mrb.arkadaşlar.kısmet olursa bende tahmini 12 mayıs annesi olacağım.şuan 9 haftalığım.doktora gitmedim henüz ama bebişimin kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorum.ultrason için en uygun zamanı bekliyorum.ilk aylarda tavsiye etmiyo bazıları o yüzden kararsız kaldım.5-6 ay önce acı bi düşük olayı yaşadım.inş bunu sağsalim kucağıma almak nasib olur.:asigim:
ikimizde aynıyız demek:) Sen doktora gitmişsin senin adına çok sevindim tahmin edebiliyorum o duyguyu.vitamin felan verdimi doktor kullanman için.
ikimizde aynıyız demek:) Sen doktora gitmişsin senin adına çok sevindim tahmin edebiliyorum o duyguyu.vitamin felan verdimi doktor kullanman için.
Aslında ben bukadar beklemezdim dr.gitmek için ama 1.düşüğümde yaşadığım şeylerden sonra doktora gitmek beni korkutuyor .ilk heyecanla doktor doktor dolaşmıştık eşimle inanamamıştık, çünkü bize çocuğunuz olmaz denmişti.okadar aksilik üst üste geldiki düşün artık test makinası bile bozuldu bir kan testini 1 hafta sonra alabildik saatlerce hastanede beklemek zorunda kaldık.ultrasoncu karnıma çok bastırdı ve sonuç itibari ile bebişim bu tempoya dayanamadı bırakıp gitti bizi 7 haftalıkken
Şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi hiç yormuyorum,inşş aynı acıyı yaşamam tekrar kimse yaşamaz.
Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
tüm anne adaylarına merhaba ... dilerim herkes bebeklerini sağlıkla kucagına alır.. allah bu guzel duyguyu herkese yaşatır.. dualarımız hepimiz için ...ben de bu formata yeni katıldım daha once tüp bebek bolumundeydım . guzel paylaşımlarımız oldu.. allah ızın verırse inşallah buradan sızlerle devam ederız... şu an 9 haftalık hamıleyım ancak 2 gundur lekenme tarzında kanamam var .. moralım bozuk ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ..aranızda bu tip sorunlar yaşayan oldu mu ? herkese esenlikler......
hangı sprey canım?CADIARZU
mrb.arkadaşlar.kısmet olursa bende tahmini 12 mayıs annesi olacağım.şuan 9 haftalığım.doktora gitmedim henüz ama bebişimin kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorum.ultrason için en uygun zamanı bekliyorum.ilk aylarda tavsiye etmiyo bazıları o yüzden kararsız kaldım.5-6 ay önce acı bi düşük olayı yaşadım.inş bunu sağsalim kucağıma almak nasib olur.:asigim:
benim de tahmini 31 mayıs. çok yakınız:) ben sadece 1 kere gittim. 5 haftalıkken. bir daha 3 hafta sonra gel dedi dr. sen kaç kere gittin?
canımmagnesie calcine al. çok iyi geliyor üstelik mineral olduğu için doktorum iyi bile dedi. gece iç. süper işe yarıyor.
Semra 84 bendede vardi ayni durum benim doktorum karnima zeytin yaği sürdüryor o kismada sür bak çok rahat olur dedi ve evet kalmadi
Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
canim bende cok araştirdim..etrafimda cok hamile oldugu için işim kolay oldu cok sukur :) mesaj attim sana canim..bir fikrin olsun..doktorla anlaşman,sevmen cok önemli..inşaAllah tez zamanda bulursun doktorunu