günaydın canım çok geçmiş olsun .. yorma kendını bız farketmıyoruz ama en olmadık zamanda bedenımız sınyal verıyor özellıkle hassas bunyelerde .. benım gecen hafta bahsettıgım kahverengı akıntım ykm de manto secerken oldu yaklasık 2 saat ayakta kaldım eve geldıgımde kanamam vardı oysa ben bır sey hıssetmemıştım...canım kendıne dıkkat et yorulma dinlen bır kac gun ... bu arada hatim konusunda bana cok guzel ilham oldun ...aslında ben de 16 haftadan ıtıbaren kuran dınletmeyı dusunuyordum... sadece kuran degıl sevdiğim şarkıları huzur veren melodileri çünkü 16 haftadan sonra dışarıdan gelen sesleri duyabiliyormuş bebek... kendıne ıyı bak allah hepimizi korusun..
mutahhara en sağlam sendin aramızda kendine dikkat et...Bize sürekli moral veriyordun.Öle devam et inş..
Ben de dikiş kursuna gitmiştim.Sabır gerektiren bi uğraş.Ama sonucuçta bişeyler ürettiğini görmek insanı çok rahatlatıyor.Ürettiklerini görünce de mutlu oluyorsun ve daha çok hevesleniyorsun yeni yeni şeyler üretmeye devam ediyorsun.Ben de öle olmuştu yane:)Ama bunları yaparken kendini bi kaptırıyorsun yaptığın işi biran önce bitirmek istiyorsun bu sayede zamanın nasıl geçtiğini bilemiyorsun..Dediğin gibi başını çok eğerek kumaşa odaklanmandan kaynaklanıyordur bunlar İnş geçecektir...
Arkadaşlar ben dün dr a gittim.Dr umun hesabına göre 10+6 idim dün.İzlemeye doyamadım boncuğumu..Herşey normal dedi dr umKistim vardı en başta gebelik devamında kaybolacağını söylemişti dr um...şkr o da yok denecek kadar ufalmış.Hiç bir önemi kalmamış.hareketleri izledim bi süre değişik duygulara kapıldım yine.Allahım bize bağışlasın inş...
Bu defa da tavsiye üzerine bahar hastanesinde Nagihan Hanıma gittim.Ve çok memnun kaldım kendisinden.Güler yüzü ve rahatlatıcı bi tavrı var.korkularımdan bahsettim.Sakın kötü şeyler düşünme stres bebeğe yansır dedi.Sen rahat ol dedi.
Normalde ayda bi randevu veriyorum ama sen 2 hafta sonra gel takip edelim dedi.
10+6 yane bugün 11 haftalık oluyorum inş.Ultroson hesabına göre 3 gün önceden gidiyoruz bakalım. Muhtemel doğum tarihim 5.5 .2009 oluyo bu durumda.Boy 39 mm civarlarında.Küçük mü acaba Dr herşey normal dedi ama bu defa gittiğimde bunu da bi sorayım inş...Pnr cım seninle aynı haftalarda sayılırız.Senin bebişin boyu ne kadardı en son gittiğinde acaba .Merak ettimCADIARZU
kızlar az önce nette okudumda kafam karıştı yaa bazı bitki çayları rahim kasılmasına ve düşüğe sebep oluyormuşş ...bende sanırım grip olucam ıhlamur içsem biş mahsuru var mı acaba yaa offf(
canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine! bi kere bana da olmuştu.dersteydim hemde.neyseki çabuk geçti. insan korkuyor yaa!merhaba hanimlar
dün gece hiç uyuyamadim..hafif hafif sancilarim vardi..bugunde var..sanirim yorulunca oluyor..bugun dikiş kursuna basladim..orda da ilginç bişey oldu..birden bunalmaya basladim,bas dönmesi,mide bulantisi,soguk soguk terler döktüm..rengim bembeyaz oldu felan..nasil korktum anlatamam size..evim yakin kursa..ama korktum yolda bayilirim felan diye..ilk kez böyle birşey basima geldi..sanirim tansiyonum cok düştü yada dikişte kumasa cok odaklandim ondan olabilir..bilemiyorum ama cok kötüydü..
böyle işte hanimlar..öpüyorum hepinizi..hayirli geceler size ve bebeklerinize a.s.
görüşürüzz a.s.
yok canım sormadım. yeni oldu. şu sıralar adet dönemimdeyim galiba ondankaydirigubbakcemile3cerencim sen doktora sordunmu sivilceler için ne yapabiliriz.daha fazla artmasından korkuyorum benim gerdanımdada çıkmış sivilceler ve çok gıcık görünüyo.Ben perşembeye randevu aldım perşembe gidicem inş doktora.sivilceleride sorarım ozaman.
Kızlar şimdi sizin ilk olarak yaptırdığnız test hangisi bide bu ikili test dediğiniz çok gereklimi yani ne gibi bir önlem alınabiliyor yazarsanız sevinirim.
KIZLAR BAŞINIZA GELECEK EN TATLI ŞEYİ BİLİYORMUSUNUZZ ????:roflol::roflol:
Boğa Burcu Bebeği:21 Nisan-21 Mayıs
En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı
Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici
Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.
AYYY YERİM BENNN ONUN İNADINIII ŞenizŞeniz
kızlar benim test sonuçlarında idrarda lokasit çıktı ve 5-6 epitel çıkmış ya bu epitel nedemek kötü bişeymi netten bakıyorum ama hiç bişey anlamadım ya bilgisi olan varmı?
canım idrarda 5 kadar görülmesi normal sayılıyormuşa.s.
kızlar benim test sonuçlarında idrarda lokasit çıktı ve 5-6 epitel çıkmış ya bu epitel nedemek kötü bişeymi netten bakıyorum ama hiç bişey anlamadım ya bilgisi olan varmı?
günaydın kızlarrhihoyyytbugün naıslsınız?cnm semra,epitelin bolda olsa sorun değil güzelim,ama lökositin miktarı önemli,enfeksiyonu yapan lökosit,sen miktarını yazmamıştın,5-6 ya kadarsa normal,sorun etmene gerek yok,hatta 6-7 falan,ama sayı baya fazla ise antibiyotik veriri dr.un,geçmiş olsun tatlımyerimseniben
kızlar merhaba,
bana doktorum ikili testini pek sevmiyorum dedi, en önemlisi üçlü testmiş
yine de istiyorsan yaparız dedi
kafam karıştı, bu ikili testini yaptıracakmı herkes
yardımcı olun
alsu canım bencede yaptır doktorunda böyle birşey söylmesi çok saçma ama neyse sen yapır en azından erken önlem olur
kızlar buarada karnı belli olmaya başlayan varmı[/QU
evet canım biraz belli olmaya başladı.ama giycek kıyfet bulamıyorum hamile kıyafetleri bol kend,i kıyafetlerim dar:) artık hep düğme açık geziyorum işyerinde:)
alsu canım bencede yaptır doktorunda böyle birşey söylmesi çok saçma ama neyse sen yapır en azından erken önlem olur
kızlar buarada karnı belli olmaya başlayan varmı
kızlar sizin iştahınız nasıl.açılma oldumu iştahınızda benim iştahım aynı hiç açılmadı kiloda almadım hiç alamıycammı acaba kilo yaa 9.haftadayım.sizlerden kilo alan oldumu_?
kızlar sizin iştahınız nasıl.açılma oldumu iştahınızda benim iştahım aynı hiç açılmadı kiloda almadım hiç alamıycammı acaba kilo yaa 9.haftadayım.sizlerden kilo alan oldumu_?
kızlar az önce nette okudumda kafam karıştı yaa bazı bitki çayları rahim kasılmasına ve düşüğe sebep oluyormuşş ...bende sanırım grip olucam ıhlamur içsem biş mahsuru var mı acaba yaa offf(