2009 Mayıs Anneleri

ablacım.üzülme ben sana şimdiden dua etmeye başladım.bende aynı şeyi yaşamıştım 13.haftada ALLAH BİLİR herşeyi.sabret şükret dua et .emin ol olacaktır.sadece inanmak yeter..

çokkkk çokkkk üzüldüm anlatamam üzüntümü peki sebep neymiş cnm yaaaa

genelde ilk 3 ay risklidir ama kanamalıdüşükler oluyor ........neden oldu yaaa
yaa şaşkınım şuan cnm ..çok üzüldüm rabbim sabır versin cnm sana yaa

canım ya,çok üzüldüm. çok geçmiş olsun! bizim doğum yaparken dua etmemize gerek yok,çünkü Allah'ın izniyle inşallah o zmana kadar yeniden bebişine kavuşucaksın:1hug:

canim sebep beli degil. kanamali dusuk degil bebek halla icimde ama olu. dusuk daha gerceklesmedi ama cok kan kayip etim cok elkadar buyuklukte en az 7parca dusrdum icerden buna ragmen gebelik kesei buyumeye devam ediyor ve hamilk hormonlari daha hala var. ama bebek olu. bekliyorum dusmesni artik. doktor dediki 15gun bekle dedi. ve 1 ay sonra doktorla randevumuz var. sanirim yas la alakali deidler ama yinede bana en iyi cevabi 1 ay sonra vericekler. cok zormus ya biz iste lekeneme oldu diye yazmistimya ertesgunu doktora gitik ozaman ogrendik oldugunu. ve iki gun sonra kanama basladginda korkmadim biliyorudm oldgunu ya anlatmasi cok zor bunlari. allah yardimcimiz olsun hepinizi opuyorum

alllah sabrını versinn diyecek hiç bişi blamıyorum şu an ne sölesem seni teselli etmeye yetmez biliyorumm..tek dileğim rabbim sana tekrar böyle bi acı yaşatmasın kimseyede böyle bi acıyı göstermesinn...senin adına inan çok üzüldümm

çok çok geçmiş olsun Allahım başka acı yaşatmasın sana,en kısa zamanda tekrar bebişini kavuşursun inşallah sağlılkı bir şekilde Allah büyüktür,sabrınıda verir çok geçmiş olsun

canım hiç moralini bozup,stres yapıpta bebişide etkileme,bencede erken gibi benim dr.12. haftadan sonra bakıcaz dedi dualarım seninle canım inşallah herşey iyi çıkar

kızlar ben 1 haftadır yine işe gidemedim. 2 günd 1 serum takıldı. ağıdan hiç alamıyorum ve günde en az 1 kere kusuyorum. kusmadığım anlarda devamlı midem ağzımda. ağzımın içi hep limon yalamış gibi ekşi ve devamlı bir halsızlik. 11+2 yim bugün. umarım 12 haftada biter ama artık habire ağlar oldum sağlıksızlığıma

ahhhh cnm bende öleyim illa bir kere tam anlamlı kıusuyorum cnm
halsizim .............yemek yedimmi sanki böle bişeyi doldurursunda kapağanı kapatamazsın benimde midem öle ne yesem fazla geliyor gibi.........
halsizlik baş ağrısı mide bulantısı....inan olsun ilaçlarımı alamıyorum su içemiyorum çünkiiii 12.haftada geçeceğini düşünüyorum cnm umudum o vallaa

kızlar sabah bulantılarınız ne durumda bende hala devam ediyor birde başağrısı başladı iki gündür ve iştahım hala yok offf hiç bişey yemek istemiyorum zorla süt içiyorum

kızlar benim açken bir sorunum yok sabah hatta hiç bulantım yok ama yemek yedimmi bitiyorum yemek yemek kabusssssssssss

göbişler ne durumda varmı büyüme bende biraz büyüdü gibi sanki her gün aynada yan profilime bakıyorum :)))

günaydın kızlar öncelikle efelin çok büyük geçmiş olsun allahım sabır versin canım
beyzaaak ben haramiderede oturuyorum cmt pazarı var onun aşağısında evim migrosun arkasında keleşoğlu plazada çalışıyorum buarada medicana muayne kap para ssk ve doğum fiyatını öğrendinizmi oraya giden vardı okuduğum kadarıyla
birde kızlar bende tam 5kilo verdim 12 haftaya kadar 11 hafta 3günlükken tün herşey bitti eskiye döndüm ama bir tek baş ağırım var oıda normalmiş kızlar ben dün gece yattım böyle karnımın içi karıcılanır gibi oldu değişik bişeydi bebeğimimi hissettim anlamadım

Ben migrosun arkasında oturuyorum şimdi.1,5 yıl önce o c.tesi pazarına yakın öğretmenler sitesinin karşısında oturuyordum.medicana ssk lı muayene ücreti 50 ytl ..sezeryan fiyatını söyledi arkadaşım doğum yapacak ssk lı 2.400 sezeryan paketi demişler.ama normal doğum ne kadar bilmiyorum sormadım.ama hastane çok temiz ok büyük ve çok güzel.

Herkese günaydın
Bende inşallah mayıs annesi olacağım şu an 11+4 gündeyiz benim sorunum güvenebileceğim bir doktor bulamıyorum. Daha öncedende gittiğim ve bu aya kadar da devam ettiğim doktoruma güvenimi kaybettim. İstanbul bakırköy avcılar beylikdüzü tarafında iyi bir doktor arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum...

ben beylikdüzüne yakın diye gidiyorum.ama doktorumdanda kötü bişey almadım.memnunum.sorularımı cevaplayabiliyor.ama bir arkadaşım bahçelievler medicana da düzgün korkmaz ı çok met ediyor.birde beylikdüzünde medilife ta ahmet bey varmış.oda çok ii diyorlar.ama ben medilife a gitmiyorum.ne bilim ii aslında am daha bir klinik gibi geliyor bana.en iyi bildiğim bakırköy acıbademde dr.tülin kocatepe var. ama orada muayene ücretleri çok pahalı sanırım.ve ssk geçiyormu bilmiyrum.

Beyzaak teşeşkkürler verdiğin bilgilere bende medical pak bahçelievlerde çok iyi bir doktora gidiyordum hatta 9 ay önce miyom ameliyatı olmuştum onuda aynı doktor yapmıştı ama son gittiğimde herşeyin göründüğü gibi olmadığını anladım artık oraya gitmek istemiyorum. İkili test zamanıda geldi ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…