- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
mutahhara ikisinide aynı gün yapıyorlar dimi canım kan tahlilinide dimi
MERHABA 2009 YILININ EN GUZEL ANNERİ!!!!!:lepi::lepi::lepi:
BUGÜN KİMSE GÖRÜNMÜYORR NERDESİNİZ KIZLARRRklava: klava:
bu arada diş etleri kanıyanınız varmı yaa ...ben fırçalarkenn acayip kanıyorr önceden hiç olmazdı hatta şimdi bazen konuşurken bile kendi kendine kanadığı oluyorr :çok üzgünüm:
evet canim ayni gün yapiliyor :) gerci ben cevap verene kadar sen gidip yaptirmişindir bile :) dün aksam acilmadi bi türlü site..oyuzden cevap veremedim..inşaAllah güzel sonuclar alirsin canim :)
aman amannn havaya girdim bu şişko halimle sengözlerimebaksanab hihoyyyt
diş etlerim bazen kaniyor canim..ama dikkat et eger cok kaniyorsa..annem bana hamileyken dişetleri hastalanmiş..bazi bayanlarda olabiliyor
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım mide bulantıları geçtimi artık göbişler ne alemde
Benimki ilk baktığımızda kafa üstüydü :) Amuda kalkmış şekilde. Sonra 4 saat boyunca sık sık aralıklarla baktık hiç durmadı. Ya sırtını dönüyor, ya ayağa kalkıyor, ya kafa üstü, ya ayaklarını gösteriyor :) Doktor "annesine her yerini göstermek için yapmadığı şebeklik kalmadı" dedi en sonunda. Cidden de her yerini gördük yani :) Karnıma bastırmadı hiç. Arada bir rahim kasılsın oda hissetsin şekil değiştirsin diye öksürttü beni. Ama bizimkine ne fayda. Aynen dönmeye devam etti. En sonunda alttan bakıcam dedi. Vajinal yolla bakıp en uygun pozisyonda ölçüm yaptı canım...
ay benimde öyle:) tatlı çok severim normalde ama hamileliğimin başından beri hiç canım istemiyor. tuzlu,ekşi şeyler istiyorum. o zaman ikimizinde ekşi birer kızı olacak öyle mi?:roflol:Canım bende muz çok severim ama bu aralar attlı yediğim anda midem bulanıyor. O yüzden tatlı besinleri azcık beklemeye aldım :) Varsa yoksa ekşi, tuzlu :)
MERHABA 2009 YILININ EN GUZEL ANNERİ!!!!!:lepi::lepi::lepi:
BUGÜN KİMSE GÖRÜNMÜYORR NERDESİNİZ KIZLARRRklava: klava:
bu arada diş etleri kanıyanınız varmı yaa ...ben fırçalarkenn acayip kanıyorr önceden hiç olmazdı hatta şimdi bazen konuşurken bile kendi kendine kanadığı oluyorr :çok üzgünüm:
günaydın kızlar ay çok mutluyum bugün dün miniğimi gördüm 2li test için gittik ense kalınlığı1.2mm çıktı doktor iyi dedi tam 2.5 saat aralıklarla bebeğime baktım çok kıpırdadı resmen şov yaptı bize doktor bir türlü ölçemedi bari arada aya kalktım dolaştım anca 2.5 saatin sonunda ölçtürdü 4.9mm olmuş bebeğim kalbini duydum 120 dedi doktor allahım koptum ya çok ağladım amaay kızlar süperdi allahım hepinize nasip etsin buarada bebşim 11hafta 5 günlük hala gerideyiz ama doktor sorun yok dedi
günaydın kızlar ay çok mutluyum bugün dün miniğimi gördüm 2li test için gittik ense kalınlığı1.2mm çıktı doktor iyi dedi tam 2.5 saat aralıklarla bebeğime baktım çok kıpırdadı resmen şov yaptı bize doktor bir türlü ölçemedi bari arada aya kalktım dolaştım anca 2.5 saatin sonunda ölçtürdü 4.9mm olmuş bebeğim kalbini duydum 120 dedi doktor allahım koptum ya çok ağladım amaay kızlar süperdi allahım hepinize nasip etsin buarada bebşim 11hafta 5 günlük hala gerideyiz ama doktor sorun yok dedi
merhaba kızlar site bozuktu ...ben bozuktum ancak gelebildim 3 gündür kusma olayım yoktu dün aksam arka arkaya yaşadım .....halsizleşitm ......
herkes ikiliye gidip bebeğini görmüş yawww ben daha bekliyorum bekliyorum
off geçmiyor günler yaaaaaaaaaaaaa.....13 kasım gelmez bana .......inş.iyidir bebeklerimmm
aynen canım ya daha 2 hafta var dr. gitmeme bende 15 kasımda gidicem günler geçmiyor
canım kan tahlilinidemi aynı gün yaptırdın.ben ikili test için pazartesi gidip salıda kan tahlili vericem. ama herkes aynı gün diyor kafam karıştı.
cnm ultrason tarihi ile kan alma tarihi aynı gün olmalı,2li test için çünkü ultrasonda bebeğinin crl değeri falan ölçülüyor ya,senden alınan kanda da herşey yolunda mı diye kontrol edilmesi için aynı gün olmalı,bu arada laboratuar teknisyeniyim ,ordan biliyorum için rahat olsun güzelim.[/QUOTE
canım teşekkür ederim.ama benim doktorum öğleden sonra bürosunda oluyor.ve aç karna yapılıyor dediler bu test için.tok karna olsa hemen yaptırım öğleden sonra nasıl oclak acaba ya off