evet canım benimde akıntım cok var çamaşır değiştirmekten yoruldum valla ama doktora cumartesi sorduğumda acık sarı ve beyaz akıntının normal olduğunu söyledi merak etme
Valla canım doktor artık süte ve yumurtaya başlayalım dedi. Ben sütü gaz yapıyor diye içemiyordum. Ama şimdi 2 gündür içiyorum hergünde bir yumurta yiyorum sorun yok çok şükür...
Ama aklım fikrim makarnada :) Bıraksanız 5 öğün domatesli makarna yerim :)
afiyet olsun şekerlerime yiyelim ki bebişlerimiz güçlensin bitanem:1hug:
EVET BESLENMEK ÖNEMLİ BENDE GÜNDE 1 BARDAK SÜT İÇMEYE BAŞLADIM.yumurtada haftada2-3 kere ancak daha fazla yiyemiyorum.ama yoğurt pekmez kuru üzüm ve kayısı işyerinde bile bulunduruyorum.bide ben çok muz yiyorum.
slm kıslar bende cumartesı doktordaydım.SATa gore o gun 12 haftalıktım ama dr um 2.5 aylık dedı.nasıl yanı ama ben 12 haftalık hesaplıyorum dedım.işte oule gorunuyo 2.5 aylık dedı.gelişimindemı bır problem var o zaman dedım,hayır canım dedı.kıslar ne demek bu sızce ltfn yardım edın bana bılgılerınızı paylasırsanız benımle cok sevınırım
slm kıslar bende cumartesı doktordaydım.SATa gore o gun 12 haftalıktım ama dr um 2.5 aylık dedı.nasıl yanı ama ben 12 haftalık hesaplıyorum dedım.işte oule gorunuyo 2.5 aylık dedı.gelişimindemı bır problem var o zaman dedım,hayır canım dedı.kıslar ne demek bu sızce ltfn yardım edın bana bılgılerınızı paylasırsanız benımle cok sevınırım
pnrhlt canım bende ilk aylarda tabak tabak kornişon turşu yedim ablam kavanoz kavonoz yaptı baktı olmıyacak bu sefer 5 kiloluk kavanoza yapmış.ama şu an ağzıma bile koyamıyorum.demekki hormonal bişeyki farklı farklı zamanlarda insanın canı çekiyor
EVET BESLENMEK ÖNEMLİ BENDE GÜNDE 1 BARDAK SÜT İÇMEYE BAŞLADIM.yumurtada haftada2-3 kere ancak daha fazla yiyemiyorum.ama yoğurt pekmez kuru üzüm ve kayısı işyerinde bile bulunduruyorum.bide ben çok muz yiyorum.
Amin canım sağolasın. Valla bizimki tam oynak çıktı :) Hiç durmadı. Senin nasıl kolay ölçüldü mü hemen?
selam kızlar
ben geldim ve bişi sorucam
eleviti kaçıncı hafta kullanmaya başladınız
akşam bi programda izledm erken başlanması ve fazla kullanılması down sendromuna yol açıyormuş
vitamin ve multi vitaminler için dedi elevitte girer mi acaba bunlara
çok korktum bugün içmedim
selam arkadaşlar kış mevsimi malum çok dikkat etmemiz lazım
hasta arkadaşımıza geçmiş olsun
kızlar akıntınız varmı ve sizce akıntılar normalmi
pnrhlt canım bende ilk aylarda tabak tabak kornişon turşu yedim ablam kavanoz kavonoz yaptı baktı olmıyacak bu sefer 5 kiloluk kavanoza yapmış.ama şu an ağzıma bile koyamıyorum.demekki hormonal bişeyki farklı farklı zamanlarda insanın canı çekiyor
20 dakika felan sürdü canim ölçmesi :) resimlere göre benimki ayakta duruyordu :) ama ultrasonu ceken radyolog doktor cok bastirdi karnimi ya..acaip acitti karnimi..seninkinde de öyle oldumu?
kızlar bende yarın 2li teste gidicem kendi doktorunuz değilde başka doktomu bakıyor usgde eşinin gelebiyormu benimki çatlar görmezsede birde kanın sonucunu nezaman alıyorsunuz açmı gittiniz tokmu far ediyormu
Benimki ilk baktığımızda kafa üstüydü :) Amuda kalkmış şekilde. Sonra 4 saat boyunca sık sık aralıklarla baktık hiç durmadı. Ya sırtını dönüyor, ya ayağa kalkıyor, ya kafa üstü, ya ayaklarını gösteriyor :) Doktor "annesine her yerini göstermek için yapmadığı şebeklik kalmadı" dedi en sonunda. Cidden de her yerini gördük yani :) Karnıma bastırmadı hiç. Arada bir rahim kasılsın oda hissetsin şekil değiştirsin diye öksürttü beni. Ama bizimkine ne fayda. Aynen dönmeye devam etti. En sonunda alttan bakıcam dedi. Vajinal yolla bakıp en uygun pozisyonda ölçüm yaptı canım...