2009 Mayıs Anneleri

bana çok uzak çok sağol cnmmmm arabamız yok zor gidip geliriz yinede ilgin için çok tşk.ederimm

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda ikili testi herkes yaptıracakmı? Benim çevremdeki bazı arkadaşlarım yaptırmamış hatta bazı doktorlar bile gerek görmüyormuş güvenilirliği kesin değil diyorlarmış siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

canım herkes öyle diyor ama en güvenilir üçlü testmiş ama ben yinede ikili testi yaptırıcam altı üstü bir tüp kan veriyorsun zaten doktorumda yaparız dedi.çevremdeki bazıları yaptırdı bazıları sadece üçlü test yaptırdı.

canım 2-3 sayfa önce dırımkızı ile bu b konuda dertleştik. oku bak. benim 11+ 3 bugün ve hala berbat haldeyin. dün 4 şişe ondan önce 4 şişe serum yedim. midemin içini sanki tarakla kazıyorlar ama hiçbişi yenmiyor seni çok iyi anlıyorum. ama yapacak bişi yok. bende her gece sinirden ağlıyorum ama allah bebeklerimizi sağlıkla kucağı mıza almayı nasip etsin..

ecem cok üzüldüm. en kısa zamanda yeni bir meleğe sağlıkla kavuşursun inşallah

evet canım valla git gel yaklaşık yol 3 saat oluyor ama olsun ben kendimi guvende hissettikten sonra önemli değil...çünkü avcılardaki dr lar beni çok korkuttu çok patavatsızlardı herbirinin farklı özelliği var işte ne bilimm ..inşallah sende guvenebilir bi dr bulursun canım

Son düzenleme:
kızlar benim bebişim hiç beklemediğim bi anda geldi ve ben günde 1 pakete yakın sigara kullanıyodum bebişimi fark ettiğimde yaklaşık 8 haftalık olmuştu hemen sigarayı bıraktım ve o günden beri 1 tane bile içmedim ama acayip vicdan azabı çekiyorum yavruma zarar verdim diye offffff umarım bişey olmaz ona

Allah sabır versin çok üzüldüm ne diyceğimi bilemiyorum,Alan Allahım sabrınıda verir canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

allahın izni ile bişey olmaz cnm sen bırakmışsın öğrendiğinde
bilipde içen okadar çokki ben çok tiksindim zaten içimyordum ama rahatsız olmazdım kokusundan .........şimdi nefret ettim eşim bir tane içsin leş gibi geliyor bana

başlasam iyi olucak,mustelayı eczaneden mi alıcaz?

canım dün çatlaklarla ilgili konuşmuştukya.mustelanın kofre seti varmış.içinde varis kılcal damar ve göğüs içinde deneme boyları varmış.bu sitede çoğu arakdaş kullanmış ve mennun kalmışlar bugün bana ismini yazdılar.

tam olarak mustela strech marks double action eczanelerde bulunurmuş.bende salı günü doktoruma sorduktan sonra alıcam.

kızlar size birşey sorucam biraz iğrenç ama büyük tuvaletinizi yaparken rengi normal mi? benim hep yeşil,siyah gibi ya korkuyorum birşey olucak diye sizn normal mi?

sağol canım ozman sen dr. sor benim dr. gitmemem çok var ona göre bende alırım

kızlar size birşey sorucam biraz iğrenç ama büyük tuvaletinizi yaparken rengi normal mi? benim hep yeşil,siyah gibi ya korkuyorum birşey olucak diye sizn normal mi?

kullandığınn ilaçlardan olur cnm merak etme baska bişey yoktur..

tamam canım size iyi akşamlar ben bugün epey kötüyüm mide bulantısı var geceden beri.aslında bitti gibi bişeydi nerden çıktı tekrar anlamadım.

Merhaba Arkadaşlar;

Bende mayıs annesi olucam inşallah bende 12+4 haftalığım.Bulantı şikayetlerim benimde bitti çok şükür.Sadece uyku hali var.Umarım hepimiz sorunsuz ve sağlıklı hamilelikler geçiririz.
En merak ettiğim şey cinsiyeti keşke şimdiden belli oluyor olsa :)

canım hayırlı olsun.bulantın nezaman geçti acaba ve çok mu yoğundu

Merhaba kizlar geziniyodum sitede şöle bi sizede bakayim dedim
hamileleiğin en kötüsü bulanti kizlar bendede sabah bulantisi oluyodu kahvalti falan yapamiyodum ekmeğin kokusu bile midemi blandirdi
3 ay sonra azaldi sabahlari uyanir uyanmaz grisini falan yiyin baya etkisi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…