2009 Mayıs Anneleri

Merhaba arkadaslar. gecen cumartesi bebegimi kayip ettim. 1 hafta once. cok uzuntu yasadim. ve hic kimseye konusmak istemdim. ama bugun yazayim bilin benim bebegim yok artik. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. ama ilk 12 haftada bu olan sey normalmis. dok diyor. benimkin kalbi durdu. ve dusk yasadik. kendinize iyi bakin. insallah hepiniz dogum yaparkene bana dua edersiniz. ve hepinizi opuyorum hepinize kolay dogumlar diliyorum byeee

Canım cok uzuldum gecmıs olsun cok uzme kendını demek gelıyor ıçımden ama sen burdan ayrılma yıne aramızda ol

Merhaba arkadaslar. gecen cumartesi bebegimi kayip ettim. 1 hafta once. cok uzuntu yasadim. ve hic kimseye konusmak istemdim. ama bugun yazayim bilin benim bebegim yok artik. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. ama ilk 12 haftada bu olan sey normalmis. dok diyor. benimkin kalbi durdu. ve dusk yasadik. kendinize iyi bakin. insallah hepiniz dogum yaparkene bana dua edersiniz. ve hepinizi opuyorum hepinize kolay dogumlar diliyorum byeee

Canım ne diyeceğimi bilemedim. Allah sabır versin. Çok geçmiş olsun. Allah sana en kısa zamanda meleklerin en güzelini nasip etsin inşallah.

Ayvalık canım bak tüm arkadaşlar aynı fikirde. Daha erken. Benimde yarın 12+2 olacak. İkili test yapıcaz dedi doktor ama bakalım erken mi acaba?

internette arastırma yapıyorum bu ölçüm çok ustalık gerektıren bı ölçümmüş.bazen 20 dk dan fazla bıle surebılıyomus.Hep pozitif olmaya calısıyorum ama olunmuyor işte
Tesellim erken olması ve druma cok kızdım bıraz ınsan psıkolojık destek verır.MeselaAllahım korusun boyle bısey varsa bıle bana demelıkı daha 2 li testte kana bakıyolarya ona bakalım sonra amnıyosentezı onermesı lazım(Allahım korusun)bu hiç işte hemen sonuc alalımkı 11 haftalıksın gec olmadan hemen kürtaja gıderız dıyo bana zaten o an yıkılmısım neyse dua edıyorum pozitif oluyorum hayırlı haberler duyucam ınsalaaah ınsalaaah

canım pozitif olmaya çalış bazen doktorlar patavatsız olabiliyor. ilk gittiğim doktor bana şekilsiz bir kese düzgün bile değil dedi ve ben çok üzüldüm o doktoru bıraktım sonra gittiğim başaka doktorda da herşey yolunda öyle bişey yok dedi işte bazen insanın canını sıkıyorlar sen kendini ferah tut canım dualarımız seninle.:nazar:

canım,dualarımız seninle! inşallah yoktur öyle bişi. haftaya perşembe bende gidicem doktora. o zaman ama 10+3 olacak. heralde bana bakamazlar.

aslında bende öyle biliyorum. 9+3 iken, 9 haftayı doldurup 10. haftadan gün aldığın için 10 haftalık deniyor.

canım bende şu an11+3 üm 11.haftam dolmuş 12.haftama girmiş oluyorum.o yüzden doktorumda aynısını söyledi 12 haftanın içindeyim diyorum bende.:nazar:

canım çok geçmiş olsun.tabiki dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın canım benim geçmiş olsun tekrar.:nazar:

arkadaşlar ben,im aslında bulantılarım geçmiş gibiydi çok hafif arada oluyordu ama dün felakettim sabaha kadar sürekli kustum.şimdide pek iyi değil ve başağrılarım benimde var normal diyor herkes ama inşallah geçecek bunlar

arkadaşlar ben,im aslında bulantılarım geçmiş gibiydi çok hafif arada oluyordu ama dün felakettim sabaha kadar sürekli kustum.şimdide pek iyi değil ve başağrılarım benimde var normal diyor herkes ama inşallah geçecek bunlar

Canım 12.hafta kan basıncının en çok arttığı hafta. Çünkü bebeğin tüm organları oluşmuş oluyor ve normal bir düzene girdiği için kan basıncı artıyor vücudun. Bu nedenle aşırı derece baş ağrısı olması normal dedi doktorum. Hafta başında iki gün kafamı nereye koyacağımı bilemedim. İnanılmaz bir ağrıydı. Doktorum çok zorlarsa önce masaj yap rahatlat damarlarını, sonra geçmezse minoset iç demişti. Bende inat ettim içmedim. Ama 2.günün akşamı artık ağrıdan ağlamaya başlayınca içtim ve yarım saat sonra normale döndüm...

canım simdi olkudum yazını sanada gecmıs olsun.Allah razı olsun oyle su serptın ıçıme sankı.Benımde tek tesellım bu erken olması tam olcememesı dua edıyorum hep.Cook tesekkurlr hersey gonlunce olsuna.s.

Sağol cnm.hepimizin herşey gönlüne göre olsun inşallah.ii haberlerini bekliyorum...ALLAH ın izniyle....

teşekkür ederim canım.inşallah 12.hafta bittikten sonra hepimizin şikayetleri geçer.

efelin kardeşime çok geçmiş olsun diliyorum
ama moralini yüksek tut o bir melek oldu ve seni cennet kapısında bekleyecek
çok zor biliyorum ama tekrar çok geçmiş olsun.

İnşallah canım. Benim bu hafta sanki normale dönüyor gibi. Bakalım hafta içi belli olur. Neyse sağlıklı olsunda kuzucuklar bizim çektiğimiz bişey değil :)

efelin cnm senin adına çok üzüldüm..İnş bunu unutacak cici bebişlere kavuşursun bir an önce:1hug:
Ayvalık sana da geçmiş olsun cnm .İnş herşey yoluna girecektir kötü düşünmememye çalış.Stres yapma cnm:1hug:

Arkadaşlar benimde baş ağrılarım epey var.Bazen kendimi çok ii hissediyorum.Bazende tam aksine ep yatmak istiyorum..Bu baş ağrısı ne kadar sürecek acaba?12.haftaya mahsus mu sadece??

çok geçmiş olsun efelin Allah sabır versin ve Rabbimden diliyorumki en kısa zamanda sana dünya tatlısı sağlıklı bir evlat versin

günaydın kızlar öncelikle efelin çok büyük geçmiş olsun allahım sabır versin canım
beyzaaak ben haramiderede oturuyorum cmt pazarı var onun aşağısında evim migrosun arkasında keleşoğlu plazada çalışıyorum buarada medicana muayne kap para ssk ve doğum fiyatını öğrendinizmi oraya giden vardı okuduğum kadarıyla
birde kızlar bende tam 5kilo verdim 12 haftaya kadar 11 hafta 3günlükken tün herşey bitti eskiye döndüm ama bir tek baş ağırım var oıda normalmiş kızlar ben dün gece yattım böyle karnımın içi karıcılanır gibi oldu değişik bişeydi bebeğimimi hissettim anlamadım

cnm benim yiğenim ebe kesinlikle hissedelmez dedi:KK43:

Beyzaak teşeşkkürler verdiğin bilgilere bende medical pak bahçelievlerde çok iyi bir doktora gidiyordum hatta 9 ay önce miyom ameliyatı olmuştum onuda aynı doktor yapmıştı ama son gittiğimde herşeyin göründüğü gibi olmadığını anladım artık oraya gitmek istemiyorum. İkili test zamanıda geldi ne yapcam bilmiyorum :KK43:

cnm bende oraya gidiyorum doktorun kimdi ve ne oldu cnm sen böle düşünmeye başladın ikli test için gideceğim bende merak ettim şimid yaa

efelin cnm senin adına çok üzüldüm..İnş bunu unutacak cici bebişlere kavuşursun bir an önce:1hug:
Ayvalık sana da geçmiş olsun cnm .İnş herşey yoluna girecektir kötü düşünmememye çalış.Stres yapma cnm:1hug:

Arkadaşlar benimde baş ağrılarım epey var.Bazen kendimi çok ii hissediyorum.Bazende tam aksine ep yatmak istiyorum..Bu baş ağrısı ne kadar sürecek acaba?12.haftaya mahsus mu sadece??

ben daha dokuz haftalığımmm baş ağrım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar benim açken bir sorunum yok sabah hatta hiç bulantım yok ama yemek yedimmi bitiyorum yemek yemek kabusssssssssss

aynen valla. gece aha iyiyim yani sabaha doğru. dün dolabın başında ağladım. midem korkunç kazınıyor sanki içinde rakun var. ama hiç bişi yemek gelmedi içimden. yesem kusarım gibi geldi. oturdum ağladım bende. su içemiyorum böbrekler iflas edecek artık. o yüzden toplam 8 şişe serum yedim. ama nafile. buugün yine içemiyorum. 4 gün kaldı 12 haftaya ama ben aniden rahatlayacağımı düşünemiyorum. artma hızı kadar azalma olursa 4 ayı bulur vallasenağlama

selam kızlar ayy valla kaç gün oldu giremedim kk ye nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben kendimi uykudan alamıyorrum hep uyuyorum desem yalan olmaz onun dışında bulantımd pek olmamıştı zaten şimdide yok ama dediğim gibi tek derdim halsizlik ve uyku

aynen valla. gece aha iyiyim yani sabaha doğru. dün dolabın başında ağladım. midem korkunç kazınıyor sanki içinde rakun var. ama hiç bişi yemek gelmedi içimden. yesem kusarım gibi geldi. oturdum ağladım bende. su içemiyorum böbrekler iflas edecek artık. o yüzden toplam 8 şişe serum yedim. ama nafile. buugün yine içemiyorum. 4 gün kaldı 12 haftaya ama ben aniden rahatlayacağımı düşünemiyorum. artma hızı kadar azalma olursa 4 ayı bulur vallasenağlama

senin durumunda olmak zor olmalı allaha şükür böle derdim hiç olmadı gibi bişey herke benim gibi bi hamilelik geçirir inşallaha.s.

merhaba efelin çok geçmiş olsun ben de şuan çok tedirginim dün koyu kahve akıntılar geldi daha öncede yaşamıştım bunu ama dr um normal o kadar telaş yapmayın demişti ama akşam kan rengini aldı doktoru aradım ilişkiden sonra olmuşsa normal dedi bizimkiside önceki günden öyle olduğu için biraz rahatladık ama yinede bütün gece uyuyamadım sabah yini kahverengiye dönüncede biraz daha rahatladım egitimciyiz bi taraftan ilk lekedede cuma sevk alıp gitmiştim bu gün almak istemedim o yüzden akıntının rengi değişirse giderim diye düşündüm hala değişmedi ama çok merak ediyorum acaba içimde yavrum hala canlımı diye bir de küçük ilçede oturmrnın zorlukları da var yarın gitcem inşallah bana dua edin herşey yolunda olsun ben ilk bebeğimi düşürdüm bundan bir yıl önce bunu da kaybetmek istemiyorum ama herşeyin hayırlısını diliyorum bugün 9. haftaya girmişizdir inşallah

selam kızlar ayy valla kaç gün oldu giremedim kk ye nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ben kendimi uykudan alamıyorrum hep uyuyorum desem yalan olmaz onun dışında bulantımd pek olmamıştı zaten şimdide yok ama dediğim gibi tek derdim halsizlik ve uyku

selam canım aynen uykudan gözümü açamıyorum iş yerinde herkesin içinde uyuyup kalacağım diye korkuyorum:1closedeyes:bulantılarımda biraz daha fazlalaşmaya başladı inşallah canım üç ayımız bir geçsin atlatırız Allahın izniylekaydirigubbakcemile5:nazar:

X