalde mayıs aysının ilk gelini benim 02 mayıs 2009 bizde mobilyamızı aldık kına ve düğün salonunu tuttuk halılarımız tv çamışır mak. bulaşık mak. fırın küçük ev eşyaları ev sinama sistemi dvd falan herşeyimizi aldık taksitlerimizde martta bitçek dügünden sonra hiç borcumuz kalmıcak şimdi 02 mayıs gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah hepimiz mutlu bir yuva kurarız:asigim:
Hemşerim :)
Valla bravo herşey hazır nerdeyse. Seninle hemen hemen aynı zamanlarda ve ya ben senden 1 ay önce falan evlenicem ama biz daha ne düğün salonu tuttuk ne de mobilyalarımızı aldık. Sadece benim çeyizim hemen hemen hazır. Bakalım ne yapıcaz.
Bu arada biz düğün için Fomara'da ki Çağrı düğün salonunu düşünüyoruz. Senin düğün ve kına nerde olacak ve ne kadara anlaştınız?
Umarım fazla bunaltmamışımdır seni :çok üzgünüm:
Kizlar bende 2009 un son aylarinda evlenecek olan bir gelinim.bana daha çokkkkkkkk var anlayacağiniz.kafamçokkarıştısenağlamasenağlamasenağlamaBİR FİKRİMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM AMA kizlar bu düşüncemi mazur görün ... ben çeyiz almak ve aldirmak taraftari değilim.yani herşeyim dörtdörtlük iyisi olsun istemiyorum.hatta belli demirbaşlar alinsin yeter diyorum.nedenine gelince;benim ilk amacim ev almak.kira kira dolaşmak değil.kiraci olunca biliyorsunuzki eşyalar yipraniyor.ev alana kadar belli başli eşyalarla idare etmek .zaten evi aldiktan sonra istediğin eşyayi istediğin fiyata herşeyini dörtdörtlük alabilirsin.ben böle düşünüyorum.oyüzden daha eşya falan almadik.belki bir çok arkadaşa göre yanliş düşünüyorum ama ben kendime göre çok hakli düşünüyorum.benim gibi düşünen arkadaşlar varmi acaba.:uhm::enbuyukkk:
hemen hemen herşeymiz hazır ama altı ay nasıl geççek bilmiyorum balayına gitçegimiz yeri davetiye sözümüzü evimizdeki eşyaları nasıl yerleştirceğimizi dahi düşündük ama geçmek bilmiyo zaman çagrı baya pahalıdır canım biz kestel plaza dügün salonunu tuttuk kına 30 nisan perşembe 700 ytl düğün için 2,800 ytl dediler tabi pazarlıkla okadar fiyat düştü ama dügünü fiyatı daha uygun olduğu için kestel belediye düğün salonunu tuttuk 1500 ytl ama belediye düğün salonu da hoş bir salon merdivenlerden iniliyor piste bayag da büyük direksiz salona gittik ordan aşagı bakıyorum çok heycanlandım bakarken bile inerken düşmem inşallah szilerde böyle bir sabırsızlık varmı biz zaman hemen geçmesini çok istiyoruz allah tüm sevenleri biran önce kavuşturur inşallah
Canım heyecan olmaz mı hemde nasıııııııll anlatamam. Biran önce herşey çok ama çok güzel olsun ve artık tamamlansın istiyorum.
Bu arada ben Gürsu'da oturuyorum bu yüzden kına için bizde kestel plazayı düşünüyoruz. Kuzenim oranın işletmecisini tanıyor ayarlayacaklar bakalım tarih bir netleşsin de :jeyyar:
Çağrı düğün salonuna gelince evet çok pahalı ama sevgilimin patronunu orayı yıllardır işletiyor, bir kolaylık yapar artık bize. Zaten gidip ön bir görüşme yaptı sevgilim hafta sonu yer yok istediğimiz tarihlerde. Yani ya yeni tarih belirlicez ya da hafta içi istersek birşeyler yapabilecekler. Bende gidip şu kestel belediye düğün salonunu bir göreyim bakayım rakam çok iyi çünkü CADIARZU
canım hani ankara yolu üzerinde poyraz dügün salonuna eger gitmediyseniz bir gidip görün derim ikinci kattaki çok hoşuma gitti fiyatı da 2,400 ytl eger belediye düğün salonu olmasaydı orasını tutçaktık birde bende kestelde oturuyorum kınayı gürsuda yapmayı bence düşün artık düğüne gelcek misafirler uzak olduğu için gelmeyebiliyorlar ve kestelle gürsu çok yakın olmasına ragmen arabası olmayanlar iki minübüs değiştircekler düğün solonunu tercih ederken ulaşımıda göz önünde tutun bence ben sana gezdiğimiz yerlerin fiyatlarını yazayım belki fikir olur senin için poyraz birinci kat 1800 ikinci kat 2400 kafkas dügün salonu 2700 kilim düğün salonu 2750 ipek dügün salonu 3000 kestel konutlarda havuzlu bahçe dügün salonu 1600 (emin değilim yanlış hatırlıyo olabilirim) eger dügünün yazın olcaksa havuzlu bahçede kına veya dügünün yapabilirsin çok güzel benim ki mayıs oldugu için orasıda açık olduğu için havalara güvenemediğim için orası olmadı okyonus ve yuvam dügün salonlarınıda gittik onlar kapalıydı fiyatlarını bilmiyorum tabiki bu fiyatlar bize verilen fiyatlardı canım birde dügün salonunu hakkında karar verirken hem ulaşım hemde size verilen hediye fotograf sayısını çekim süresini ve bir sürü fotograf çekiyolar onların hepsini almak zorunda olup olmadığınızı ve bir fotografın fiyatını da konuşun derim hadi kolay gelsin
merhaba kızlar bende mayıs geliniyim.Hazırlıklar nerdeyse bitti.Biraz hızlıyım galiba...16 mayıs 2009
merhaba kızlar bende mayıs geliniyim.Hazırlıklar nerdeyse bitti.Biraz hızlıyım galiba...16 mayıs 2009
gelinlikleri ne yaptınız kızlar ben hiç karar veremiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?