2009 mayis gelinleri hazirliklar ne alemde

merhaba canım ben 2009 temmuz geliniyim ama bende yazayım dedim ben yatak odamı aldım yatak örtümü aldım.yemek takımı aldım.belki inanmayacaksın ama evimizi bile bulduk umarım bana kızmamışsındır çünkü ben temmuz geliniyim ya rahatsız ettimse özür dilerim canım

sağol canım benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim.ben beğenmiştim yatak odasını taksite bağladım ve aldım canım oturma odasını bizde almak daha canım

Bende Nisan geliniyim kismet olursa...ceyiz eksigi zaten bitmeyen birseymis..al al azalmiyor..mirmirmirmir

Kasim ayinda kismet olursa mobilyalari aliyoruz..evin büyük derdi bitiyor..beyaz esyalarda tabi...elektronik mutfak gerecleri...kizlar say say bitmiyor ki...!!

Hazir olan tek sey var...o da gelinlik..kaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar bende hazıran sonu gelınıyım allah nasıp ederse inş ya sizede zaman gecmek bılmıyormu bana öyle bıran önce nişanlımla yaşamak ıstıyorum oturcagım evi hayal ediyorum sizde öylemısınız yoksa ben cokmu uçuyorum?

Evet canim...hayatim artik bir düzene girsin istiyorum...vakit bana göre tikir tikir isliyor..!

BENDE AGUSTOS 20 SINDE NISANIM OLDU MAYIS HAZIRAN GIBI DE DUGUN DUSUNUOS AMA TARIHI FILAN KESMEDIK DAHA VE KENARDA NE GELINLIGIM HAZIR NE BEYAZ ESYAM NE TENCERE TAKIMIM NE YEMEK TAKIIMIM NE CATAL BICAGIM NE MOBILYAM HIC BISEYIM HAZIR DEILL:1closedeyes:

NETCEMMM BILMIOM BI BASLADIM MII HEP ALICAM GALIBA GEC MI KALDIM SIZCE YAAsenağlama

2009 gelinleri "burasıda seneye yaza evleneceklerin alanı olsun" topicinde çeyiz hazırlığı hakkında paylaşıma devam edebilirsiniz.

Kısmetse bende haziranın ikinci haftası evleneceğim kaydirigubbakcemile2
küçük ev aletlerim
beyaz eşyalarım (fırın ocam davlumbaz hariç)
yemek takımlarım
çatal bıçak takımlarım
bardak takımlarım
teflon ve çelik tencere takımlarım
erzak kavanozlarım
baharat setim
kahvaltı takımım
bıçak setim
çay bardağı takımım
kızartma tencerem
ütüm
televizyonum
yatak odası halılarım
nevresim takımlarım
klozet takımlarım
bornoz takımım
yatak örtülerim
var
diğerlerini kısmetse nişanlım askerden gelince halledicez gamyoncuiremsu

günaydın canım bende sen gibi düşünüyoruum ve hayal ediyorum zaman çoğu zaman geçiyo çoğu zaman geçmiyor bende artık evim olsun ve hayatım düzene girsin istiyorum

Tubilik kıs madem haziranın ikinci haftasında evleniyorsunda niye bizim topice uğramıyorsun bakim hıı klava:
Topic"burasıda seneye yaza evleneceklerin alanı olsun"

yok canim ya ne geç kalmasi ama bi an önce başla bu arada bende 2009 eylül ekim gibi gelin olcam suan tencere tava bişeyler aldim ama bi sürü eksik var

kızlr günaydın bende 2009 mayıs geliniyim mobilyalarım beyaz eşyalarım alındı pek bi eksik kalmadı aslında :) şimdi zaman gecsin diye bekliyoruz:)

aaaa ben yandım desenızye:) 2009 şubat geliniyim ve daha hiçbişeyim yok:)bi evimiz var okadar:)napcam ben yandım okadar seyi nasıl alcam 4 ayda:):):)

elif16 bende 2009 şubat geliniyim.bi ara sonbahar gelini olacak gibiydim ama kısmet şubata kaldı.dert etme inş halldersiniz bi almaya başlayınca gerisi geliyo ama bir an önce başlamak lazım tabi biz beyaz eşyaları,yemek odasını,çatal bıçak,yemek takımı,kahvaltı seti,tencere takımları,yatak örtüsü aldık.yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz.ben en çok gelinlik konusunda heyecanlanıyorum ama.gelinliği ne zaman ayarlıycaksın bu konuda fikir alışverişi yapalım

aaaa ben yandım desenızye:) 2009 şubat geliniyim ve daha hiçbişeyim yok:)bi evimiz var okadar:)napcam ben yandım okadar seyi nasıl alcam 4 ayda:):):)

ELİFCİM CANIM KAFANA TAKMA HERŞEY YOLUNA GİRER GÜZELİM BENDE MAYISTAN BERİ BEKLİYORUM AZ BİR EŞYAM KALDI AMA VAKİT BİRAN ÖNCE GEÇSİN İSTİYORUZ NE GÜZEL SENİN 4 AY KALMIŞ ALLAH HAYIRLISI İLE O GÜNLERİ GÖSTERSİN CANIM BENİMŞeniz

slm arkadaşlar benimde bu cumartesi nişanım mayıs 17 de ise düğünüm var.çeyiz hariç hiçbir eşya daha alınmadı.şu nişanı bi atlatalım da geisi gelir zaten.hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…