2009 Mayıs Anneleri

evet canım benimde akıntım cok var çamaşır değiştirmekten yoruldum valla ama doktora cumartesi sorduğumda acık sarı ve beyaz akıntının normal olduğunu söyledi merak etme

umarım normaldir ben bu sabah biraz endişelendim rengi biraz koyu gibi geldi umarım gereksiz evhamdır ama çok korktum bebeğime bir şey mi oldu diye

afiyet olsun şekerlerime yiyelim ki bebişlerimiz güçlensin bitanem:1hug:

EVET BESLENMEK ÖNEMLİ BENDE GÜNDE 1 BARDAK SÜT İÇMEYE BAŞLADIM.yumurtada haftada2-3 kere ancak daha fazla yiyemiyorum.ama yoğurt pekmez kuru üzüm ve kayısı işyerinde bile bulunduruyorum.bide ben çok muz yiyorum.

afiyet olsun şekerlerime yiyelim ki bebişlerimiz güçlensin bitanem:1hug:

Valla canım zaten her yediğim şeyde acaba ona vitamin gidiyormudur acaba ona yarıyormudur diye düşünüyorum :) Doktorum 5 aya kadar senin kanından besleniyor önemli olan aldığın vitaminler dedi. Bende hep vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum...

Canım bende muz çok severim ama bu aralar attlı yediğim anda midem bulanıyor. O yüzden tatlı besinleri azcık beklemeye aldım :) Varsa yoksa ekşi, tuzlu :)

slm kıslar bende cumartesı doktordaydım.SATa gore o gun 12 haftalıktım ama dr um 2.5 aylık dedı.nasıl yanı ama ben 12 haftalık hesaplıyorum dedım.işte oule gorunuyo 2.5 aylık dedı.gelişimindemı bır problem var o zaman dedım,hayır canım dedı.kıslar ne demek bu sızce ltfn yardım edın bana bılgılerınızı paylasırsanız benımle cok sevınırım

pnrhlt canım bende ilk aylarda tabak tabak kornişon turşu yedim ablam kavanoz kavonoz yaptı baktı olmıyacak bu sefer 5 kiloluk kavanoza yapmış.ama şu an ağzıma bile koyamıyorum.demekki hormonal bişeyki farklı farklı zamanlarda insanın canı çekiyor

canım bazen geç döllenme olabiliyor öyle bişeydir ya bu gelişimin yavaş olduğunu göstermez fazla canını sıkma canım

Canım zaten 12 haftalık demek 3 aylık demek değildir. Tamam bir ayda 4 hafta var ama 4 hafta 28 gün yapar. Normalde ayın 31 çektiği zamanları düşünürsek ay olarak 2,5 aylık civarı gözükür. Yada geç döllenmedir... Hiç kafanı karıştırma o yüzden direk olarak haftadan takip et...

Evet canım hormonlar bizi dengesiz yaptı :)

ilk haftalarda benimde canım kornişon çekiyordu ve çok yiyordum şimdi kokusuna bile tahammül edemiyorum

benimde canımın ne istediği belli değil bazen tatlı hemen arkasından tuzlu yada tam tersi,başka söylese anında midem bulanmaya başlardı,kendime inanamıyorum valla.

Muzu bende çok severdim ama kabızlık yapıyor diye yyşyemiyorum bide ilk öğrendiğim zamanlar çok çiğ köfte yemiştim canım okadar çok stiyorduki geçen gün burda okuyunca öğrendim zararlı olduğunu düşük riski varmış aman kızlar sakın yemeyin ben bilmeden çok yedim çünkü

evet bana da muz yeme dediler ben zaten kronik olarak kabızlık çeken biriyim ama muz yemeye başaldığım haftalardan ebri kabızlığım sona erdi.bana iyi geldi sanırım.

Amin canım sağolasın. Valla bizimki tam oynak çıktı :) Hiç durmadı. Senin nasıl kolay ölçüldü mü hemen?

20 dakika felan sürdü canim ölçmesi :) resimlere göre benimki ayakta duruyordu :) ama ultrasonu ceken radyolog doktor cok bastirdi karnimi ya..acaip acitti karnimi..seninkinde de öyle oldumu?

eleviti ilk doktora gittigimde basladim..6 haftaliktim ozaman..ama son kontrolumde yani geçen hafta kesti doktorum,demir hapi verdi..felaket kilo aldiriyor gercekten..doyma hissini kaldiriyor..ben 7 kilo aldim :))) onu kestikten sonra 2 kilo verdim :) folik asitide yarin kesicem..böylece sadece demir hapi kaliyor içecegim :)

selam arkadaşlar kış mevsimi malum çok dikkat etmemiz lazım
hasta arkadaşımıza geçmiş olsun
kızlar akıntınız varmı ve sizce akıntılar normalmi

olmazmi :) yoruldugum zamanlarda cok artiş gösteriyor..

al benden de okadar..kaç şişe tursu bitirdim bilmiyorum..gece kalkip yiyordum..ama son aldigim şişeyi 2 haftadir bitiremedim..canim çekmiyor..sadece ayva cekiyor canim şuanda :)

20 dakika felan sürdü canim ölçmesi :) resimlere göre benimki ayakta duruyordu :) ama ultrasonu ceken radyolog doktor cok bastirdi karnimi ya..acaip acitti karnimi..seninkinde de öyle oldumu?

Benimki ilk baktığımızda kafa üstüydü :) Amuda kalkmış şekilde. Sonra 4 saat boyunca sık sık aralıklarla baktık hiç durmadı. Ya sırtını dönüyor, ya ayağa kalkıyor, ya kafa üstü, ya ayaklarını gösteriyor :) Doktor "annesine her yerini göstermek için yapmadığı şebeklik kalmadı" dedi en sonunda. Cidden de her yerini gördük yani :) Karnıma bastırmadı hiç. Arada bir rahim kasılsın oda hissetsin şekil değiştirsin diye öksürttü beni. Ama bizimkine ne fayda. Aynen dönmeye devam etti. En sonunda alttan bakıcam dedi. Vajinal yolla bakıp en uygun pozisyonda ölçüm yaptı canım...

kızlar bende yarın 2li teste gidicem kendi doktorunuz değilde başka doktomu bakıyor usgde eşinin gelebiyormu benimki çatlar görmezsede birde kanın sonucunu nezaman alıyorsunuz açmı gittiniz tokmu far ediyormu

kızlar bende yarın 2li teste gidicem kendi doktorunuz değilde başka doktomu bakıyor usgde eşinin gelebiyormu benimki çatlar görmezsede birde kanın sonucunu nezaman alıyorsunuz açmı gittiniz tokmu far ediyormu

hadi hayirli olsunn :) kendi doktorum bakmadi canim..radyolog doktor bakti..ayni hastanede..bilmiyorum herkestede öylemi değilmi :) kan tahlil sonucu için bana bir hafta dediler..bazi yerlerde 4-5 gün oluyor..tok gidiceksin canim..bide tuvaletin olsun giderken..bolbol su iç..mesane dolu olunca ultrason daha iyi görüntü veriyomus..bunu doktorumda dedi,nettede okudum bide tatli bişeyler yediriyorlar..sanirim cocuk hareket etsin diye :)

ay yerim onu ben yaaaa :))) benimde çarşamba günü kontrole gittigimde öyleydi :) bi yatiyor bi kalkiyor bi uyuyor bi ellerini oynatiyor bi bacak pozu veriyor :)))) cok güzeldi :) ay inşaAllah kan tahlillerinin sonuclarida güzel cikar hepimizin :)

mutahhara ikisinide aynı gün yapıyorlar dimi canım kan tahlilinide dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…