2009 Mayıs Anneleri

arkadaslar merhabalaaar
ben dra gıttığimde 9+2 gunluktum ama dr 8+2 oldugumu soyledı boyuta gore gec dollenme olmus olabılır dedı.Bende zaten geç döllenme olabıleceğimi tahmın edıyordum.
Bu ultrason fotosunda crl 1,78 cm yazıyo yanı 8+2yken..
Kızlar sızınkıler o haftada nasıldı?Yada 8+2 de kac olması gerekıyo bılenınız varmı?
Cvp alabılırsem cok sevınıcem

canım bende 3-4 gündür o ağrılardan var ama bebek gelişmeye başladıköa oluyormuş bu ağrılardan yeni doğum yapan epey arkadaşım var:) hepside aynı şeyi söyledi.bide üşütmemek laızmmış.:CüvCüv:

arkadaslar inş bende mayıs annesi olcam 8+0 hamişim. çok adet olacakmışım gibi agrım var birde doktorum bu hafta kalp atışı duyulmaz 1 hafta sonra bakcaz dedi ama burda bazı arkadaslar duymuş bende bi sorunmu var acaba birde ben daha önce düşük yaptıgımdan karından bakıyor hep alttan riskli diye birde ilişki falan yasak dedi ayrıca progestan verdi 3 ay içicen dedi sabah öğle akşam benim gibi olan varmı acaba aranızda?

canım benimde bugün 8+0 ..sat 21.ağustosmu seninde? benimde kese göründü ebek görünmedi henüz ama 6+4 te iken .c.tesi 8+2 olacağım o zaman çağırdı.o zaman görünür dedi.bende daha önce düşük yaptım.2 yıl önce missed abortus.(anne karnında belirti vermeden ölüm) 13+1 de kürtaj oldum ama bana hiç öyle bişey demedi.ilkinde progestron vermişlerdi oda idrar yollarım için ilaç vermişti onun yanında verdiler.

evet canım genelde karından bakınca bebek görünmüyor.bende alttan bakınca bebeği gördü kalbini bozma bişey yoktur.benim arkadaşımda düşük yaptı ama kısa süre sonra hamile kaldı tekrar şimdi geçen ay doğum yaptı maşallah çok sağlıklı bebeği.ama zaten belli haftaya kadar ilişkiyi önermiyor doktor.

ayvalık bende 7+2 de gitmiştim sanırım benimkide farklıdır. ama herkeste farklılık gösterir bence

benimde 9+4 iken çekilen usg 1.79 cm. valla benim tüp bebek. geç döllenme olurmu bilmiyorum. ama benimde 1 hafta geri. ben çok yakınım var kadın doğumcu. 76 yaşında. ona gidiyorum usg için ara ara. usg aletide eski çok.ama cumartesi 4 boyutlu usg için randevu aldım. gerçek boyutu o zaman görücem. bu arada 3-4 gündür iyice berbatım. bugün dünden beri 3 kere kustum. kolumu kaldıramıyorum. işe gidemedim bugün. devamlı çarpıntım var. bugün 10+2 yim. azalır sanmıştım 10 haftadan sonra valla tam tersi oldu bende. ama hayırlısı. bebişi usg de görünce herşeyi unutuyor insan. tez zamanda şu hamişliğin güzel aşamasına geliriz inşallah

ozaman senınle aynıyız.bende 10+2 yım ama bır hafta geri dedi dr.ozaman crlmız normal heralde bak senınde 1,79.
benım bulantılarım azaldı ama buzdolabını acınca öğürüyorum ve bulasık makınasını calıstıramıyorum 10 gundur elde yıkamaya basladım cok mıdemı bulandırıyor..
sanada gecmıs olsun canım şu 3 ayı bıtırsek hayırlısıyla en guzel ve rahat aylar 4 5 6 ymıs

ayvalıkın dediği gibi crl önemli tabii. ben bütün usg raporlarımı topladım. defter yaptım. büyümesine bakıyorum milim milim. ben tabii daha sık çektirmiş olabilirim usg. yakınım sayesinde. ama sizde crl bakın kızlar. büyümesi insanın çok hoşuna gidiyor

ayvalık ve meltem sizin satınız 5 ağustos mu benimde 6 ağustos ama bende eve gidince ilk işim ultrasona bakmak olacak:)ama benim ne geri ne ileri hamileliğim tam günündeymiş.meltemcim benimde bulantılarım azaldı mesela şu an sadece dolmuşta su içince ve parfüm kokularında midem bulanıyor geçecek inaşllah

inşallah canım. bebek 1 hafta geri olnca bizde 9 haftaya geriliyormuşuz. buda bulantının 1 hafta uzaması demek. zaten sırf bu yüzden 4 boyutluya giricam bu cumartesi. tam boyunu gçöreyim diye. inşallah çabuk büyür bebişimiz.

tyloon2009 evet benım sat 5 ağustos.adetım 31 gunde olur 28 gunde değil 31 32 gunde olanların genelde gec dollenme oluyor herhalde...
meltemcım evet bulantıların uzaması demek ben bulantılarım 6+0 ken basladı dıyordum demekkı 5+0 ken baslamıs nasıl 12 haftalık olmayı beklıyorum bılemezsın 4, ayıma gıreyımde su tıksınmeler kokular bıtsın dıye
cınsıyetlerımızıde 13 haftalıkken oğrenırız heralde yupiii ayy ben cok merak edıyorumda...

tyloon2009 evet benım sat 5 ağustos.adetım 31 gunde olur 28 gunde değil 31 32 gunde olanların genelde gec dollenme oluyor herhalde...
meltemcım evet bulantıların uzaması demek ben bulantılarım 6+0 ken basladı dıyordum demekkı 5+0 ken baslamıs nasıl 12 haftalık olmayı beklıyorum bılemezsın 4, ayıma gıreyımde su tıksınmeler kokular bıtsın dıye
cınsıyetlerımızıde 13 haftalıkken oğrenırız heralde yupiii ayy ben cok merak edıyorumda...
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…