merak etme canım ben en son 6+3de gittim karnımdan baktığında bebeği göremedi ama kalp atışlarını dinledik alttan bakınca bebği gördü sen içini rahat tut karnından baktığı için görememiştir[/Q
kalp atışlarının sesinimi duyuyorsun ? ama sana kalp atışlarını dinletmiş bana sadece 1 nokta gibi bişey görüyorum ama emin değilim dedi.bende yani bu olablirde olmayabilirdemi dedim evet tabi dedi.erken daha 2 hafta sonra tekrar bakarız dedi ama işte kuruntu...
merhaba kızlar benim bu günlerde çok sık karnıma ağrı giriyor bıcak saolanıyor gibi sonra geçiyor ama çok şiddetli arı yapıyor sizdede oluyor mu?birde arkaşalar beim saçlarım çok dökülmeye başladısenağlama ya hamilelikten mi acabaCADIARZU[/QUOT
evet canım hamileliktenmiş bendede var.
merhaba kızlar benim bu günlerde çok sık karnıma ağrı giriyor bıcak saolanıyor gibi sonra geçiyor ama çok şiddetli arı yapıyor sizdede oluyor mu?birde arkaşalar beim saçlarım çok dökülmeye başladısenağlama ya hamilelikten mi acabaCADIARZU
arkadaslar inş bende mayıs annesi olcam 8+0 hamişim. çok adet olacakmışım gibi agrım var birde doktorum bu hafta kalp atışı duyulmaz 1 hafta sonra bakcaz dedi ama burda bazı arkadaslar duymuş bende bi sorunmu var acaba birde ben daha önce düşük yaptıgımdan karından bakıyor hep alttan riskli diye birde ilişki falan yasak dedi ayrıca progestan verdi 3 ay içicen dedi sabah öğle akşam benim gibi olan varmı acaba aranızda?
merak etme canım ben en son 6+3de gittim karnımdan baktığında bebeği göremedi ama kalp atışlarını dinledik alttan bakınca bebği gördü sen içini rahat tut karnından baktığı için görememiştir[/Q
kalp atışlarının sesinimi duyuyorsun ? ama sana kalp atışlarını dinletmiş bana sadece 1 nokta gibi bişey görüyorum ama emin değilim dedi.bende yani bu olablirde olmayabilirdemi dedim evet tabi dedi.erken daha 2 hafta sonra tekrar bakarız dedi ama işte kuruntu...
canım bence hiç merak etme kötü bir şey yoktur,ama senide anlıyorum insan küçücük bir şeyi kafasına takıyor bende resmen kendimi dinler oldum bu sefer gittiğinde için rahatlar merak etme dr. dinletmemişte olabilir göremediği için. çünkü bendede küçük 2tane kese gördü ondan şüphelenip alttan baktı ozaman bebeği gördük
canım bence hiç merak etme kötü bir şey yoktur,ama senide anlıyorum insan küçücük bir şeyi kafasına takıyor bende resmen kendimi dinler oldum bu sefer gittiğinde için rahatlar merak etme dr. dinletmemişte olabilir göremediği için. çünkü bendede küçük 2tane kese gördü ondan şüphelenip alttan baktı ozaman bebeği gördük
Hımm sonradan alttan baktı yani benim sadece karından baktı.teşekkür ederim canım tesellin için.c.tesi günü doktora gideceğim gelince yazarım .inşallah güzel haberleri veririm...
bana cevap veren yokmu yaa(
ayvalık bende 7+2 de gitmiştim sanırım benimkide farklıdır. ama herkeste farklılık gösterir bence
benimde 9+4 iken çekilen usg 1.79 cm. valla benim tüp bebek. geç döllenme olurmu bilmiyorum. ama benimde 1 hafta geri. ben çok yakınım var kadın doğumcu. 76 yaşında. ona gidiyorum usg için ara ara. usg aletide eski çok.ama cumartesi 4 boyutlu usg için randevu aldım. gerçek boyutu o zaman görücem. bu arada 3-4 gündür iyice berbatım. bugün dünden beri 3 kere kustum. kolumu kaldıramıyorum. işe gidemedim bugün. devamlı çarpıntım var. bugün 10+2 yim. azalır sanmıştım 10 haftadan sonra valla tam tersi oldu bende. ama hayırlısı. bebişi usg de görünce herşeyi unutuyor insan. tez zamanda şu hamişliğin güzel aşamasına geliriz inşallah
ozaman senınle aynıyız.bende 10+2 yım ama bır hafta geri dedi dr.ozaman crlmız normal heralde bak senınde 1,79.
benım bulantılarım azaldı ama buzdolabını acınca öğürüyorum ve bulasık makınasını calıstıramıyorum 10 gundur elde yıkamaya basladım cok mıdemı bulandırıyor..
sanada gecmıs olsun canım şu 3 ayı bıtırsek hayırlısıyla en guzel ve rahat aylar 4 5 6 ymıs