2009 Mayıs Anneleri

Ama sen 2 haftalık hamileysen temmuz gibi doğum yapman gerekmiyomu?Çünkü ben 11 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 9 mayıs.Arkadaşlar benim kafam karıştı:)

evet canım benimki 5 ağustos. inşallah biran önce sağlığımıza kavuşuruz bebişlerimizle beraber

Ama sen 2 haftalık hamileysen temmuz gibi doğum yapman gerekmiyomu?Çünkü ben 11 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 9 mayıs.Arkadaşlar benim kafam karıştı:)

arkadaşım kim 2 haftalık hamileki.eğer öyleyse temmuz olur.benimde 13 mayıs 10+1 bugün benimki.

arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırcaksınız demi bana 3.ayın sonunda gel dediler

kızlar bu arada mayıs annelerinden hangisi bebişinin cinsiyetini ilk öğrenecek acaba. bu arada 4 boyutluda sanırım cinsiyet daha çabuk öğreniliyor

arkadaşlar ankakuşu nerelerde acaba.. uzun süredir girmiyor. çok bulantısı vardı onunda. inşallah iyidir

ojelıfıstıkta yok uzun zamandır belkı bulantıları coksa gıremıyolardır.
ılk kım oğrenecek acaba ama doğumu 1 2 mayıs olanlar oğrenır heralde

yaptırıcam arkadasım banada gel dedıler ama ben hatırlayamıyorum ne zaman
cok heyecanlıydım o aralar o zaman 2 hafta sonra falan yaptırmamız gerek.5 dozmus heraldesenağlama

canım benim bildiğim 3 doz yaptırırken aşı kartı veriyorlar artık ona göre gideriz.

cnm benim de 10+6 haftalık iken(ultroson hesabına göre) 39 mm idi.Yane 4 cm civarına tekamül ediyo.Dr um normal dedi.Bu sonuca göre seninki de normal bence.Tabi dr un daha ii bilir.İlk 3 ay boyut farkı olabiliyormuş.Ondan sonraki ölçüler daha dengeliymiş diye duymuştum.

ayvalık dayanamadım eşimi arayıp sordum baktı crl sine 6+2 ken gittiğimizde 1.44 mm yazıyor acaba bu normalmidir ki şimdi benimde aklıma takıldı

ayvalık dayanamadım eşimi arayıp sordum baktı crl sine 6+2 ken gittiğimizde 1.44 mm yazıyor acaba bu normalmidir ki şimdi benimde aklıma takıldı

oy maşallahhh
bende ilk 6+0 ken gıtmıstım ama şimdi düşünüyorum 1 hafta gerıysek 5+0 ken gıtmıs oluyorum ozaman sadece kese gorunmustu bebeği biz gorememıstık ama dr gordüğünü söyledi ama crl falan yazmıyor onda ölçülememiş heralde

acaba bunun bı lıstesı yokmu su haftada crlnın su olması gerekıyo dıye ben sankı oyle bı lıste hatırlıyorum ama bulamadımCADIARZU

kızlar benim bebeğim de 7 hafta 1 günlükken 9,8mm di.yaklaşık 1 cm işte.normal mi acaba anlayamadım.6 haftalıkken 1,5cm olunca arkadaşımızın şaşırdım.

kızlar benim bebeğim de 7 hafta 1 günlükken 9,8mm di.yaklaşık 1 cm işte.normal mi acaba anlayamadım.6 haftalıkken 1,5cm olunca arkadaşımızın şaşırdım.

arkadaşımya eşim baktı ama eve gidince ilk işim bakmak olucak.ama ben 6 haftayı doldurmuştum gittiğimde çünkü 4.hafta sonunda gittiğimde kese vardı doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman gitmiştik.ama boyutlar farklı olabilirmiş belli bir aydan sonra herkesin yakın oluyormuş galiba arkadaşlardan biri öyle yazmıştı neyse sağlıklı olsunlarda belki benimki babası gibi uzun olur ben minyonum çünkü:):):ecrin_bebek:

arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırcaksınız demi bana 3.ayın sonunda gel dediler

Canım aşıyı nerde yaptırcaksınız gittiğiniz hastanemi yoksa sağlık ocağından mı çağırdılar?Sağlık ocağınada gidip kayıt yaptırılıyormuş,ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…