Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayvalık ve meltem sizin satınız 5 ağustos mu benimde 6 ağustos ama bende eve gidince ilk işim ultrasona bakmak olacak:)ama benim ne geri ne ileri hamileliğim tam günündeymiş.meltemcim benimde bulantılarım azaldı mesela şu an sadece dolmuşta su içince ve parfüm kokularında midem bulanıyor geçecek inaşllah
Ama sen 2 haftalık hamileysen temmuz gibi doğum yapman gerekmiyomu?Çünkü ben 11 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 9 mayıs.Arkadaşlar benim kafam karıştı:)
Ama sen 2 haftalık hamileysen temmuz gibi doğum yapman gerekmiyomu?Çünkü ben 11 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 9 mayıs.Arkadaşlar benim kafam karıştı:)
arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırcaksınız demi bana 3.ayın sonunda gel dediler
yaptırıcam arkadasım banada gel dedıler ama ben hatırlayamıyorum ne zaman
cok heyecanlıydım o aralar o zaman 2 hafta sonra falan yaptırmamız gerek.5 dozmus heraldesenağlama
arkadaslar merhabalaaar
ben dra gıttığimde 9+2 gunluktum ama dr 8+2 oldugumu soyledı boyuta gore gec dollenme olmus olabılır dedı.Bende zaten geç döllenme olabıleceğimi tahmın edıyordum.
Bu ultrason fotosunda crl 1,78 cm yazıyo yanı 8+2yken..
Kızlar sızınkıler o haftada nasıldı?Yada 8+2 de kac olması gerekıyo bılenınız varmı?
Cvp alabılırsem cok sevınıcem
ayvalık dayanamadım eşimi arayıp sordum baktı crl sine 6+2 ken gittiğimizde 1.44 mm yazıyor acaba bu normalmidir ki şimdi benimde aklıma takıldı
canım gayet iyi. iri bile maşallah:)[/QUO
canım valla saol içim rahatladı.gerçi doktor herşey çok iyi dedi ama yine de insan kafasına takıyor.iriyse babasına çekmiştir dermişim:):) çok güldürdün benia.s.
ayvalık dayanamadım eşimi arayıp sordum baktı crl sine 6+2 ken gittiğimizde 1.44 mm yazıyor acaba bu normalmidir ki şimdi benimde aklıma takıldı
kızlar benim bebeğim de 7 hafta 1 günlükken 9,8mm di.yaklaşık 1 cm işte.normal mi acaba anlayamadım.6 haftalıkken 1,5cm olunca arkadaşımızın şaşırdım.
arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırcaksınız demi bana 3.ayın sonunda gel dediler