- 11 Eylül 2008
- 227
- 0
- 50
ya canım çok geçmiş olsun en kısa zmanda sende meltem1974 kullandığı banttan al bari canım zararıda yokmuş madem inşallah sendede işe yarar,bende mide bulantısı yok Allaha şükür ama kabızım kızlr ya tuvalte gitmeye korkuyorum ıkındıkça bebeğe bişey olcak diyede korkuyorum dr. sordum gerekirse direk zeytinyağını iç dedi ilaç vermekistemiyorum dedi bakalım artık zeytin yağı içicem ıyyyyy:1no2: hayırlısıyla şu hamileliği bir atlatsak bebişlerimizi kucağımıza alsak
Merhaba mayis anneleri benim adim asli bende araniza katilmak istedim
takvimimde miniğim 10 haftalik yaziyor ama 8 hafta 3 gnlük usg göre öyle geç döllenmisim hrkeze hayirli doğumlar sağlikli bebişler
benim şikayetim uykum çok fazla geliyor ve son 4 gündür felanda karnimda ve rahimimde ağrilar var bunlari yaşiyan varmi kizlar
Benim bulantılarımda biraz hafiflemeye başladı arkadaşlar çok şkr...
Ama bayramdan beri mutfağa pek girdiğim söylenemez biraz bununda etkisi olabilir gibi.Eşim Adanadaydı birazdan yanıma dönmek için yola çıkıyor inş..Bana da ist dan ablam geldi ve baktı saolsun..Yemek yapmaktan biraz uzaktım yane.
Birisi yemek yapınca biraz olsun yiyebiliyodum ama kendim yapınca o pişerken yaydığı kokular yetiyodu bana...
Bakalım yarın fikrim değişecek mi.İnş hafifleyen bu bulantılarımı biran önce atlatırım...hepimiz inş...
yarın 10.haftamızı tamamlıyoruz inş
Ama arkadaşlar ben 2 tane düşük olayı yaşadım ve bu 2 kayıbımda 11.hafta civarlarında gerçekleşti.Şimdi bu haftaya kadar bir sorunumuz olmadı şkr ama bu haftalar için korkularım bitmiş değil..Lütfen hepimiz benim için 1 defa dua edin..
Sağlıkla hepimiz bebişlerimize kavuşalım inş..
kızlar yaa ben uyurkennnnn yatakda dönüyorum ama resmen uçuyorum uykumda bunu hissediyorumki 4 gündür annemle yatıyorum annemde dedi takla atıyon neden böle yapıyom bilmiyorum fasulyelerim sersem oluyordurr........birde alerjik astım sorunum var annem gece nefes alırken zorlanıyorsun dedi şimdiden 2 yastıkla yatıyorum ....hiçbir sprey kullanamıyorum kortizon olduğu için sadece oluşabilecek nezle grip gibi alerjik reaksiyonlarıma karşı 15 günde bir aşı oluyorum onun zararı yokk bitekkk.....şişince nasıl nefes alacam ben yawwww
ay canıım, sağol valla ben iki gündür komada gibiyim. dün ne yediysem çıkardım. en son gece kusarken kasılmaktan burnum kanamaya başladı. gece hastaneye gittik. pek ilgilenmediler. ufak bir seruma emedur iğne taktılar. birazzzzcık rahatladım ama bulantım geçmedi. bütün doktorlar kuscan kuscan yicen yapçak bişi yok diyo. e haklılar da benim dayanma gücüm hiç kalmadı. yarın eşim bakıcak eczanelere seaband için. inşallah o biraz işe yarar. tükendim ya...
ya canım çok geçmiş olsun en kısa zmanda sende meltem1974 kullandığı banttan al bari canım zararıda yokmuş madem inşallah sendede işe yarar,bende mide bulantısı yok Allaha şükür ama kabızım kızlr ya tuvalte gitmeye korkuyorum ıkındıkça bebeğe bişey olcak diyede korkuyorum dr. sordum gerekirse direk zeytinyağını iç dedi ilaç vermekistemiyorum dedi bakalım artık zeytin yağı içicem ıyyyyy:1no2: hayırlısıyla şu hamileliği bir atlatsak bebişlerimizi kucağımıza alsak
mrb arkadaşlar bende sizler gibi mayıs anne adayıyım
15 mayıs beklenen tarih heyecanla bekliyoruz bakalım.inş sizlerde bende hayırlısıyla möeleklerimize kavuşuruz.
slm kızlar...bende mayıs annesıyım...5 haftalıkken gorememiştik melegimi ultrasyonda,20 gun sonraya verdı dr amcası randevuyu....bana çile gibi geçti o 20 gün.neyseki dun gıttık tekrar dr amcasına....mercimegim,börtü böceğimmmm orda minicik kalbi atıyor....rabbime şükürler olsun!!birazcık aglattı bizi melegim sevinçten ama olsun...artık bende diyebiliorumm;mayıs annesiyim,kısmetse.25 mayıs tahmini.3 hafta sonra 2 li testimiz var mercimeğimle.inşallah hepimiz sagsalim alırız kucagımıza bebişlerimizi kızlar.hergun dua edıyorum.benımde bulantım var.en cok sevdıklerımı yıyemez hale geldım...bulantı hapı verdı dr ama meleğime dokunurmus onuda soledi.içemiorum.sabah bulantısı berbet bişi....çubuk kraker yiyin kızlarrrr,ii gelıo:)
mayıs anneleri merhaba ,
ben şuanda 10 hafta içerisindeyim mide bulantısı ve mide ağrısı devam ediyor, şişkinlik oluyor akşam, birde iki gündür kabızlık başladı kayısı suyu içiyorum ama nafile
ne yapalım çok güzel duygular bunlar dayanacağız
Oh oh herkesin keyfi yerinde çok şükür :) Bulantısı olanlara Allah kolaylık versin valla. Bende kendim yemek yaptığım zaman midem bulanıyor. 3 gün kendime gelemiyorum. O yüzden eşim 1 haftadır hiç yemek yaptırmıyor sağolsun. Ya dışarıdan, ya kayınvalidemden yada salata makarna türü şeylerle idare ediyoruz. Şimdilik bulantılarım iyi çok şükür. Sık sık yemeye çalışıyorum. 25 Ekimde kısmetse ikili testimiz yapılacak. Ama ben kara kuzumu özledim :) Bi bahane bulup gitsem mi doktora bu aralar :)
Merhaba mayis anneleri benim adim asli bende araniza katilmak istedim
takvimimde miniğim 10 haftalik yaziyor ama 8 hafta 3 gnlük usg göre öyle geç döllenmisim hrkeze hayirli doğumlar sağlikli bebişler
benim şikayetim uykum çok fazla geliyor ve son 4 gündür felanda karnimda ve rahimimde ağrilar var bunlari yaşiyan varmi kizlar
kızlarrrrrrrrrr benim midem ağrıyo ama yanma ekşime değil bariz ağrı ben sabah kızarmış ekmek ve sadece peynir yedim yaww.......neden böle olduuu hiçbişeyde yiyemedimmm daha
canım benimde tahmini doğum tarihi 27 mayıs, senin kaç haftalık canım birde 2li testi ne zaman yapıyorlar? 12,ci hafta diye duydum ama emin değilim herkesn değişiyormu?ay ne çok soru sordum neyse inşallah bulantılarında geçer canım
Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
kızlar siz hiç 4 boyutlu ultrasona girdinizmi.. görüntü nasıl
günaydin mayis anneleriii :)
umarim güzel bir gün gecirirsinizz a.s.
felaket nezle oldum..ay sprey bana bakiyor ben spreye..kagidinida atmişim..hamileler kullanabiliyormu sprey bilen varmi??