merhabalar :)
ben yeni katıldım aranıza ben de nasipse mayıs annesi olacağım :) 12 haftalık hamileyim
selam arkadaşlar bende hepinizi çok özledim siteye ulaşılamaması çok sıkıcı
bende de yeni gelişmler var dün doktora gittim , ikili test için yalnız hemen vermiyorlarmış haftaya çarşamba alıcam sonucu ve doktora göstercem umarım her şey iyidir
bu arada benim yaramazı gördüm
kızlar o kadar hareketliki sürekli zıplıyor bide iki ayağını biribirinin üstüne koymuş doktor bak keyfi yerinde dedi herşeyi normal şuanda dedi ölçüm yaptı sanırım ense kalınlılığı idi ama o kadar hareketliki ben şey sordum cinsiyet görebiliyormusunuz yada tahmin varmı dedim baktı baktı bir kaç kez öksürmemi istedi her öksürdüğümde bebeğim zıplıyor allahım o kadar tatlıki sonra şey dedi genelde erkek bebekler böyle hareketli oluyor dedi biraz daha baktı sonunda yanılma payım çok yüksek ama erkeğe benziyor dedi eğer doğru ise doktorun tahmini benimde bir oğlum olacak
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda rabbimden başkasını istemem
allah hepimizin bebişlerini sağlıkla sıhhatla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar annenik şimdiden çok güzellllllllllllllll,
beyzaak ben dün gittim ikili tast için 12+1 çıktım bilgisayara göre ve doktor testi yaptı ama sonuç haftaya çarşamba ben nenehatuna gidiyorum biraz sıra oluyor ama doktorumdan çok memnunum doğumuda orada düşünüyorum
merhaba arkadaşlar .. herkese güzel bır gun dılıyorum .. benım de kasık ağrılarım var sankı bıcak saplanır gıbı ..oldukca endıselıyım .. dr pek onemsemedı ..aranızda bu tur şıkayetlerı olan var mı ?
Bende 9+4 günlük hamileyim. Eğer bebişim geç kalmazsa Mayıs annesi olacağım...Herkese hayırlı ve rahat bir hamilelik diliyorum.
arkadaşlar haftalardan sonra ilk kez dün 1,5 bardak süt içtim.mide bulantılarım hafif hafif var.ama et ve yumurta yiyemiyorum sizler neler yapyırosunuz.
canim bende süt içemiyorum..yani sade süt..ilk içtigim gün bi inek kokusu geldi burnuma..ogun bugundur ellemiyorum..sütlü tatlilar,sütlü içecekler içiyorum (sicak cikolata,sahlep,sütlü kahve vs)..peynir cesitlerini yiyorum hergün..yumurtayida gün aşiri ye dedi doktorum..genelde kirip yiyorum..yada krebe felan katiyorum..etle bi sorunum yok hamdolsun..
sende eti bol baharatla yapmayi dene bence..et kokusundan miden bulaniyorsa yani..özellikle kekik ve kimyon güzel bastirir kokuyu..tabi onlarin kokusunu seviyorsan :) yumurtayida cesitli sekilde kullanmayi dene..ama zorla kendini..dün bebişin kemiklerini gösterdi doktor..ama henuz daha kemikleşmemiş..yedigin kalsiyumlar bunlari kemikleştircek dedi..sende bunu düşün..zorla kendini
canim bende süt içemiyorum..yani sade süt..ilk içtigim gün bi inek kokusu geldi burnuma..ogun bugundur ellemiyorum..sütlü tatlilar,sütlü içecekler içiyorum (sicak cikolata,sahlep,sütlü kahve vs)..peynir cesitlerini yiyorum hergün..yumurtayida gün aşiri ye dedi doktorum..genelde kirip yiyorum..yada krebe felan katiyorum..etle bi sorunum yok hamdolsun..
sende eti bol baharatla yapmayi dene bence..et kokusundan miden bulaniyorsa yani..özellikle kekik ve kimyon güzel bastirir kokuyu..tabi onlarin kokusunu seviyorsan :) yumurtayida cesitli sekilde kullanmayi dene..ama zorla kendini..dün bebişin kemiklerini gösterdi doktor..ama henuz daha kemikleşmemiş..yedigin kalsiyumlar bunlari kemikleştircek dedi..sende bunu düşün..zorla kendini
kızlar kusura bakmayın simdi gördüm mustelanın yoğun vucut nemlendirici kremini aldım tek çeşit o zaten birde özellikle bacaklar için activ bir kremi var kılcal damarların ve varisin cıkmasını önlüyormuş bende yeni başladım kullanmaya işyerinde olduğum için tam isimlerine bakamıyorum arkadaslar bu arada eczaneden aldım
selam mutahhara çok sevindim aynı gün ordaymışız belki bir dahaki sefer karşılaşırız ben candan hanıma gidiyorum peki neden pazartesi yaptırcaksın testi
merhaba,
aranıza yeni katıldım.10 haftalık hamileyim.Mide bulantım var oldukça yoğun.İştahsızlıkta var tabi.Yemek yiyebilmem ve bulantım için tavsiyesi olan varmı?