Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o sorun bendede var canım:teselli:gercekten cok zor bir durum ..gecenlerde afedersiniz wc de sandımki düşük yapıorum ilk defa böle bişeyle karsılastım kanamalı oldu ve bayılacaktım cok korkmustum ...dogal yollarla tedavi edilebilirmi acaba?
herkese merhaba belki biliyorsunuzdur.bebeğimi kaybettim iki hafta oluyor.kürtajla aldılar.on haftalığım dolmuştu.eğer devam etseydi şuan 3 aylık olcaktım.kalbi durdu bebeğimin kendmi çok kötü hisseiyorum.allahım kimseye vermesin.tüm hamilelere de hayırlı hamilelikler diliyorum
bana doktor bi pomad yazdı canım henüz almadım daha yarın alıcam umarım işe yarar bendede kanama oluyo bide küçük bi et parçası belirdi inan tuvalete gitmeye korkuyorum artık
ecem basin sagolsun. benimde aynen seningibi oldu. bende kendimi hep sucluyorum ve hep surekli birseyler atistiyorum ve iyice kilo aliyorum. okadar berbatimki anlatamam. hep kendimi sucluyorum ve dunuyorum sugun ziplandim ondan oldu, bugun sunu yaptim ondan oldu yada agladim stres yasadim ondan oldu diye oyle aglayip geziyorum. acimiz buyuk ama bir akrabam var 8zinci tupobebek denemesi ve karninda 6ti aylik cocgu erken dogdu ve ciyerleri gelismedgi icin can vermis. odaha kotu ama bun herseyi kotu allahim bizlere kimseye hic butur acilari yasatmasin amin.
bende yine tupbebek icin kolari sivadim. madi manevi yiprandim yatip kalkip bebek dusnuyorum kafayioda yedim. ama olsun allahim buyuk
canım, benimde aynı dediğin gibi. bende elevit kullanıyorum. ilaçtan diye tahmin ettim,ondan önemsemedim.kızlar size birşey sorucam biraz iğrenç ama büyük tuvaletinizi yaparken rengi normal mi? benim hep yeşil,siyah gibi ya korkuyorum birşey olucak diye sizn normal mi?
bende süt içemem hiç. bende meyvalı filan içiyorum. onlarda çok şekerli geliyo ama meçbur! bide nesquik aldım. onla da içebiliyorum.Ben de hiç süt içemiyorum. henüz denemedim gerçi ama bir arkadaşım hamileyken hep çocuk sütü içtiğini söyledi. Galiba Pınar'ın ve başka bi iki markanın var. Süt vanilya aromalıymış, o yüzden de süt kokusu gelmiyormuş. Denemeye değer geldi bana:)
bu arada 8 hafta 5 günlük oldum ve bugün doktora gittim. ilk defa kalp atışını duydum:CüvCüv:
bende kustum biras önce ..kendi kendime hep derdim hamile olupta kusmakta neymiş die ama dayanamıorum ...yemekde yiyemiorum ayrıca yapamıorumda ben 2 kilo verdim eşimde verdi oda bakımsızlıktan yazzzııkkk inş. en kısa zamanda gecerde normal yasama geri döneriz..
Merhaba Arkadaşlar;
Bende mayıs annesi olucam inşallah bende 12+4 haftalığım.Bulantı şikayetlerim benimde bitti çok şükür.Sadece uyku hali var.Umarım hepimiz sorunsuz ve sağlıklı hamilelikler geçiririz.
En merak ettiğim şey cinsiyeti keşke şimdiden belli oluyor olsa :)
canım benimde aklıma geldi ama ilaç kullanmıyorumki ama bir elevit birde folik asit bunlar yaparmı acaba:uhm:
kızlar kabızlık yüzünden basur sorunu yaşıyorum ben varmı bu sorunu yaşayan aranızda
kızlarr nihayet haftalar sonra iştahla bişeyler yiyebildim valla özlemişim bulantısız tiksintisiz yemek yemeyi bu arada aşerme durumları ne vaziyette ben mısır istemiştim annecim almış saolsun
ben de bugun doktordaydım.bırı takla atıyordu bırı kafasını kasıyordu.11haftalık oldular 2lı test yapılacaktı ama doktor olcemedı 2hafta sonra gel dedı .ben nıye hıc asermıorum ya ,yada kusmalar falan ne bılım anlamadım 2 ayda 3 kılo aldım .tutamıyorum kendımı sutu de danone alıorum yagı az dıe kokmuo ıcemeyenlere onerırım dıger markalar bana sankı ınek kokusu gbı agr gelıo....neyse.herkese saglıklı hamılelık dılerım.allahım ısteyen tum arkadasların yuzunu guldursun.amın
ecem basin sagolsun. benimde aynen seningibi oldu. bende kendimi hep sucluyorum ve hep surekli birseyler atistiyorum ve iyice kilo aliyorum. okadar berbatimki anlatamam. hep kendimi sucluyorum ve dunuyorum sugun ziplandim ondan oldu, bugun sunu yaptim ondan oldu yada agladim stres yasadim ondan oldu diye oyle aglayip geziyorum. acimiz buyuk ama bir akrabam var 8zinci tupobebek denemesi ve karninda 6ti aylik cocgu erken dogdu ve ciyerleri gelismedgi icin can vermis. odaha kotu ama bun herseyi kotu allahim bizlere kimseye hic butur acilari yasatmasin amin.
bende yine tupbebek icin kolari sivadim. madi manevi yiprandim yatip kalkip bebek dusnuyorum kafayioda yedim. ama olsun allahim buyuk
arkadaslar ben hastanede calısıyorum hamile arkadaslarla konstum bızım burda 2lı test yapılmıyomus kımsede özel olarak yaptırmamıs dr tavsıye etmedı 3lu test önemlı dedi
arkadaslar ben hastanede calısıyorum hamile arkadaslarla konstum bızım burda 2lı test yapılmıyomus kımsede özel olarak yaptırmamıs dr tavsıye etmedı 3lu test önemlı dedi