Merhaba arkadaslar. gecen cumartesi bebegimi kayip ettim. 1 hafta once. cok uzuntu yasadim. ve hic kimseye konusmak istemdim. ama bugun yazayim bilin benim bebegim yok artik. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. ama ilk 12 haftada bu olan sey normalmis. dok diyor. benimkin kalbi durdu. ve dusk yasadik. kendinize iyi bakin. insallah hepiniz dogum yaparkene bana dua edersiniz. ve hepinizi opuyorum hepinize kolay dogumlar diliyorum byeee
Merhaba arkadaslar. gecen cumartesi bebegimi kayip ettim. 1 hafta once. cok uzuntu yasadim. ve hic kimseye konusmak istemdim. ama bugun yazayim bilin benim bebegim yok artik. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. ama ilk 12 haftada bu olan sey normalmis. dok diyor. benimkin kalbi durdu. ve dusk yasadik. kendinize iyi bakin. insallah hepiniz dogum yaparkene bana dua edersiniz. ve hepinizi opuyorum hepinize kolay dogumlar diliyorum byeee
çokkkk çokkkk üzüldüm anlatamam üzüntümü peki sebep neymiş cnm yaaaa
genelde ilk 3 ay risklidir ama kanamalıdüşükler oluyor ........neden oldu yaaa
yaa şaşkınım şuan cnm ..çok üzüldüm rabbim sabır versin cnm sana yaa
arkadaslar 2 gundur kabus gün yaşıyorum.Dün dra gıttım baktı ve sana vajinal ultrasonla bakmak ıstıyorum dedı baktı ve ensede bı kalınlık goruyorum dedıo an dünya başıma yıkıldı sankı.ama bebek hareket etmediği için baska acıdan goremıyorum dedı şüphelenıyorum dedi..Hemem üniv hastaneıne profa gıdın oda baksın dedı.Karnımı bastırdı ama bır turlu hareket etmedı bebeğim.Hamakta yatar vazıyette olması gerekıyomus ve yandan olcuyolarmıs enseyı.
11+1 gunken dun nıye enseye baktı onuda anlamadım 13 haftalıkken olcucez demıstı.Çok küçük net gorunmuyor dıyo.Neyse bugun profta baktı yıne pozısyon değiştirmemiş sırtüstü duruyo.tatlı meyve suyu içtim yok.Ölçülemedi yani. Ama bunun için erken olduğunu 45mm 84mm arasında bakıldığını benım bebeğim 40 mm.soyledı su anda olçulurse sağlıklı bı sonuc olmazmıs.
4 kasıma randevu verildi.O gunu nasıl beklıycem bılmıyorum.dua istiyorum arkadaslar cok kotuyum duramıyorum bı yerde
kızlar ben 1 haftadır yine işe gidemedim. 2 günd 1 serum takıldı. ağıdan hiç alamıyorum ve günde en az 1 kere kusuyorum. kusmadığım anlarda devamlı midem ağzımda. ağzımın içi hep limon yalamış gibi ekşi ve devamlı bir halsızlik. 11+2 yim bugün. umarım 12 haftada biter ama artık habire ağlar oldum sağlıksızlığıma
günaydın kızlar öncelikle efelin çok büyük geçmiş olsun allahım sabır versin canım
beyzaaak ben haramiderede oturuyorum cmt pazarı var onun aşağısında evim migrosun arkasında keleşoğlu plazada çalışıyorum buarada medicana muayne kap para ssk ve doğum fiyatını öğrendinizmi oraya giden vardı okuduğum kadarıyla
birde kızlar bende tam 5kilo verdim 12 haftaya kadar 11 hafta 3günlükken tün herşey bitti eskiye döndüm ama bir tek baş ağırım var oıda normalmiş kızlar ben dün gece yattım böyle karnımın içi karıcılanır gibi oldu değişik bişeydi bebeğimimi hissettim anlamadım
bencede erkn davranmış.o bebek daha şekillenme aşamasında.bak canım bn 13 haftaık hamileyken bebeğimin öldüğünü öğrendim.ama normal muayenemde .yani hiç bir belirti yoktu.13+1 dim fakat bebek 10 haftalıktı.ve gösterebilsem keşke.o zaman ensesine bakıyordum.ense kalın gibi geliyordu bana.yani bebek daha 13 haftalık olmamıştı çünkü.gelişim aşamasındaydı.henüz gözleri yanda ensesi kalın.sen canını sıkma.doktorun biraz vesveseli sanırım.bir arkadaşım b.evler medicanada dr düzgün bey in hastasıydı.bebeğin karnında zehirlenme ihtimali varmış.ve doktor bebeği 15 gün önce almak zorunda kalmış.ve arkdaşıma bebeğin gayet iyi gelişmiş.fazla anne karnında kalmasın.doğumun gelmiş diye kandırmış bebeği almış.halbuki bebeğin anneyide zehirleme tehlikesi varmış fakat doktor bunu yansıtırsa annenin panik yapıp tansiyonlarının çıkacağını ve sağlıklı bir doğum olmayacağını düşündüğü için bunu ameliyattan sonra söylemiş.bebek 2 kilo doğdu.ama 3 kilo demiş doktor doğumdan önce anneye mahsustan..senin doktorun sana hep böyle panik yaptırırsa bence sen doktorunu değiştir.....kendini üzme herşey iyi olacak..
canım simdi olkudum yazını sanada gecmıs olsun.Allah razı olsun oyle su serptın ıçıme sankı.Benımde tek tesellım bu erken olması tam olcememesı dua edıyorum hep.Cook tesekkurlr hersey gonlunce olsuna.s.