- 11 Eylül 2008
- 227
- 0
- 50
merhaba arkadaşlar :)
biz de 13 haftalık olduk artık :)
ikili testimiz yapılacak, aç karınla mı gitmem gerekiyor benim test için ?
bu arada bebişim kız :)
merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı huzurlu ve mutlu bır hafta dılıyorum .. herkes mutlu ne guzel !! allah bozmasın .. tam ikili test zamanları inşallah herkesın test sonucu sorunsuz güzel çıkar...ben de bu perşembe yaptıracağım nasıpse ..ama ben ikinci bır doktora daha gıtmeyı dusunuyorum farklı bır goz daha baksın ıstıyorum .. inşallah hayırlı sonuçlar alırız ...
merhaba,
ben gerçi daha 9 haftalığım. Bir sonraki muayenede ikili testim yapılacak. Ama biraz önce 8 aylık hamile bir arkaddaşımla konuşuyordum. Sakın aç gitme teste, ben aç gitmiştim. bebek hiç kıpırdamamıştı. doktor çikolata yedirmişti bebeğin hareket etmesi için dedi. hatta bana giderken çantana da çikolata at dedi.
süper, öğrenmişsin:) tebriklerben de hamile kalmadan önce hep kız istiyordum. Gerçi şimdi sağlıklı olsun yetere döndüm. kısmet bakalım.
arkadaşlar bebek kıpırdadığı zaman ölçülemediğini sölemiş bazı arkadaşlar.ben karıştırdım şimdi.kıpırdatmak mı lazım tok gidipte.:)))????yoksa sakin durmasıı daha ii ölçüm açısından..
Solala biz aynı sayılırız seninle.bende 9+4 üm bugün.ya bn çok sabırsızlaştım.ölücem meraktan.birde benim ilk hamileliğimdeki bebeğim tam 9+4 iken ölmştü.ondan psikolojik bir etki var sanırırm bende.görsem içim rahat edecek.hergün kendimi dinliyorum.miğde bulantım aynımı.ne bilim halsizliğim.beyaz akıntılarım oluyor.sürekli lavobada renklerine bakıyorum.gerçi geçen sefer hiç akıntımsa olmamıştı ama.bir taraftan korkuyorum bir taraftanda inanıyorum ALLAH IM BU SEFER VERECEK inşallah sağlıklı bir bebek.hepimize amin.
Oh oh bu sene kız senesi heralde :) Prensesler geliyo desenize :) Valla ben her ihtimale karşı aç gitmiştim ama doktor farketmez dedi. Bizim yaramaz biraz fazla hareket ettiği için yatmasını bekledik. O arada git yemek ye aç kalma dedi doktorum. Yani açlıkla toklukla alakası yok. Benden sonra kontrole giren arkadaşın bebeği yatar pozisyondaymış hemen 10 dk'da yaptılar ölçümünü. Önemli olan yatar pozisyonda olması. Eğer kafa üstü durup hiç hareket etmiyorsa o zaman belki vermişlerdir çikolata falan... Benimki sürekli döndüğü için 4 saat yatmasını bekledik :)
senin şu yazını okudukca varya içim içime sığmıyor içimde ikitane afacanın hareket ettiğini düşündükce mest oluyorum ....ve 13 kasımı dört gözle bekliyorum
dokotruma diyecem yaa ben böle 4 hafta bekleyemem yaa bebeklerimi görmek istiyorum işte.....eşimde gelecek benle onu düşünemiyorum ben çılgına döner heralde hehehee
düşündükce nefes alamıyorum yaaaaaaaaa
anlatma daha fazlaben gidip biran önce girecem ultrasona canım çekti diyecem sonra:roflol:bu arada karından bakıldı dimi benim göbiş baya var inş. görürler :roflol:
Valla bana kalsa her hafta gidip baktırıcam ama eşim bunaltma doktoru diyo :)
Önce üstten denedi. 3 saat kadar :) Sonra baktı ki biizmkini yatıramıcak ve en uygun pozisyonda ölçüm alması lazım. Alttan bakıcam mecburen dedi. En son yarım saat alttan bakarak dönmesinin durmasını bekledik :) O şekilde ölçtü canım... Eğer normal pozisyonda dururlarsa üstten görüyor...
ikizlerde çok sağlıklı ölçemiyolarmış ama hadi bakalım hayırlısı
valla biz doktora zırt pırt gidemiyoruz ...eşimde kızyor çevrede çok sık girme diyor
beklemedeyizz
ayy kızlar ben sölemesi ayıp cır cır olmuşum yaa nereden çıktı bu yaaa
slm kızlar maşşlahh bugun ne gusel haberler vermişsiniz böyle ..kızlarınıza erkek yetiştirmek lazımmm bakalımm erkekler kimlerden gelcekk :roflol::roflol:
dirimkızı canım sen ne dr keyfini bekliyorsunki canın istedikçe git canım ya parasıyla değilmi sonuçta benim dr da artık ayda 1 bakalım dedi ama ben dayanamıyacam 15 gun bitsin gidip görecem bebişimi yani allah kısmet ederse haftaya pzt özledimm kuzumu yahu hem cinsiyetini öğrenmiş olurumm :sm_cool::sm_cool: