10 Haftalık hamileyim inşallah mayısta anne olucam.Ben size şunu sormak istiyorum.Malesef ben günde 2 tane sigara içiyorum böyle birşey yapan varmı
işte o çok güzel birşey değilmi.çok heyecan verici..
canım benim bildiğim kadarıylada bütün dr lar ikili testi öneriyor ...eger ikili testte sorun cıkarsa üçlü yapılıyor diye biliyorummm
günaydın kızlar çok güsel bir hafta geçirdim ama dün aksam kusma şovu yaptım ne yedim ne içtim kustum 3 gündür baş ağrım 2 gündür şiddetlendi .....sanırım kusmalarımız 3 ayı doldurunca geçecek inş......allah herkesin yardımcısı olsunn
10 Haftalık hamileyim inşallah mayısta anne olucam.Ben size şunu sormak istiyorum.Malesef ben günde 2 tane sigara içiyorum böyle birşey yapan varmı
kızlarr nihayet haftalar sonra iştahla bişeyler yiyebildim valla özlemişim bulantısız tiksintisiz yemek yemeyi bu arada aşerme durumları ne vaziyette ben mısır istemiştim annecim almış saolsun
canım bende a.s.a.s. sürekli çıkarıyorum üç ay bitince kesilir dedi doktorum hayırlı hamilelikler dilerim
merhabalar bende 11 haftalık hamileyim. Dün akam dişim çok ağrıdı. Doktoruma danışdım. Diş hekimine gideblirsin dedi ama bebişime zarar gelir mi diye kokuyorum. Aranızda diş ağrısı çeken var mı?
Çok teşekkür ederim canım inşallah kolayca bir doktorum, dişlerize iyi bakın gerçekten hamileyken çok zor oluyor diş ağrısıgeçmiş olsun cnm bende öle bir sorun yok aman allah korusun olmasında
sende git cnm diş doktoru ona göre bişey yapar hamişken zaten çok çözüm üretemiyolar ama git korkma hekim bilir ne yapacağını
Çok teşekkür ederim canım inşallah kolayca bir doktorum, dişlerize iyi bakın gerçekten hamileyken çok zor oluyor diş ağrısı
evet çok zor diş bakımı hamişken yaa mesela ben dişlerimi fırçalamakta zorluk çekiyorum aşırı bulantım kusmam var nasıl fırçalıyacam?
ve kusuyorum sürekli kustukdan sonrada fırça lazım ama yapamıyorum
bende dişçimi arayıp sormam lazım yoksa zorlanacak gibiyiz
slm kıslarr...
Bugün dr a dittimm.İkili testimiz yapıldı..haftaya sonuç alacağız inş..
bebişim 6 cm boyuna ulaşmış..cinsiyet konusunda henüz bi fikir yoktu ..Maalesef 22 kasımı bekleyeceğim.Yeni randevu tarihim bu çünkü..
Ama bebişimi sağlıklı görmek onun hareketlerini izlemek yine çok mutlu etti beni
12 haftamızı doldurduk 13 e devam ediyoruz bakalım..Allahım sağlıkla bu mutluluğumuzu devam ettirsin inş...Hepimizinnn inş:CüvCüv:
slm kıslarr...
Bugün dr a dittimm.İkili testimiz yapıldı..haftaya sonuç alacağız inş..
bebişim 6 cm boyuna ulaşmış..cinsiyet konusunda henüz bi fikir yoktu ..Maalesef 22 kasımı bekleyeceğim.Yeni randevu tarihim bu çünkü..
Ama bebişimi sağlıklı görmek onun hareketlerini izlemek yine çok mutlu etti beni
12 haftamızı doldurduk 13 e devam ediyoruz bakalım..Allahım sağlıkla bu mutluluğumuzu devam ettirsin inş...Hepimizinnn inş:CüvCüv:
canım çok sevındım senın adına maşallah dıyelım.Bak 1 ay sonrada cınsıyetını oğrenırsın..
Hepimiz hayırlı haberlerle çıkarız ,inşallah bu testlerden