aynen valla. gece aha iyiyim yani sabaha doğru. dün dolabın başında ağladım. midem korkunç kazınıyor sanki içinde rakun var. ama hiç bişi yemek gelmedi içimden. yesem kusarım gibi geldi. oturdum ağladım bende. su içemiyorum böbrekler iflas edecek artık. o yüzden toplam 8 şişe serum yedim. ama nafile. buugün yine içemiyorum. 4 gün kaldı 12 haftaya ama ben aniden rahatlayacağımı düşünemiyorum. artma hızı kadar azalma olursa 4 ayı bulur vallasenağlama
selam kızlar ayy valla kaç gün oldu giremedim kk ye nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben kendimi uykudan alamıyorrum hep uyuyorum desem yalan olmaz onun dışında bulantımd pek olmamıştı zaten şimdide yok ama dediğim gibi tek derdim halsizlik ve uyku
herkese merhaba belki biliyorsunuzdur.bebeğimi kaybettim iki hafta oluyor.kürtajla aldılar.on haftalığım dolmuştu.eğer devam etseydi şuan 3 aylık olcaktım.kalbi durdu bebeğimin kendmi çok kötü hisseiyorum.allahım kimseye vermesin.tüm hamilelere de hayırlı hamilelikler diliyorum
herkese merhaba belki biliyorsunuzdur.bebeğimi kaybettim iki hafta oluyor.kürtajla aldılar.on haftalığım dolmuştu.eğer devam etseydi şuan 3 aylık olcaktım.kalbi durdu bebeğimin kendmi çok kötü hisseiyorum.allahım kimseye vermesin.tüm hamilelere de hayırlı hamilelikler diliyorum
Merhaba arkadaslar. gecen cumartesi bebegimi kayip ettim. 1 hafta once. cok uzuntu yasadim. ve hic kimseye konusmak istemdim. ama bugun yazayim bilin benim bebegim yok artik. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. ama ilk 12 haftada bu olan sey normalmis. dok diyor. benimkin kalbi durdu. ve dusk yasadik. kendinize iyi bakin. insallah hepiniz dogum yaparkene bana dua edersiniz. ve hepinizi opuyorum hepinize kolay dogumlar diliyorum byeee
ahhhh cnm bende öleyim illa bir kere tam anlamlı kıusuyorum cnm
halsizim .............yemek yedimmi sanki böle bişeyi doldurursunda kapağanı kapatamazsın benimde midem öle ne yesem fazla geliyor gibi.........
halsizlik baş ağrısı mide bulantısı....inan olsun ilaçlarımı alamıyorum su içemiyorum çünkiiii 12.haftada geçeceğini düşünüyorum cnm umudum o vallaa
dırımkızı merhaba ben medical parkta latif beye gidiyorum. Kan testlerini yaptırmıştı son gidişimde ve sonuçlarını takip edip bir sorun varsa bana döneceğini söylemişti. Sonra da aramayınca bende bir sorun yok galiba diye düşündüm 10 gün sonra başka bir sebepten gögüs hastalıkları bölümüne gitmişken verdiği ilaçları bir latif beye göstereyim dedim ilaçları gösterirkende test sonuçlarını sordum 10 gün geçmesine rağmen test sonuçlarına bakmamış hatta laboratuardan almamıştı bile ben gidip kendim aldım ve tekrar ona gösterdim. Allahtan önemli bişey yoktu sonuçlarda ama ya olsaydı ben herkese tavsiye ediyordum bu olaydan sonra ilgisiz olduklarını hastaya önem vermediklerini düşünüyorum. Ayrıca diğer hastanelere göre çokk pahalı çoğu özel hastanede ikili test en fazla 100 ytl iken burada 230 ytl onun için yeni bir doktor arıyorum. Sen memnunmusun peki ?
arkadaşlar aynı sorunlar bendede var.hiç bişey yiyemiyorum.herşey kokuyor.işe gidemiyorum.4 ay sonunu bile bulabilir diyorlar.hiç bişey yiyemediğim için halsizim.2 kere serum takıldı biraz rahatladım ama yine sonrasında yine aynı.inşallah 12 haftada geçer.
Dırımkızı ben de tam 11. doktor olarak latif beye karar vermiştim ve önceki ameliyatımda da gözüm kapalı girmiştim kendine çok güveniyordum çok yogun olduğunuda biliyorum ama bu olay olunca canım çok sıkıldı ikili testide o yapmıyormuş serkan beye yönlendirdi beni perşembe gününe ikili test için randevum var ama daha iyisini bulabilirmiyim acaba diye araştırmak istedim... kararsız olmak çokkk kötü ne yapıcam bilmiyorum.
evet cnm serkan bey bakacakmışşş ama serkan bey çok güsel uzun uzun bakıyor biliyormusun ..........o latif bey kadar yoğun değilll ......ben saymadım bile doktorlarıDırımkızı ben de tam 11. doktor olarak latif beye karar vermiştim ve önceki ameliyatımda da gözüm kapalı girmiştim kendine çok güveniyordum çok yogun olduğunuda biliyorum ama bu olay olunca canım çok sıkıldı ikili testide o yapmıyormuş serkan beye yönlendirdi beni perşembe gününe ikili test için randevum var ama daha iyisini bulabilirmiyim acaba diye araştırmak istedim... kararsız olmak çokkk kötü ne yapıcam bilmiyorum.
kızlar merhaba, uzun zamandır ben de giremiyorum siteye
bebeğini kaybeden arkadaşlarımız olmuş, Allah hepinize sabır ve acil şifalar versin. Eminim çok zor ama Allah verir, Allah alır bunu da hiç unutmamak lazım..
benim son iki haftadır günde en az 3 kez kusmam oluyor. hemen hemen ne yersem 10 dk içinde çıkıyor. öyle kötü günler geçiriyorum ki size anlatamam.bu gün de size yazdım biliyorum çözüm değil ama aranızda takip ettiğim kadarıyla kusma yaşayan yok gibi birşey.
hem açlıktan karnım kazınıyor hem de ne yesem çıkıyor, günde 6 defa olduğu bile oldu. doktor bir gece emedur iğne ol dedi, onu da tüm kusmalar bitince akşam olabilidim, pek de faydası yok anlıycağınız.ben napıcam, böyle durumda olan hiç kimse mi yok, çok moralim bozuk.bulantısı olanlar şükretsin bir de kusma va rondan fenası yani. çok moralim bozuk çok kötüyüm ben kızlar(
Dırımkızı ben de tam 11. doktor olarak latif beye karar vermiştim ve önceki ameliyatımda da gözüm kapalı girmiştim kendine çok güveniyordum çok yogun olduğunuda biliyorum ama bu olay olunca canım çok sıkıldı ikili testide o yapmıyormuş serkan beye yönlendirdi beni perşembe gününe ikili test için randevum var ama daha iyisini bulabilirmiyim acaba diye araştırmak istedim... kararsız olmak çokkk kötü ne yapıcam bilmiyorum.
canım bende avcılarda oturuyorum kendi dr um yıldız tabyada cok uzak olduğu için belki buralardan iyi bi dr bulurum diye yeni hamile olduğumu öğrendiğim zaman 4 ayrı dr gezdim ama hiç birinden bemnun kalmadımm yine döndüm her hafta kendi dr uma gidiyorum ikili testimide o yaptı allaha şükür şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım telefonlada 24 saat çekinmeden arıyabiliyorum kendisini