2009 Mayıs Anneleri

cnm yaa anlıyorum seniiii kesinlikleeeeeeeeeee aynı durum ben serum yemedim ama çok zor...............yemek yemiyorum meyve yiyorum serin böle kavun gibi elma mandalin gibi iyi geliyo hee kusmuyormuyum kusuyırum ama yapacak bişey yok....
12 haftaya 2 hafta 3 gün var benim yandım inş....geçer cnmmmmmmm merak etme en geçç 4 ayyy olurr sanırım

tek derdin bu olsunnnnnnnnnnnn arkadaşımm:CüvCüv:

herkese merhaba belki biliyorsunuzdur.bebeğimi kaybettim iki hafta oluyor.kürtajla aldılar.on haftalığım dolmuştu.eğer devam etseydi şuan 3 aylık olcaktım.kalbi durdu bebeğimin kendmi çok kötü hisseiyorum.allahım kimseye vermesin.tüm hamilelere de hayırlı hamilelikler diliyorum

ben bılmıyordum canım cok gecmıs olsun.Alah sabır versın ne dıyım.Üzme kendını kendıne ıyı bak

cnm benim yaaa çok üzülüyorum böle okuyunca cnm yaa neden oldu cnm yani bir sebep varmıydı....

valla ben iyice korkuyorum ama korkunun ece faydası yok doktorum 8.haftadayken 1 ay sonra gel ikili testini yapacaz dedi bu arada hiç gitmedim 13 kasımı bekliyorum ....böle okuyunca endişlerim artıyor yalan yok ama taktiri ilahi diyorum hep ....kaderimiz neyse yaşayacaz....rabbim sana çok büyük sabır versin en yakın zamanda tekrardan anne olman dileğiyle :teselli:

Canım ya çok üzüldüm Geçmiş olsun...

cok cok geçmiş olsun ( inşaAllah biz dogum yapmadan saglikla mutlulukla tekrar hamile kalirsin canim..dualarimiz seninle..

canim cok cok geçmiş olsun inşaAllah tez zamanda saglikla tekrar hamile kalirsin..güzel haberlerini bekliyoruz..

lekelenmem oldu biraz.bide ağrım vardı çok.bebek fazla bile kalmış karnımda yani hemen alınması gerekiormuş.sebebi araştırılımadı ancak ikinciye aynı olursa ozaman araştırlıomuş.ocaktan itibaern takviye ilaçlar vericek doktorum.ama ben hala inanamıyorum.bebeğim karnımda sanıyorum.elim hep karnımda.

dırımkızı merhaba ben medical parkta latif beye gidiyorum. Kan testlerini yaptırmıştı son gidişimde ve sonuçlarını takip edip bir sorun varsa bana döneceğini söylemişti. Sonra da aramayınca bende bir sorun yok galiba diye düşündüm 10 gün sonra başka bir sebepten gögüs hastalıkları bölümüne gitmişken verdiği ilaçları bir latif beye göstereyim dedim ilaçları gösterirkende test sonuçlarını sordum 10 gün geçmesine rağmen test sonuçlarına bakmamış hatta laboratuardan almamıştı bile ben gidip kendim aldım ve tekrar ona gösterdim. Allahtan önemli bişey yoktu sonuçlarda ama ya olsaydı ben herkese tavsiye ediyordum bu olaydan sonra ilgisiz olduklarını hastaya önem vermediklerini düşünüyorum. Ayrıca diğer hastanelere göre çokk pahalı çoğu özel hastanede ikili test en fazla 100 ytl iken burada 230 ytl onun için yeni bir doktor arıyorum. Sen memnunmusun peki ?

arkadaşlar aynı sorunlar bendede var.hiç bişey yiyemiyorum.herşey kokuyor.işe gidemiyorum.4 ay sonunu bile bulabilir diyorlar.hiç bişey yiyemediğim için halsizim.2 kere serum takıldı biraz rahatladım ama yine sonrasında yine aynı.inşallah 12 haftada geçer.

cnm ben çok doktor gezdim ve bu doktor gerek bana tedavi olarak gerekde yaklaşım olarak çok iyi geldi ben çok hassas biriyim ....bende şimdiye kadar bir sorun olmadı 8.haftamda gittim muayne etti şeker ve tite baktı...şeker sonucumu alamadım banada arayacam dedi....kesinlikle çok yoğun olduğundandır ....çünki beni aksam 7 de aradı birde ben tlf la arayıp hatırlattım hostestler dosyanı alıp test sonucu bekliyor diye not düşüp doktorun masasına bırakıyolar .....yoksa hatırlaması çok zor....
para konusunda evet çok geldi bana sürekli muayne ücreti değişiyor....ama b.evler medıcalpark el değiştirilmiş bu değişimden bazı doktorlarda ayrılıyor hastaneden ...sanırım bundan .....ben bu saatten sonra tekrar bir hastane arayıp doktor bulmak çok zor geliyor....evime yakın medıcana var orası tam rezil para göz hastane hazendarda öle iyi sonuç aldığımdan ötürü buradayım bakalım ne olacak...ama latif bey çok yoğun bunu biliyorum banada bir saygısızlık yapıldı ben latif beye dedim böle böle yapıldı diye kim yaptı dedi olmaz öle şey tek hastam ,için dahi gelirim hastaneye dedi..

canımmm yaa RABBİM sana sabrını versin ve tez zamanda seni meleğine kavuştursun inşallah ..

cnm malesef dediğin aya kadar olabilir ama yapacak hiç bişey yok valla yaşayacaz bebeklerimiz iyi olsun tek ....ben hiç serum almadım ama kustum kustum yedim böle geçiyor iştee

Dırımkızı ben de tam 11. doktor olarak latif beye karar vermiştim ve önceki ameliyatımda da gözüm kapalı girmiştim kendine çok güveniyordum çok yogun olduğunuda biliyorum ama bu olay olunca canım çok sıkıldı ikili testide o yapmıyormuş serkan beye yönlendirdi beni perşembe gününe ikili test için randevum var ama daha iyisini bulabilirmiyim acaba diye araştırmak istedim... kararsız olmak çokkk kötü ne yapıcam bilmiyorum.

kızlar merhaba, uzun zamandır ben de giremiyorum siteye
bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş, Allah hepinize sabır ve acil şifalar versin. Eminim çok zor ama Allah verir, Allah alır bunu da hiç unutmamak lazım..

benim son iki haftadır günde en az 3 kez kusmam oluyor. hemen hemen ne yersem 10 dk içinde çıkıyor. öyle kötü günler geçiriyorum ki size anlatamam.bu gün de size yazdım biliyorum çözüm değil ama aranızda takip ettiğim kadarıyla kusma yaşayan yok gibi birşey.

hem açlıktan karnım kazınıyor hem de ne yesem çıkıyor, günde 6 defa olduğu bile oldu. doktor bir gece emedur iğne ol dedi, onu da tüm kusmalar bitince akşam olabilidim, pek de faydası yok anlıycağınız.ben napıcam, böyle durumda olan hiç kimse mi yok, çok moralim bozuk.bulantısı olanlar şükretsin bir de kusma va rondan fenası yani. çok moralim bozuk çok kötüyüm ben kızlar (

canım bende avcılarda oturuyorum kendi dr um yıldız tabyada cok uzak olduğu için belki buralardan iyi bi dr bulurum diye yeni hamile olduğumu öğrendiğim zaman 4 ayrı dr gezdim ama hiç birinden bemnun kalmadımm yine döndüm her hafta kendi dr uma gidiyorum ikili testimide o yaptı allaha şükür şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım telefonlada 24 saat çekinmeden arıyabiliyorum kendisini

evet cnm serkan bey bakacakmışşş ama serkan bey çok güsel uzun uzun bakıyor biliyormusun ..........o latif bey kadar yoğun değilll ......ben saymadım bile doktorları
ben o yüzden serkan bey diyince hiç rahatsız olmadım.....birde eğer oraya gidersen cd çekeceklermi merak ediyorum cd çekiliyormuş yaaa...sanda bir ay sonrayamı gün verdiler...
valla bende para yönünden mır kır ettim ama kime gidem bu işde evinede yakın olması laızm inan git gel fenalık geçiriyor insan .....valla iyi bir yer bulursan doktorda iyiyse haber et deneriz ama artık yoruldum yeni doktorlarla adapte olmaya ...bzen acaba sorun bendemi diyorum....

cnm geçmiş olsun kusma olmazmı kızzz burada o kadar çok kusan varkiii meselaaa bennnnnnnnnnnn kusuyorum yiyemiyorum ama alıştım kusuyorum yatıyorum yine yiyorum ..........vücudumla midemle savaş halindeyimmmmmmm

size uzak ama kendi dr önermek istedim.memorial hastanesinde dr banu göker özdemir.çok menunum.gebelikten önce prolaktinim yüksek çıkmıştı.tedavisiyle 2 ayda düştü 3.ayda hamile kaldım.test sonuçları içinde mutlaka arar bilgi verir.çok güler yüzlü.insan rahat hissediyor gittiğinde.

insanın güvenebileceği doktoru bulması gerçekten çok zor o yüzden bende akıl danışayım dedim en azından tavsiye üzerine gidince daha içi rahat oluyor insanın sen de epey yol gidiyormuşsun ama en azından için rahat offf bende bir doktor bulsam rahatlıycam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…