2009 mayis gelinleri hazirliklar ne alemde

Merhaba kizlar, haftalardir evdeki net baglanti bozuk...sadece net kafeden yazabiliyorum suan..!

Bende ailem ile IST ye evimizin mobilyasini almaya gittik..! Mobilya ve perdeleri sectim ve siparis verdik!

Diger esyalarida martta gittigimde alacam...! Gez gez ayaklarim agridi..! cok SÜKÜR kabasi gitti, ince is kaldi..!

:sm_cool:

Sevgili hoşçakal baya hızlısın vallahi.Eşyalarını mutlulukla huzurla kullanman dileğimle.
Bu arada bende 2009 31 ocak geliniyim :))
Beyaz eşyaları aldık,mobilyaları belirledik.10-15 gün içinde nasip lursa almayı düşünüyoruz.Halı ve perde kalıyor,onları kısa sürede halledeceğimizi umut ediyorum.Hepinizi kocaman öpt

Evet gülüm, vakit daraliyor...insanin ayagi birbirine dolaniyor aceleye geldimi...rahat rahat halledelim dedim..! Beyaz esyalarida aldik..! Ince is vakit oldukca hallolur diye düsünüyorum!

Sanada cok cok kolay gelsin..!kaydirigubbakcemile5

slm kızlar benimde haziranın 26 sında kınam,27 sinde düğünüm olacak:asigim: Allah nasip ederse salonumu tuttuk mobilyalarım,halılarım da alındı ödenmeye başlandı beyaz eşyalarıda babam bayii olduğu için komple düğün hediyesi verecek tüm çeyizimide aldım tencere tabak hatta fazla fazla aldım.Annemde sağolsun:1hug: dantel mantel bişi bırakmamış hepsini hazır etmiş birtek ev kaldı onuda mayısta kiralayacaz artık perdeleride ev tutulunca ölçü verip öyle yaptırcaz nisan gibide gelinlik bakmaya başlıcam benden tavsiye hiç birşeyi son ana bırakmayın bugün çok erken derseniz yarın çok geç olabilir a.s hepinize şimdiden mutluluklar canlarıma.s.

Vallahi siz bizden yani 2009 kış gelinlerinden epey hızlısınız.31 Ocak'ta nikahım var beyaz eşyaları aldık henüz mobilyalarıda belirledik ancak daha almadık.Hepinizi kocaman öpüyorum

annaaaammm bo topicte gelişmeler başlamış.17 mayıs düğünüm kızlar hepinizi beklerim :))

slm arkadaşlar benimde bu cumartesi nişanım mayıs 17 de ise düğünüm var.çeyiz hariç hiçbir eşya daha alınmadı.şu nişanı bi atlatalım da geisi gelir zaten.hepimize kolay gelsin

aynen tatlım ya mayıs 17 de düğün varrrr zaman geçmiyor zaten :teselli:
benim daha çeyizim bile tam olarak hazır değil bakalımm daha 5 ay var yaparız bişeyler
dimiiiiisositososito

aynen tatlım ya mayıs 17 de düğün varrrr zaman geçmiyor zaten :teselli:
benim daha çeyizim bile tam olarak hazır değil bakalımm daha 5 ay var yaparız bişeyler
dimiiiiisositososito

annaammm nihayet kocaaaa evlilik hazırlığı bölümünde benle aynı gün evlenecek birini buldum holleeyyyy hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 biz ocakta başlıcaz eşyaları almaya. ben genelde 2009 yazı evleneceklerin topicinde oluyorum beklerim neslihancım a.s. :1hug:

Biz hala mayıs olarak düşünüyoruz,daha ne eşya ne de tutulan bir yer var umarım yetiştirebiliriz...Eşyalara haftaya başliicaz ama bakalım...

benimde haziran sonu gibi düğün acaba nikah günü için yada salon için acelemi etmeliyim ocak şubat gibi tutmayı düşünüoruz ama :S bilemedim. benim pek bişi yok ortada beyaz eşyanın bi kısmı salon takımı ve çeyizler var ama onldarda eksik ikmzde ayrı şehirlerde çalıştığmz için zor oluo hazırlanmak

hazırlıklarımı yazmayı unutmuşuma.s herşey tamam gibi bizde davetiyelerimizi bile yaptırıyoruz :dance:

selam kızlar,
bende 23 mayısta evleniyorum
hazırlıklar tamam gibi sanki yani halı perde kaldı bide mutfak eşyaları işte o kadar,

arkadaşlar herkese önce mutlu ewlilikler diliyorum..inş hepiniz için hayırlısı olur.inş çok ama çooook mutlu olursunuz yeni yaşamınızda... 38 beden gelinliğim var satmayı düşünüyorum aranızda ilgilenenler varsa özelden görüşebiliriz resimlerini gönderirim msn adresimden.çantası ve ayakkabısıda yanında ücretsiz hepsi çok kaliteli ve pahalı fiyatlarla aldım şimdi yarı fiyatına satmak istiyorum aciliyetten... öpüldünüz kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…