merhaba kızlar!ben de aranıza katılıyım,nasipse ben de mayısda meleğini kucağına alacaklardanım.allah hepimize sorunsuz bi hamilelik ve sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah!!
merhaba kızlar kısmetse bende mayız 23 bebişimi kucağıma alıcam inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli hayırlısıyla alırız bebişlerimizi
Aldım mesajını teşekkür ederim a.s. değerlendiricem inş.
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat ettiğinizi özel olarak neler yiyip içtiğinizi paylaşırsanız hepimiz eksiklerimizi anlarız ve yardımcı oluruz birbirimize ne dersiniz_?
Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
canım gunaydın .. üzülme demek nafile bilyorum ama elden bır şey gelmiyor.. gecen sene temmuz ayında aynı olayı ben de yaşadım 11 haftalıkken kalbi durduğu için kurtaj olmak zorunda kaldım sonrasında rahatsızlığım çok uzun surdu aylarca kanamam ağrılarım kesilmedi ..zor gunlerdı ama her şey allahtan... gerçı sen sonrasında detaylı bır araştırma yapmayı ihmal etme kontrollerını sıkı tut .. ben de şu anda 9 haftalık hamıleyım cok sevınmiştim ama 2 gun once kahverenği lekenme geçirdim rapor aldım dınlenıyorum çok endişeliyim dr um dinlenmemı soyledı .. bakalım ...kendını suçlama bıraz dınlendıkten sonra daha bılınçli olarak tekrar denersınız .. inan ki gerçekleşen her olayın bır sebebi ve hayrı var ... üzülme canımmmm
evet canım son adet tarıhım 5 ağustostu.dr bana ıyı gorunuyosun dedı kan ve idrar tahlılı yapmıslardı ılk gıttığımde ondada bısey cıkmadı 2 hafta sonra tekrar goreyım gereklı olursa vıtamınde verırız dedı ben kendımı cok halsız hıssettığımı soyldımde
hatta bana ılk üç ay 3 haftada bır kontrol yapıyoruz dedı
sonra ayda bıre dusuruluyomus sanırım
hem benım dayımın kızı ebe bana daha 6 haftalıkken gıt demıstı
canım çok üzüldüm, inşallah tez zamanda iyileşir ve yeni sağlıklı bir bebişe kavuşursun.Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
aslında hepiniz biliyorsunuzdur bunları,yinede yazayım. benim doktorum kola kahve yok dedi. içindeki kafein bebeğin gelişimini engelliyormuş. açık çay olabilir dedi. meyve,tavuk balık yoğurt süt yeşillik yumurta(2günde bir) ve fındık ceviz badem yenecek. turşu tatlı hamur kızartma yasak.bebeğe faydası yok,anneye zararı çokmuş.Aldım mesajını teşekkür ederim a.s. değerlendiricem inş.
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat ettiğinizi özel olarak neler yiyip içtiğinizi paylaşırsanız hepimiz eksiklerimizi anlarız ve yardımcı oluruz birbirimize ne dersiniz_?
Kızlar sizin kendi hesabınızla ultrason görünümü eşleştimi yani aynı haftayamı denk geliyor yoksa fark oluyormu_?
Meltem bu arada benimde sat 5 Ağustos fakat henüz ultrasona girmedim.Girince yazarım inş.ah ah bi görseydim boyunu posunu bebişimin:):):)
canım çok üzüldüm, inşallah tez zamanda iyileşir ve yeni sağlıklı bir bebişe kavuşursun.
inşallah allahım diğerlerinin bebişlerine sağlık verir...
aslında hepiniz biliyorsunuzdur bunları,yinede yazayım. benim doktorum kola kahve yok dedi. içindeki kafein bebeğin gelişimini engelliyormuş. açık çay olabilir dedi. meyve,tavuk balık yoğurt süt yeşillik yumurta(2günde bir) ve fındık ceviz badem yenecek. turşu tatlı hamur kızartma yasak.bebeğe faydası yok,anneye zararı çokmuş.
bide bi yerde okumuştum nacizane tavsiyem, hamileliğinde "İnsan Suresi"ni dinleyenin bebeği akıllı uslu, "Yusuf Suresi"ni dinleyenlerin de bebeği güzel oluyormuş. ben netten dinliyorum. toplam yarım saat sürüyora.s.
canım tavsiyelerin için sağol şimdi bende netten indirip cep tel.yüklüycem hem heryerde dinlerimkaydirigubbakcemile5
günaydın arkdaşlar son 3-4 gündür geçen kusmalarım dün sabah itibari ile tekrardan baş gösterdi ne yesem anında çıkarıyorum ......şimdi daha bişey yemedim safra çıkardım bugün kontrolum var doktora gittiğimde diyeceğim
günaydın arkdaşlar son 3-4 gündür geçen kusmalarım dün sabah itibari ile tekrardan baş gösterdi ne yesem anında çıkarıyorum ......şimdi daha bişey yemedim safra çıkardım bugün kontrolum var doktora gittiğimde diyeceğim
gunaydın canım benımde dun akşamdan berı felaket mıdem devamlı cıkarıyorum bu sabahda eşimin işyerıne yardıma geldım ama zor duruyorum ne zaman bıtıcek bu bulantılar yakafamçokkarıştı
Herkese günaydın.dırımkızı safra nasıl çıkardın merak ettim.tehlikeli bişeymi.inş değildir.
Ya bende 2 gündür doru dürüst bişi yiyemedim midem boş bulantı yüzünden canım hiçbişi istemiyo.Bulantıları hafifletmek için leblebi yiyin kızlar bende işe yarıyo yediğim an kesiliyo bulantı bi arkadaşım tavsiye etti banada sizde de işe yarar inş deneyin derim.
ay annesi boncugunu özlemişşşşş :)
Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
canım öğrendiğimden beri 3kere gittim ama ilk gittiğim başka dr. onu beğenmedim değiştirdim şimdi tekrar haftaya gidicem test istedi benden bugün onları yaptırdım haftaya onlarda bakacak canım inşallah bir problem çıkmazda içim rahat eder bu sefer gittiğinde sendende kesin ister tahliller bide kalp atışını duyarsın insan müthiş heycanlanıyor