2009 Mayıs Anneleri

Canım cok uzuldum gecmıs olsun cok uzme kendını demek gelıyor ıçımden ama sen burdan ayrılma yıne aramızda ol

Canım ne diyeceğimi bilemedim. Allah sabır versin. Çok geçmiş olsun. Allah sana en kısa zamanda meleklerin en güzelini nasip etsin inşallah.

Ayvalık canım bak tüm arkadaşlar aynı fikirde. Daha erken. Benimde yarın 12+2 olacak. İkili test yapıcaz dedi doktor ama bakalım erken mi acaba?

canım pozitif olmaya çalış bazen doktorlar patavatsız olabiliyor. ilk gittiğim doktor bana şekilsiz bir kese düzgün bile değil dedi ve ben çok üzüldüm o doktoru bıraktım sonra gittiğim başaka doktorda da herşey yolunda öyle bişey yok dedi işte bazen insanın canını sıkıyorlar sen kendini ferah tut canım dualarımız seninle.

canım bende şu an11+3 üm 11.haftam dolmuş 12.haftama girmiş oluyorum.o yüzden doktorumda aynısını söyledi 12 haftanın içindeyim diyorum bende.

canım çok geçmiş olsun.tabiki dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın canım benim geçmiş olsun tekrar.

arkadaşlar ben,im aslında bulantılarım geçmiş gibiydi çok hafif arada oluyordu ama dün felakettim sabaha kadar sürekli kustum.şimdide pek iyi değil ve başağrılarım benimde var normal diyor herkes ama inşallah geçecek bunlar

Canım 12.hafta kan basıncının en çok arttığı hafta. Çünkü bebeğin tüm organları oluşmuş oluyor ve normal bir düzene girdiği için kan basıncı artıyor vücudun. Bu nedenle aşırı derece baş ağrısı olması normal dedi doktorum. Hafta başında iki gün kafamı nereye koyacağımı bilemedim. İnanılmaz bir ağrıydı. Doktorum çok zorlarsa önce masaj yap rahatlat damarlarını, sonra geçmezse minoset iç demişti. Bende inat ettim içmedim. Ama 2.günün akşamı artık ağrıdan ağlamaya başlayınca içtim ve yarım saat sonra normale döndüm...

teşekkür ederim canım.inşallah 12.hafta bittikten sonra hepimizin şikayetleri geçer.

efelin kardeşime çok geçmiş olsun diliyorum
ama moralini yüksek tut o bir melek oldu ve seni cennet kapısında bekleyecek
çok zor biliyorum ama tekrar çok geçmiş olsun.

İnşallah canım. Benim bu hafta sanki normale dönüyor gibi. Bakalım hafta içi belli olur. Neyse sağlıklı olsunda kuzucuklar bizim çektiğimiz bişey değil :)

efelin cnm senin adına çok üzüldüm..İnş bunu unutacak cici bebişlere kavuşursun bir an önce:1hug:
Ayvalık sana da geçmiş olsun cnm .İnş herşey yoluna girecektir kötü düşünmememye çalış.Stres yapma cnm:1hug:

Arkadaşlar benimde baş ağrılarım epey var.Bazen kendimi çok ii hissediyorum.Bazende tam aksine ep yatmak istiyorum..Bu baş ağrısı ne kadar sürecek acaba?12.haftaya mahsus mu sadece??

çok geçmiş olsun efelin Allah sabır versin ve Rabbimden diliyorumki en kısa zamanda sana dünya tatlısı sağlıklı bir evlat versin

cnm benim yiğenim ebe kesinlikle hissedelmez dedi

cnm bende oraya gidiyorum doktorun kimdi ve ne oldu cnm sen böle düşünmeye başladın ikli test için gideceğim bende merak ettim şimid yaa

ben daha dokuz haftalığımmm baş ağrım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar benim açken bir sorunum yok sabah hatta hiç bulantım yok ama yemek yedimmi bitiyorum yemek yemek kabusssssssssss

aynen valla. gece aha iyiyim yani sabaha doğru. dün dolabın başında ağladım. midem korkunç kazınıyor sanki içinde rakun var. ama hiç bişi yemek gelmedi içimden. yesem kusarım gibi geldi. oturdum ağladım bende. su içemiyorum böbrekler iflas edecek artık. o yüzden toplam 8 şişe serum yedim. ama nafile. buugün yine içemiyorum. 4 gün kaldı 12 haftaya ama ben aniden rahatlayacağımı düşünemiyorum. artma hızı kadar azalma olursa 4 ayı bulur vallasenağlama

selam kızlar ayy valla kaç gün oldu giremedim kk ye nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben kendimi uykudan alamıyorrum hep uyuyorum desem yalan olmaz onun dışında bulantımd pek olmamıştı zaten şimdide yok ama dediğim gibi tek derdim halsizlik ve uyku

senin durumunda olmak zor olmalı allaha şükür böle derdim hiç olmadı gibi bişey herke benim gibi bi hamilelik geçirir inşallaha.s.

merhaba efelin çok geçmiş olsun ben de şuan çok tedirginim dün koyu kahve akıntılar geldi daha öncede yaşamıştım bunu ama dr um normal o kadar telaş yapmayın demişti ama akşam kan rengini aldı doktoru aradım ilişkiden sonra olmuşsa normal dedi bizimkiside önceki günden öyle olduğu için biraz rahatladık ama yinede bütün gece uyuyamadım sabah yini kahverengiye dönüncede biraz daha rahatladım egitimciyiz bi taraftan ilk lekedede cuma sevk alıp gitmiştim bu gün almak istemedim o yüzden akıntının rengi değişirse giderim diye düşündüm hala değişmedi ama çok merak ediyorum acaba içimde yavrum hala canlımı diye bir de küçük ilçede oturmrnın zorlukları da var yarın gitcem inşallah bana dua edin herşey yolunda olsun ben ilk bebeğimi düşürdüm bundan bir yıl önce bunu da kaybetmek istemiyorum ama herşeyin hayırlısını diliyorum bugün 9. haftaya girmişizdir inşallah

selam canım aynen uykudan gözümü açamıyorum iş yerinde herkesin içinde uyuyup kalacağım diye korkuyorum:1closedeyes:bulantılarımda biraz daha fazlalaşmaya başladı inşallah canım üç ayımız bir geçsin atlatırız Allahın izniylekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…