- 21 Ağustos 2007
- 209
- 0
- 45
arkadaşımya eşim baktı ama eve gidince ilk işim bakmak olucak.ama ben 6 haftayı doldurmuştum gittiğimde çünkü 4.hafta sonunda gittiğimde kese vardı doktor 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman gitmiştik.ama boyutlar farklı olabilirmiş belli bir aydan sonra herkesin yakın oluyormuş galiba arkadaşlardan biri öyle yazmıştı neyse sağlıklı olsunlarda belki benimki babası gibi uzun olur ben minyonum çünkü:):):ecrin_bebek:
canım tylonun biraz iri bizimki ufak ondan fark. ama o kadar fark bence önemli değil
Canım aşıyı nerde yaptırcaksınız gittiğiniz hastanemi yoksa sağlık ocağından mı çağırdılar?Sağlık ocağınada gidip kayıt yaptırılıyormuş,ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilen var mı?
yaptırıcam arkadasım banada gel dedıler ama ben hatırlayamıyorum ne zaman
cok heyecanlıydım o aralar o zaman 2 hafta sonra falan yaptırmamız gerek.5 dozmus heraldesenağlama
canım sağol.evet biraz minyon olucaz galiba...sağlıklı olalım da.
Slm kizlar bende uzun bir aradn sonra nacak gelebildim düşük tehlikem vardi şimdilik çok iyyim doktorum gayet iyi olduğumu ama yine çok dikkatli olmam gerektiğini söyledi artik hatirlisi 9+5 günlük az kaldi zaten 3 ayin dolmasina kizlar birde şu aşi işini doktorunuzmu söyledi yoksa benim hiç bir bilgim yokta
canım hamilelikte olurmuş saç dökülmeleri. vitamin filan almıyomusun? onun iyi gelmesi lazım aslında?merhaba kızlar benim bu günlerde çok sık karnıma ağrı giriyor bıcak saolanıyor gibi sonra geçiyor ama çok şiddetli arı yapıyor sizdede oluyor mu?birde arkaşalar beim saçlarım çok dökülmeye başladısenağlama ya hamilelikten mi acabaCADIARZU
canım benimde crl 7+1 iken 10.1mm. yani 1cm'ye denk geliyor aşağı yukarı.arkadaslar merhabalaaar
ben dra gıttığimde 9+2 gunluktum ama dr 8+2 oldugumu soyledı boyuta gore gec dollenme olmus olabılır dedı.Bende zaten geç döllenme olabıleceğimi tahmın edıyordum.
Bu ultrason fotosunda crl 1,78 cm yazıyo yanı 8+2yken..
Kızlar sızınkıler o haftada nasıldı?Yada 8+2 de kac olması gerekıyo bılenınız varmı?
Cvp alabılırsem cok sevınıcem
canım bende progestan kullanıyorum. 3ay sonuna kadar kullanıcan dedi. benim ilk bebişim ama usg'de biraz kanama gördü içte. ondan verdi. önlem gibi yani.arkadaslar inş bende mayıs annesi olcam 8+0 hamişim. çok adet olacakmışım gibi agrım var birde doktorum bu hafta kalp atışı duyulmaz 1 hafta sonra bakcaz dedi ama burda bazı arkadaslar duymuş bende bi sorunmu var acaba birde ben daha önce düşük yaptıgımdan karından bakıyor hep alttan riskli diye birde ilişki falan yasak dedi ayrıca progestan verdi 3 ay içicen dedi sabah öğle akşam benim gibi olan varmı acaba aranızda?
ya burda yokki 4 boyutluukızlar bu arada mayıs annelerinden hangisi bebişinin cinsiyetini ilk öğrenecek acaba. bu arada 4 boyutluda sanırım cinsiyet daha çabuk öğreniliyor
canım benimde 7+1 iken 10.1 mm idi. aynı sayılırız:jeyyar:kızlar benim bebeğim de 7 hafta 1 günlükken 9,8mm di.yaklaşık 1 cm işte.normal mi acaba anlayamadım.6 haftalıkken 1,5cm olunca arkadaşımızın şaşırdım.
Canım aşıyı nerde yaptırcaksınız gittiğiniz hastanemi yoksa sağlık ocağından mı çağırdılar?Sağlık ocağınada gidip kayıt yaptırılıyormuş,ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilen var mı?
kızlar benim de şöyle yazılı idrar tahlilimde her sahada nadir eritrosit, 1-2 lökosit görüldü yazıyor doktora sordum bir sorun varmı diye bol su iç dedi sadece ilaç falan vermedi
kızlar bide kullandığınız folik asitin adı ne ve günde kaç defa alıyorsunuz kaç miligram
selam kızlar bende 10 haftalık hamileyim çok fazla bulantı yaşamadım sadece bazı yiyecekleri yiyemiyorum bide hafif kasıklarda ağrı var normalmi bu
Günaydin kizlar buantilar konusunda korkmayin benim 5 haftadan bir başladi hala var kusuyorumda tam 4 kilo verdim ama doktorum korkma bebeğin çok iyi besleniyor sen posasini kusuyorsun dedi
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.bulantılar merak etme 4 5 hafta sonra azalır.ben 11.haftama girdim ve 4-5 gündür çok az mide bulantısı yaşıyorum oda ya dolmuşa binince yada su falan içince inşallahs eninde geçer.haberlerini bekliyıoruz benimde haftaya 2 li testim var
merhaba kızlar benim bu günlerde çok sık karnıma ağrı giriyor bıcak saolanıyor gibi sonra geçiyor ama çok şiddetli arı yapıyor sizdede oluyor mu?birde arkaşalar beim saçlarım çok dökülmeye başladısenağlama ya hamilelikten mi acabaCADIARZU
arkadaslar merhabalaaar
ben dra gıttığimde 9+2 gunluktum ama dr 8+2 oldugumu soyledı boyuta gore gec dollenme olmus olabılır dedı.Bende zaten geç döllenme olabıleceğimi tahmın edıyordum.
Bu ultrason fotosunda crl 1,78 cm yazıyo yanı 8+2yken..
Kızlar sızınkıler o haftada nasıldı?Yada 8+2 de kac olması gerekıyo bılenınız varmı?
Cvp alabılırsem cok sevınıcem
arkadaslar inş bende mayıs annesi olcam 8+0 hamişim. çok adet olacakmışım gibi agrım var birde doktorum bu hafta kalp atışı duyulmaz 1 hafta sonra bakcaz dedi ama burda bazı arkadaslar duymuş bende bi sorunmu var acaba birde ben daha önce düşük yaptıgımdan karından bakıyor hep alttan riskli diye birde ilişki falan yasak dedi ayrıca progestan verdi 3 ay içicen dedi sabah öğle akşam benim gibi olan varmı acaba aranızda?
tyloon2009 evet benım sat 5 ağustos.adetım 31 gunde olur 28 gunde değil 31 32 gunde olanların genelde gec dollenme oluyor herhalde...
meltemcım evet bulantıların uzaması demek ben bulantılarım 6+0 ken basladı dıyordum demekkı 5+0 ken baslamıs nasıl 12 haftalık olmayı beklıyorum bılemezsın 4, ayıma gıreyımde su tıksınmeler kokular bıtsın dıye
cınsıyetlerımızıde 13 haftalıkken oğrenırız heralde yupiii ayy ben cok merak edıyorumda...
:ecrin_bebek:
arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırcaksınız demi bana 3.ayın sonunda gel dediler
Slm kizlar bende uzun bir aradn sonra nacak gelebildim düşük tehlikem vardi şimdilik çok iyyim doktorum gayet iyi olduğumu ama yine çok dikkatli olmam gerektiğini söyledi artik hatirlisi 9+5 günlük az kaldi zaten 3 ayin dolmasina kizlar birde şu aşi işini doktorunuzmu söyledi yoksa benim hiç bir bilgim yokta
Selamlar kizlar. bu aksam benden kahve renginde akinti oldu ve okadar sidetli agrilarim olduki sizlere anlatam ve aglamaya basdim esime soyledim oda agladi. ben kilodumu cikartim camasir makinasina atim ve pcbasina geldim esimde yanima geldi uzlme dedi insallah bebegimize birsey olmaz neten okudum normalmis dedi. ben hic kimseye sormadim okumadimda ve gece saat te uyandim dogru tvuvalete ksotum ama tertemiz kilotum hic birsey yok. bir seyler aldim kendime yedim ve pcbasina gectim ve midemde bulaniyor yediklerimden. ve sabah sabah sukur etim allahima insallah birdaha o agrilar ve lekelenme olmaz. sizde oldumu boyle sey agriniz varmi sizinde bende sitedli bel ve klasik agrsii sanki adet agrisi ya bukadar olur yani
kızlar selam, uzun zamandır yazamadım size.
benim karın ağrılarım devam ediyor, sürekli olmasa da gün içinde ağrı gelip gidiyor.
gündüzleri derinden bulantı hissi var, akşam yemeğinden sonra ise kusma olyor genelde.
bugün 8+2 olduk biz de.
7+6 da gittiğimde crl 7 mm çıkmıştı. değerleri karşılaştırmak ilk üç ay için pek sağlıklı değilmiş ama, onun için endişelenen arkadaşlar endişelenmesin. herkesin bünyesi farklı, bebişi de farklı ve dahası karından ya da vajinal yoldan bakmaları bile sonucu değiştirebiliyor.
bu arada 1 kilo aldığımı öğrendim. heralde en fazla şişkolaşacak mayıs annesi ben olucam, var mı benim rekorumu geçebileceğine güvenen :)
kendinize çok iyi bakın. karın ağrılarımız da geçse..bulantılar kusmalar da geçse..
bu arada cinsiyetleri de merak ediyoruz dimi ama :) içime hiçbirşey doğmuyor benim şimdilik. ayy hayıurlısıyla o günleri de görücez birlikte kızlar. kız bebişler erkek bebişler gelecek....göbekler büyüyecek..Allah nasip etsin o günleri sağlıkla hepimize
canım çok geçmiş olsun arada banada çok şiddetli sancı giriyor,adet olucakmışım gibi birde belim ve göğüslerim çok ağrıyor bazen yatınca nefes almakta zorlanıyorum sanki göğsüme birisi bastirıyor gibi bugün dr. gidicem sorucam bu ağrılar normalmi diye,nezman geçer diye buraya yazrım canım .ama sen lekelenmeyi dr. sor istersen için rahat etsin
ooo canım ben 2 hafta önce 1kg. almıştım sen daha yenimi aldın sırnaşık şey şimdi kaç kiloyum Allah bilir.Hiç merak etme kilo alma rekorunda en önde olacağıma eminim:enbuyukkk: