2009 Mayıs Anneleri

ben kustum geldimmmmmmm çok başımmm ağrıyorrrr dayanılcak gibi değilll kızlarr

bende kustum biras önce ..kendi kendime hep derdim hamile olupta kusmakta neymiş die ama dayanamıorum ...yemekde yiyemiorum ayrıca yapamıorumda ben 2 kilo verdim eşimde verdi oda bakımsızlıktan yazzzııkkk inş. en kısa zamanda gecerde normal yasama geri döneriz..

kızlarr nihayet haftalar sonra iştahla bişeyler yiyebildim valla özlemişim bulantısız tiksintisiz yemek yemeyi bu arada aşerme durumları ne vaziyette ben mısır istemiştim annecim almış saolsun

bana doktor bi pomad yazdı canım henüz almadım daha yarın alıcam umarım işe yarar bendede kanama oluyo bide küçük bi et parçası belirdi inan tuvalete gitmeye korkuyorum artık

ecem basin sagolsun. benimde aynen seningibi oldu. bende kendimi hep sucluyorum ve hep surekli birseyler atistiyorum ve iyice kilo aliyorum. okadar berbatimki anlatamam. hep kendimi sucluyorum ve dunuyorum sugun ziplandim ondan oldu, bugun sunu yaptim ondan oldu yada agladim stres yasadim ondan oldu diye oyle aglayip geziyorum. acimiz buyuk ama bir akrabam var 8zinci tupobebek denemesi ve karninda 6ti aylik cocgu erken dogdu ve ciyerleri gelismedgi icin can vermis. odaha kotu ama bun herseyi kotu allahim bizlere kimseye hic butur acilari yasatmasin amin.
bende yine tupbebek icin kolari sivadim. madi manevi yiprandim yatip kalkip bebek dusnuyorum kafayioda yedim. ama olsun allahim buyuk

bana doktor bi pomad yazdı canım henüz almadım daha yarın alıcam umarım işe yarar bendede kanama oluyo bide küçük bi et parçası belirdi inan tuvalete gitmeye korkuyorum artık

inş. işe yarar bende gitmiştim dr bana fitil vermişti ama kullanamadım ...gectigini düşündüm ama tekrar basladı pzrtesi gidecegim dr. tekrar ...gecmiş olsun..bulantıları atlattın demekkbende yemek yapmayı özledim ..ben cok uyusuk oldum ..canım hiç bişey yapmak istemio ayaga bile zor kalkıorum bende 10 haftalık oldum işide bırakınca kendimi işe yaramaz biriymiş gibi hissetmeye basladım-tatlicadiarzu-varmı aranızda benim gibi pskolojik bunalımlar gecirennlerrkafamçokkarıştı

basın saolsun canımm:teselli:beterin beteri var derler ...en kısa zamanda hayırlısıyla verir rabbim su anda okunan ezanların hürmetine(aminn)

kızlar size birşey sorucam biraz iğrenç ama büyük tuvaletinizi yaparken rengi normal mi? benim hep yeşil,siyah gibi ya korkuyorum birşey olucak diye sizn normal mi?
canım, benimde aynı dediğin gibi. bende elevit kullanıyorum. ilaçtan diye tahmin ettim,ondan önemsemedim.
bende süt içemem hiç. bende meyvalı filan içiyorum. onlarda çok şekerli geliyo ama meçbur! bide nesquik aldım. onla da içebiliyorum.

he he bizde de tam tersikaydirigubbakcemile3 eşim benden beter aşeriyor! :1shok: bulantım filan yok çok şükür,istediğimi pişirip yiyorum. aa eşim bazı yemekleri rüyalarında bile görüyor, ben bile o kadar değilimsırnaşık şey

ben de bugun doktordaydım.bırı takla atıyordu bırı kafasını kasıyordu.11haftalık oldular 2lı test yapılacaktı ama doktor olcemedı 2hafta sonra gel dedı .ben nıye hıc asermıorum ya ,yada kusmalar falan ne bılım anlamadım 2 ayda 3 kılo aldım .tutamıyorum kendımı sutu de danone alıorum yagı az dıe kokmuo ıcemeyenlere onerırım dıger markalar bana sankı ınek kokusu gbı agr gelıo....neyse.herkese saglıklı hamılelık dılerım.allahım ısteyen tum arkadasların yuzunu guldursun.amın

he he bizde de tam tersikaydirigubbakcemile3 eşim benden beter aşeriyor! :1shok: bulantım filan yok çok şükür,istediğimi pişirip yiyorum. aa eşim bazı yemekleri rüyalarında bile görüyor, ben bile o kadar değilimsırnaşık şey[/QUOTE]

masallah diorum dilini ısır diorum baskada bişey demiorummmmm

hoşgeldin canim aramiza a.s. az kaldi cinsiyetini ögrenmeye :) az daha sabir

canım benimde aklıma geldi ama ilaç kullanmıyorumki ama bir elevit birde folik asit bunlar yaparmı acaba:uhm:

canim bende ayni soruyla doktoru aradim..cok normal,elevit yapiyor dedi..için ferah olsun

kızlar kabızlık yüzünden basur sorunu yaşıyorum ben varmı bu sorunu yaşayan aranızda

canim mümkün oldugu kadar kabiz olmamaya caliş..sabah ac karnina elma ye..yemeklerden önce yeşil salatalardan ye..bol su iç..inan bunlari yapinca kabizlik geciyor..bende basta cok cektim kabizliktan..ama su elma işi çözdü hamdolsun..canim cekmese bile şifa niyetine elma yiyorum her sabah..

kızlarr nihayet haftalar sonra iştahla bişeyler yiyebildim valla özlemişim bulantısız tiksintisiz yemek yemeyi bu arada aşerme durumları ne vaziyette ben mısır istemiştim annecim almış saolsun

ya ben niye hiç aşermiyorum :))) bu aşermek nasil bişey..caninin bişey cekmesi gibimi yoksa daha farkli bişeymi? eger can cekmesi gibi bişeyse o bende herzaman oluyor..ama böyle abartili bi istegim olmadi henuz :)

seninde mi ikiz olcak? 2 tane ikiz annemiz olduuuu kaydirigubbakcemile2

ya kendinde suc arama ne olur..kader böyleymiş..senin moralinin yüksek olmasi gerekiyor..lütfen toparlanmaya caliş inşaAllah tez zamanda hayirla saglikla mutlulukla tekrar gebe kalicaksin..dualarimiz seninle canim..

arkadaslar ben hastanede calısıyorum hamile arkadaslarla konstum bızım burda 2lı test yapılmıyomus kımsede özel olarak yaptırmamıs dr tavsıye etmedı 3lu test önemlı dedi

arkadaslar ben hastanede calısıyorum hamile arkadaslarla konstum bızım burda 2lı test yapılmıyomus kımsede özel olarak yaptırmamıs dr tavsıye etmedı 3lu test önemlı dedi

canim doktor tavsiye etmedi diye birşey olcagini sanmiyorum..ister yaptirin ister yaptirmayin demiştir belki..ama tavsiye etmiyorum diyecegini sanmam..bana kalirsa önemli..doktorum direk verdi bu testi..hiç sormadi bile yaptiralimmi diye..3 lü test cok daha geniş kapsamli ve daha ileri tarihte yapiliyor..tabi bu herkesin insiyatifine kalmiş bişey..isteyen istedigi yaptirir,istedigini yaptirmaz

canım benim bildiğim kadarıylada bütün dr lar ikili testi öneriyor ...eger ikili testte sorun cıkarsa üçlü yapılıyor diye biliyorummm

yok, üçlü test daha ayrıntılı olduğu için onu herkese yapıyolar. ama ikili test konusunda bende şüpheliyim. daha vakti gelmedi ama, eminim yaşadığım ilçede yapılmıyodur. yani ben mecburen yaptıramayacam gibime geliyor

10 Haftalık hamileyim inşallah mayısta anne olucam.Ben size şunu sormak istiyorum.Malesef ben günde 2 tane sigara içiyorum böyle birşey yapan varmı

ahh canımm ya keşke hiç içmesen sigarayı her yaktığında o minicik kalbi ve ona zarar verdiğini düşün eminim ki her yakmaya kalkışında vicdanının sesini dinleyip vazgececeksin yakmaktan inşallah..ben günde bir paket içen biriydim ama meleğimin varlığını öğrendikten sonra sigara içilen yerde bile durmuyorum şükürler olsun darısıda inş sana canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…