2009 Mayıs Anneleri

kızlar benim de şöyle yazılı idrar tahlilimde her sahada nadir eritrosit, 1-2 lökosit görüldü yazıyor doktora sordum bir sorun varmı diye bol su iç dedi sadece ilaç falan vermedi
kızlar bide kullandığınız folik asitin adı ne ve günde kaç defa alıyorsunuz kaç miligram

kızlar benim de şöyle yazılı idrar tahlilimde her sahada nadir eritrosit, 1-2 lökosit görüldü yazıyor doktora sordum bir sorun varmı diye bol su iç dedi sadece ilaç falan vermedi
kızlar bide kullandığınız folik asitin adı ne ve günde kaç defa alıyorsunuz kaç miligram

1 2 lokosit bişey değil canım.doktorun dediği gibi bol su içmenle gider zaten onlar.benim daha önce 30 35 lokosit vardı .hamile değildim o zaman ama olsun.ben folic plus kullanıyorum. günde 3 defa. sen bu idrar testlerini hangi haftanda yaptırdın.

canım benimki tek folik asit değil. elevit vitamin. içinde folik asitte var.
1-2 taneyse azmış. bende 7-8 tane lökosit 7-8 de epital çıktı.birde idrarda LEU'ya bakıyolar. benim o çok felaketti!:1shok: mecbur antibiyotik kullandım.

canım ben folık asıt plus içiyorum günde 1 defa ve elevit verdi ama eleviti eğer gerçekten iyi besleniyorsan yumurtanı, balığını, sütünü içiyosan kullanma dedi bende dikkat ediyorum yememe kullanmıyorum eleviti, ama ogün abur cubur falan yediysem eleviti içiyorum yani kendim ayarlıyorum onu:jeyyar: bendede her iki sağda lökasit var ve 5-6 epitel diyor cuma günü gidicem dr.hem bebişimi görücem çok heycanlıyım:sm_cool:

1 2 lokosit bişey değil canım.doktorun dediği gibi bol su içmenle gider zaten onlar.benim daha önce 30 35 lokosit vardı .hamile değildim o zaman ama olsun.ben folic plus kullanıyorum. günde 3 defa. sen bu idrar testlerini hangi haftanda yaptırdın.

canım ben atladım soruya benden 6+3 gittiğimde istedi testleri 2 hafta sonra sonuçlarla beraber gel dedi...

kızlar dr sizden hepatit b ve c de istedimi dr. benden istedi birtek onları yaptıramadım onlarıda bu cuma yaptırıcam çünkü her dr.istemiyormuş galiba

slm kızlar bende mayıs annesi olacağım ALLAH ın izniyle.ilk bebeğim 9 hafta 4 günlükken ölmüş karnımda 13 haftalıkken kontrole gittiğimde öğrendim.aradan 2 sene geçti.ara verdik.şimdi tekrar hamileyim.bugün 7+6 dayım.6+4 iken doktora gttiimde karından baktı doktor.sadece kese göründü.kese büyümüş dedi.ama bebek görünmüyor olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.şimdi c.tesi gübü gideceğim 8+2 olacak o zaman inşallah o zaman görünür yarabbim.şuan sıkıntım bu.böyle bebeği görünmeyipte sonra gözükne varmı? birde aranızda beyikdüzünde bir dktora giden varmı???

merak etme canım ben en son 6+3de gittim karnımdan baktığında bebeği göremedi ama kalp atışlarını dinledik alttan bakınca bebği gördü sen içini rahat tut karnından baktığı için görememiştir

selam kızlar nasılsınız benım 11. haftadayım ama bulantılar aynen devam cok yoruldum artık sızler nasılsınız bneım gıbı hala bulantıları devam eden varmı

selam kızlar bende 10 haftalık hamileyim çok fazla bulantı yaşamadım sadece bazı yiyecekleri yiyemiyorum bide hafif kasıklarda ağrı var normalmi bu

selam kızlar bende 10 haftalık hamileyim çok fazla bulantı yaşamadım sadece bazı yiyecekleri yiyemiyorum bide hafif kasıklarda ağrı var normalmi bu

normal canım.uzun bi zman bende oldu. daha bikaç zamandır pek yok. ama bi arkadaşımda 3 ay boyunca olmuştu.
çok şükür benimde öyle bulantım yok. sadece akşamları bazen oluyo. ama daha hiç kusmadım.:nazar::nazar:

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar herkese keyifli sabahlar bulantılarım çok fazla arkadaşlar bugünde dr kontrolüm var çok heyecanlıyım

Günaydin kizlar buantilar konusunda korkmayin benim 5 haftadan bir başladi hala var kusuyorumda tam 4 kilo verdim ama doktorum korkma bebeğin çok iyi besleniyor sen posasini kusuyorsun dedi

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar herkese keyifli sabahlar bulantılarım çok fazla arkadaşlar bugünde dr kontrolüm var çok heyecanlıyım[/QUO
canım merhaba

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.bulantılar merak etme 4 5 hafta sonra azalır.ben 11.haftama girdim ve 4-5 gündür çok az mide bulantısı yaşıyorum oda ya dolmuşa binince yada su falan içince inşallahs eninde geçer.haberlerini bekliyıoruz benimde haftaya 2 li testim var

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar herkese keyifli sabahlar bulantılarım çok fazla arkadaşlar bugünde dr kontrolüm var çok heyecanlıyım[/QUO
canım merhaba

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.bulantılar merak etme 4 5 hafta sonra azalır.ben 11.haftama girdim ve 4-5 gündür çok az mide bulantısı yaşıyorum oda ya dolmuşa binince yada su falan içince inşallahs eninde geçer.haberlerini bekliyıoruz benimde haftaya 2 li testim var

canım çok teşekkür ederim sevindim senin adına bulantılarının azalmasına hadi hayırlısıyla ikili testin sorunsuz çıkar inşallah canım bu arada antalya merkezdemisin testlerini nerede yaptırıyorsun canıma.s.:1hug:

Günaydin kizlar buantilar konusunda korkmayin benim 5 haftadan bir başladi hala var kusuyorumda tam 4 kilo verdim ama doktorum korkma bebeğin çok iyi besleniyor sen posasini kusuyorsun dedi

canım bebişler beslensin yeter en önemlisi bende senin gibiyim canım mide bulantım çok fazla ama bebişim için herşeye değer

canım merhaba

11 HAFTAM DEMİŞSİN CANIM AMA TAKVİMİNDE 10 HAFTA DİYOR YANLIŞMI EĞER 11 HAFTANSA AYNI HAFTADANIZ

canım 11.haftama girdim:)

evet ben antalya merkesde oturuyorum.ben özel hastanede de yaptırdım.devlet hastanesin dede.

ama bundan sonraki testlerimi de devlet hastanesinde yaptırırım.

merhaba kızlar benim bu günlerde çok sık karnıma ağrı giriyor bıcak saolanıyor gibi sonra geçiyor ama çok şiddetli arı yapıyor sizdede oluyor mu?birde arkaşalar beim saçlarım çok dökülmeye başladısenağlama ya hamilelikten mi acabaCADIARZU

merhaba kızlar benim bu günlerde çok sık karnıma ağrı giriyor bıcak saolanıyor gibi sonra geçiyor ama çok şiddetli arı yapıyor sizdede oluyor mu?birde arkaşalar beim saçlarım çok dökülmeye başladısenağlama ya hamilelikten mi acabaCADIARZU[/QUOT

canım saç dökülmesi bendede var hamilelikte artarmış zaten :1hug:

X