- 26 Mayıs 2008
- 1.481
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim de şöyle yazılı idrar tahlilimde her sahada nadir eritrosit, 1-2 lökosit görüldü yazıyor doktora sordum bir sorun varmı diye bol su iç dedi sadece ilaç falan vermedi
kızlar bide kullandığınız folik asitin adı ne ve günde kaç defa alıyorsunuz kaç miligram
kızlar benim de şöyle yazılı idrar tahlilimde her sahada nadir eritrosit, 1-2 lökosit görüldü yazıyor doktora sordum bir sorun varmı diye bol su iç dedi sadece ilaç falan vermedi
kızlar bide kullandığınız folik asitin adı ne ve günde kaç defa alıyorsunuz kaç miligram
1 2 lokosit bişey değil canım.doktorun dediği gibi bol su içmenle gider zaten onlar.benim daha önce 30 35 lokosit vardı .hamile değildim o zaman ama olsun.ben folic plus kullanıyorum. günde 3 defa. sen bu idrar testlerini hangi haftanda yaptırdın.
slm kızlar bende mayıs annesi olacağım ALLAH ın izniyle.ilk bebeğim 9 hafta 4 günlükken ölmüş karnımda 13 haftalıkken kontrole gittiğimde öğrendim.aradan 2 sene geçti.ara verdik.şimdi tekrar hamileyim.bugün 7+6 dayım.6+4 iken doktora gttiimde karından baktı doktor.sadece kese göründü.kese büyümüş dedi.ama bebek görünmüyor olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.şimdi c.tesi gübü gideceğim 8+2 olacak o zaman inşallah o zaman görünür yarabbim.şuan sıkıntım bu.böyle bebeği görünmeyipte sonra gözükne varmı? birde aranızda beyikdüzünde bir dktora giden varmı???
selam kızlar bende 10 haftalık hamileyim çok fazla bulantı yaşamadım sadece bazı yiyecekleri yiyemiyorum bide hafif kasıklarda ağrı var normalmi bu
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar herkese keyifli sabahlar bulantılarım çok fazla arkadaşlar bugünde dr kontrolüm var çok heyecanlıyım[/QUO
canım merhaba
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.bulantılar merak etme 4 5 hafta sonra azalır.ben 11.haftama girdim ve 4-5 gündür çok az mide bulantısı yaşıyorum oda ya dolmuşa binince yada su falan içince inşallahs eninde geçer.haberlerini bekliyıoruz benimde haftaya 2 li testim var
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar herkese keyifli sabahlar bulantılarım çok fazla arkadaşlar bugünde dr kontrolüm var çok heyecanlıyım[/QUO
canım merhaba
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.bulantılar merak etme 4 5 hafta sonra azalır.ben 11.haftama girdim ve 4-5 gündür çok az mide bulantısı yaşıyorum oda ya dolmuşa binince yada su falan içince inşallahs eninde geçer.haberlerini bekliyıoruz benimde haftaya 2 li testim var
canım çok teşekkür ederim sevindim senin adına bulantılarının azalmasına hadi hayırlısıyla ikili testin sorunsuz çıkar inşallah canım bu arada antalya merkezdemisin testlerini nerede yaptırıyorsun canıma.s.:1hug:
Günaydin kizlar buantilar konusunda korkmayin benim 5 haftadan bir başladi hala var kusuyorumda tam 4 kilo verdim ama doktorum korkma bebeğin çok iyi besleniyor sen posasini kusuyorsun dedi
canım merhaba
11 HAFTAM DEMİŞSİN CANIM AMA TAKVİMİNDE 10 HAFTA DİYOR YANLIŞMI EĞER 11 HAFTANSA AYNI HAFTADANIZ
11 HAFTAM DEMİŞSİN CANIM AMA TAKVİMİNDE 10 HAFTA DİYOR YANLIŞMI EĞER 11 HAFTANSA AYNI HAFTADANIZ
canım arkadaş 11 haftama girdim demiş yanlış anlaşılma var düzeltmek istedim:1hug:
merhaba kızlar benim bu günlerde çok sık karnıma ağrı giriyor bıcak saolanıyor gibi sonra geçiyor ama çok şiddetli arı yapıyor sizdede oluyor mu?birde arkaşalar beim saçlarım çok dökülmeye başladısenağlama ya hamilelikten mi acabaCADIARZU[/QUOT
canım saç dökülmesi bendede var hamilelikte artarmış zaten :1hug: