arkadaşlar aranızda ikili testi herkes yaptıracakmı? Benim çevremdeki bazı arkadaşlarım yaptırmamış hatta bazı doktorlar bile gerek görmüyormuş güvenilirliği kesin değil diyorlarmış siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kesinlikle yapılmalı ve bir sorun varsa baştan önlem alınmalı...[/QUO
kesinlikle katılıyorum ihmal edilmemesi gereken bir test
canım benimde etle aram yok buara a.s.:1hug: acayip midem bulanıyor kokusuna bile tahammül edemiyorum süt içmeyide aksattım bende yoğurt peynir ayran tüketiyorum
tarifini deneyeceğim canım teşekkür ederim paylaşım için
bu arada 8 hafta 5 günlük oldum ve bugün doktora gittim. ilk defa kalp atışını duydum:CüvCüv:
Kalp atışı görmek , dinlemek hakikaten başka bir olay. Benim şimdi kısmetse eğer yarın sırada bebişimin elini ayağını görmek var :) 12.haftamız bitti bugün. Yarın olsada görsme kuzumu
Ay ayağı parmağı farketmez iyi olduğunu göreyim de başka birşey istemem... En son kalp atışlarını görmüştük. Onda bile ağlamıştım. Şimdi nasıl heyecanlıyım :) Haftasonu nete giremiyorum. Pazartesi anlatırım size hayırlısıyla kara kuzumu :)
kızlar bu arada ikili test kanda yapılıyor diye biliyorum.ultrason da ense kalınlığına falan da bu testtemi bakılıyor orasını anlamadım..
kızlar kabızlık yüzünden basur sorunu yaşıyorum ben varmı bu sorunu yaşayan aranızda