2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar günaydın galiba herkesin kız bakalım bizim nolcak.bu arada boğazlarım çok tahriş oldu yutkunurken bile canım yanıyor limunlu sıcak sudan başka bişey içemiyoruminşallah atlatırım hemen.bu arada ben sadece folik asit kullanıyorum onuda 3.ay bitiminde bırakırsın dedi doktor.vitamin daha sonra dedi.ama anladığım kadarı ile ehrkes kullanıyor

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havası tatlım

pnhrlt canım arkadaşım hadi bakalım hayırlısı sevindim senin adına bebişleri uıltrasonda görmek çok müthiş bir duygu bende sabırsızlıkla bekliyorum

Son düzenleme:

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Aman dikkat etde daha fazla üşütme. Sıcak şeyler iç yumuşak tut boğazını

canım arkadaşım hadi bakalım hayırlısı sevindim senin adına bebişleri uıltrasonda görmek çok müthiş bir duygu bende sabırsızlıkla bekliyorum

Sağolasın canım benim. Sende hayırlısıyla görürsün bebişinin hareketlerini inşallah :)

canım bu kadar erken öğrenmişssin ne güzel sağlıklı olsunda farketmez kız yada erkek bu arada aynı doktoramı gidiyorsun

evet canım haklısın ben günde 1 defa folik asit ve bir defa elevit içiyorum ama dedğin gibi çok iştah açıyor eğer dr. elevit içmezsen günde 3defa folik asit al dedi öyle yapıcam bende şimdiden aldım kiloları zatensenağlama, ama bebişim iyi olsunda

selam arkadaşlar kış mevsimi malum çok dikkat etmemiz lazım
hasta arkadaşımıza geçmiş olsun
kızlar akıntınız varmı ve sizce akıntılar normalmi

evet arkadasım cokta yapıcak bir şey yok biraz dikkat edicez yediklerimize bebişler iyi olsun

canım akıntılar hamilelikte normal dr kokulu ve kaşıntılı olmadıktan sonra her hamilede görülebilir demişti
kış mevsimi çok dikkat etmek gerekiyor herkese sıhhatlı sağlıklı hamilelikler diliyorum

evet canım benimde akıntım cok var çamaşır değiştirmekten yoruldum valla ama doktora cumartesi sorduğumda acık sarı ve beyaz akıntının normal olduğunu söyledi merak etme

canım ben sadece folik asit kullanıyorum günde üç defa şişkinlik yapıyor ama ilk üç ay çok önemli bebeğin gelişimi için bebişlerimiz için herşeye değer yeterki iyi sağlıklı olsunlar

arkadaşlar sabahları kuruüzüm ve pekmez yemenizi öneririm kış geliyor kansızlık için gerekli artık beslenmemize daha dikkat etmemiz gerekiyor süt yoğurt asla ihmal etmememiz gereken besinler arasında
kızlar beslenmeniz nasıl bu arada az ve sık yemeye çalışıyorum ben

Doktorum bana folic plus'ı iştah açtığı için vermediğini söyledi. Zaten kilo almaya meyillisin bide bunu içersen iyice açılır iştahın sen onun yerine GNC'nin Folic Acid'ini iç dedi. Bunda hiç sorun yok.

Akıntı bende de var. Doktor kokulu olmadığı sürece sorun değil dedi...

Valla canım doktor artık süte ve yumurtaya başlayalım dedi. Ben sütü gaz yapıyor diye içemiyordum. Ama şimdi 2 gündür içiyorum hergünde bir yumurta yiyorum sorun yok çok şükür...

Ama aklım fikrim makarnada :) Bıraksanız 5 öğün domatesli makarna yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…