- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
aynen valla. gece aha iyiyim yani sabaha doğru. dün dolabın başında ağladım. midem korkunç kazınıyor sanki içinde rakun var. ama hiç bişi yemek gelmedi içimden. yesem kusarım gibi geldi. oturdum ağladım bende. su içemiyorum böbrekler iflas edecek artık. o yüzden toplam 8 şişe serum yedim. ama nafile. buugün yine içemiyorum. 4 gün kaldı 12 haftaya ama ben aniden rahatlayacağımı düşünemiyorum. artma hızı kadar azalma olursa 4 ayı bulur vallasenağlama
cnm yaa anlıyorum seniiii kesinlikleeeeeeeeeee aynı durum ben serum yemedim ama çok zor...............yemek yemiyorum meyve yiyorum serin böle kavun gibi elma mandalin gibi iyi geliyo hee kusmuyormuyum kusuyırum ama yapacak bişey yok....
12 haftaya 2 hafta 3 gün var benim yandım inş....geçer cnmmmmmmm merak etme en geçç 4 ayyy olurr sanırım
selam kızlar ayy valla kaç gün oldu giremedim kk ye nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben kendimi uykudan alamıyorrum hep uyuyorum desem yalan olmaz onun dışında bulantımd pek olmamıştı zaten şimdide yok ama dediğim gibi tek derdim halsizlik ve uyku
tek derdin bu olsunnnnnnnnnnnn arkadaşımm:CüvCüv: