2009 Mayıs Anneleri

arkadaslar ben de nene hatuna gdyrum neslıhan hanım cok ıyıımıs kadın dogum doktoru kımı tavsıye edysunuz aslıda ben hılalıde begenmıstım bı doktor secmem lazım kendıem sureklı gıdıcegım yardımcı olursanız sevnrı m bende kaynarcada nen hatuna gdyrum bugun ordaydım cok kalabalıktı ısten ızın aldım daha benım 5haftalık hanımlar cevabıunızı beklyrum

arkadaslar size birşey sormak istiyorum 11+1 haftalık hamileyim yani bu 12 haftalıkmı demek yoksa 11 haftamı 11 i doldurmuş 12 nin içindemiyim

11 haftanın içindesin deme canım... 11+0-11+6 arası 11 haftalık demek...

bende bu mevzuyu soracaktım. bazı arkadaşların tablosu 11+2 iken 12 haftalığım demiş. ben bugün 9+3'üm. yani şimdi 9'u doldurdum, 10. haftadan gün alıyorum,öyle demi? o nedenle 10. haftanın içinde oluyorum yani. biras karışık ama-tatlicadiarzu-

arkadaslar 2 gundur kabus gün yaşıyorum.Dün dra gıttım baktı ve sana vajinal ultrasonla bakmak ıstıyorum dedı baktı ve ensede bı kalınlık goruyorum dedıo an dünya başıma yıkıldı sankı.ama bebek hareket etmediği için baska acıdan goremıyorum dedı şüphelenıyorum dedi..Hemem üniv hastaneıne profa gıdın oda baksın dedı.Karnımı bastırdı ama bır turlu hareket etmedı bebeğim.Hamakta yatar vazıyette olması gerekıyomus ve yandan olcuyolarmıs enseyı.
11+1 gunken dun nıye enseye baktı onuda anlamadım 13 haftalıkken olcucez demıstı.Çok küçük net gorunmuyor dıyo.Neyse bugun profta baktı yıne pozısyon değiştirmemiş sırtüstü duruyo.tatlı meyve suyu içtim yok.Ölçülemedi yani. Ama bunun için erken olduğunu 45mm 84mm arasında bakıldığını benım bebeğim 40 mm.soyledı su anda olçulurse sağlıklı bı sonuc olmazmıs.
4 kasıma randevu verildi.O gunu nasıl beklıycem bılmıyorum.dua istiyorum arkadaslar cok kotuyum duramıyorum bı yerde

Cerencim sende 11 haftalık oluyosun. Mesela ben şu anda 11+6'yım. Yarın 12+0 olacağım için 12 haftalığım diyorum. Dediğim gibi 11+0 ve 11+6 arası 11.hafta sayılıyor. Yani netten 11 haftalık deseniz hep benim dediğim gibi 11+0 ve 11+6 arası çıkıyor...

Ayvalık canım ne diyeceğimi bilemedim. Benimde cumartesi ikili testim var. Zaten tedirginim bide bunu duyunca iyice huzursuz oldum. Ama madem erken demiş prof haftaya kadar sabredeceksin canım. Ama bu arada kendini üzme ne olur. Sıkıntı çok sakıncalı biliyorsun bebek için. İçini ferah tut. Benim teyzem hamile olduğunu bilmeden mr çektirdi diye 3 doktor alacağız bebeği demişti. Ama prof baktı ve hiçbirşey olmaz dedi. En güzelini onlar bilir canım. Erken dediyse kötü sonuç değil demektir. Sen bu arada canını sıkma bekle. Herşey yolunda gidecek hayırlısıyla...

çok teşekkür ederim tavsiye için.birde doktorum zencefil çayını önerdi.denemedim henüz.inşallah faydası olur.yiyemediğim için bebeğimi besleyemediğimi düşünüyordum ama öyle değilmiş neyseki rahatladım.tekrar çok teşekkürler.aklınıza gelen başka bişey olurda paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba canim..ben hilal hanima gidiyorum..bana kuzenim tavsiye etmişti..o da yeni dogum yapti..nenehatun'daki diger doktorlari hiç bilmiyorum..oyüzden yorum yapamicam..ama ben hilal hanimdan oldukca memnunum..

canim benim nolur panik yapma..inşaAllah güzel olumlu sonuclar alicaksin..dualarim seninle..

slm kızlar bende 11+4um midem inanılmaz kotu bısey yıyemıyorum 2 haftadır ilaç da alamadım ne zaman gecicek bunlar bilmiyorum

internette arastırma yapıyorum bu ölçüm çok ustalık gerektıren bı ölçümmüş.bazen 20 dk dan fazla bıle surebılıyomus.Hep pozitif olmaya calısıyorum ama olunmuyor işte
Tesellim erken olması ve druma cok kızdım bıraz ınsan psıkolojık destek verır.MeselaAllahım korusun boyle bısey varsa bıle bana demelıkı daha 2 li testte kana bakıyolarya ona bakalım sonra amnıyosentezı onermesı lazım(Allahım korusun)bu hiç işte hemen sonuc alalımkı 11 haftalıksın gec olmadan hemen kürtaja gıderız dıyo bana zaten o an yıkılmısım neyse dua edıyorum pozitif oluyorum hayırlı haberler duyucam ınsalaaah ınsalaaah

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben beylikdüzünde oturuyorum ve doğan hastanesine gidiyorum doktorum yüksel koçak burada bende 12 haftama girdim pazartesi korkunç bir baş ağrısı vardı

slm asliiim beylikdüzünde nerede oturuyorsun...? bende beylikdüzünde oturuyorum ve acıbademin orada çalışıyorum...

11 haftanın içindesin deme canım... 11+0-11+6 arası 11 haftalık demek...
ama canım doktorlar ona 11 den sonra 2 3 gün geçince 12 haftalık diyorlar.yani sizin doktorlar nasıl diyor bilmiyorumda benim şuanki doktorumda öyle diyor.ilk bebeğimide 3 ay karnımda tutabilmiştim sadece onada öyle diyorlardı.

korkam canım sende bol bol dua et dularımız seninle...

canım benim doktorum ense kalınlığı ölçümünün 12713.haftada yapıldığını söyledi ve o tarihe randevu verdi.dediğin gibi banada biraz erken geldi doktorunun ense kalınlığına bakması.sen içini ferah tut.sakın olumsuz düşünme.dualarım seninle.

canım,dualarımız seninle! inşallah yoktur öyle bişi. haftaya perşembe bende gidicem doktora. o zaman ama 10+3 olacak. heralde bana bakamazlar.

aslında bende öyle biliyorum. 9+3 iken, 9 haftayı doldurup 10. haftadan gün aldığın için 10 haftalık deniyor.

Merhaba arkadaslar. gecen cumartesi bebegimi kayip ettim. 1 hafta once. cok uzuntu yasadim. ve hic kimseye konusmak istemdim. ama bugun yazayim bilin benim bebegim yok artik. Allah kimseye yasatmasin bu aciyi. ama ilk 12 haftada bu olan sey normalmis. dok diyor. benimkin kalbi durdu. ve dusk yasadik. kendinize iyi bakin. insallah hepiniz dogum yaparkene bana dua edersiniz. ve hepinizi opuyorum hepinize kolay dogumlar diliyorum byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…