2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben yine geldim benim doktorum tesleri 9 haftalıkken yaptı 12 haftada 2 testimiz var zaten çok doktora gitmek iyi değilmiş benim yeğenim hollandada usg ayda bir girdi hamileliğin ilk aylarında ben doktra gitmeden tüm sorularımı hazılıyorum öyle gidiyorum sonra soru bonbardımanına tutuyorum adamı yazık :)

Valla ben normalde yemek yemeyi çok seven bi insanım. Hamileyken heralde her ay 5 kilo alırım derdim ama 10+3 olmamam rağmen 1,5 kilo verdim. Kusmada yok. Sadece yemek kokularını duyunca bulantım oluyor. Ama yemekleri kendim yapmadığım sürece yiyorum sorun yok... Doktor ilk aylar kilo verme olur sorun değil dedi...

arkadaşlar merhaba ,
haftaya ikili tarama testi için gideceğim inşallah 12 haftalık olacağız haftaya bu testi yaptırıp sonucu alan varmı nasıl merak etiim ultrasyon dan bebeğe bakmaktan başka neler yapılıyor bebeğimimzin cinsiyetini kaçıncı haftada öğreniyoruz acaba ne olur bilgisi olan acilen paylaşsın merak ettimmmmm

selam güzel anne adayları hepinize sağlıklı günler dilerima.s.

canım bugun benimde kontrolum vardı ikili test için önce ultrasonda ense ölçümü yapılıyor sonrada kan veriyorsun benim 1 hafta sonra cıkacak sonuç inşallah iyi çıkar hepimizn sonucu...cinsiyet içinde sanırım 14.haftadan sonra belli oluyor...hem biraz sen sabret bakalım ne bu acelee

teşekürler civciv1981,
internetten 12 haftada bazı doktorlar % 60 kız erkek diyebiliyormuş diye okudum heyecanlandım

teşekürler civciv1981,
internetten 12 haftada bazı doktorlar % 60 kız erkek diyebiliyormuş diye okudum heyecanlandım

ayy inşallah öyledirr canımm ozaman bende haftaya öğrenirimmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

artık yavaş yavaş bebişlere bişiler alalım dimii ayy ben her gördüğüme cok hevesleniyorum alıyım diye ama sonra vazgeçiyorummmirmirmirmir

teşekürler civciv1981,

evet bende internette dolaşırken okudum bazıları 12.haftada öğrenebiliyorlrmış hatta burdada cinsiyeti nezman öğrenirim diye bir topikte vardı ordada okumuştum bazı bebişler hemen gösteriyorlarmış

kızlar merhaba bugün doktora gittim kusmam için test yaptı
tam sınırda çıktı değer dahada yükselirse ağızdan beslenmeyi kesecem
serumla besleyecem dedi....şimdilik korkulcak boyutta değil dedi
bebişimlerim sekizbuçuk haftalıkmış kaç haftaşık oluyor şimdi anlmadım

ama büyümüşler yawwww.....1 ay sonraya ikili test için randevu verildi bir ilaç verdi sanırım kusmam için üçkün sabah aksam alacam sonra yarıma düşecem p.tesi arayacam .....,yağsız yemek yiyeceksin dedi veeee midem için yanma için ilaç verdi......buda beni çok mutlu etti.....kızlar ikili test için 225 ytl dediler yaw çok geldi bana sizler kaçparaya yaptırıyorsunuz?

Canım bende 2 kere gittim. bana da elevit(vitamin) ve progestan verdi. ama içimde biraz kanama gördü,ondan progestan verdi. sana neden verdi? düşük tehlikesimi var? 2 hafta da çok erken yav. ilk 3ayda 3haftada bir,sonra ayda 1 çağırması lazım diye biliyorum.bu arada o rutin gebelik testleri önemli ya,onları yapsa iyiydiCADIARZU

bende şu an 7 haftalığım 6 haftalıkken gittim dr a banada birsürü test verdi.elevit ve ferrim fort verdi bide onları kullanıyorum şimdi.kızlar bence bütün testleri yaptırın.
bana da elevit verdi ama kan hapı vermedi onun için bebek daha çok küçük dedi. 3. aydan sonra başlarız dedi.a.s.
kızlar sizin iştahınız nasıl.açılma oldumu iştahınızda benim iştahım aynı hiç açılmadı kiloda almadım hiç alamıycammı acaba kilo yaa 9.haftadayım.sizlerden kilo alan oldumu_?
aynı şekilde yiyorum sanırım. sadece daha dengeli besleniyorum. abur cuburdan ziyade bebeğime faydası olacak şeyler yemeye çalışıyorum. sanırım 1 kilo aldım. ama şimdiden bazı pantolonlar olmuyor yaffisfisfis

225 YTL mi:1shok: özele mi gidiyorsun? sosyal güvencen karşılamıyor mu? benim daha vaktim gelmedi,zaten büyük ihtimal burda yapılmıyordur ikili test. geçen yıl doğum yapan bir arkadaşımdan istememişler çünkü.

Canım bende 2 kere gittim. bana da elevit(vitamin) ve progestan verdi. ama içimde biraz kanama gördü,ondan progestan verdi. sana neden verdi? düşük tehlikesimi var? 2 hafta da çok erken yav. ilk 3ayda 3haftada bir,sonra ayda 1 çağırması lazım diye biliyorum.bu arada o rutin gebelik testleri önemli ya,onları yapsa iyiydiCADIARZU

bende şu an 7 haftalığım 6 haftalıkken gittim dr a banada birsürü test verdi.elevit ve ferrim fort verdi bide onları kullanıyorum şimdi.kızlar bence bütün testleri yaptırın.
bana da elevit verdi ama kan hapı vermedi onun için bebek daha çok küçük dedi. 3. aydan sonra başlarız dedi.a.s.
kızlar sizin iştahınız nasıl.açılma oldumu iştahınızda benim iştahım aynı hiç açılmadı kiloda almadım hiç alamıycammı acaba kilo yaa 9.haftadayım.sizlerden kilo alan oldumu_?
aynı şekilde yiyorum sanırım. sadece daha dengeli besleniyorum. abur cuburdan ziyade bebeğime faydası olacak şeyler yemeye çalışıyorum. sanırım 1 kilo aldım. ama şimdiden bazı pantolonlar olmuyor yaffisfisfis

225 YTL mi:1shok: özele mi gidiyorsun? sosyal güvencen karşılamıyor mu? benim daha vaktim gelmedi,zaten büyük ihtimal burda yapılmıyordur ikili test. geçen yıl doğum yapan bir arkadaşımdan istememişler çünkü.
bu arada miden için hangi ilacı verdi?

aynı şekilde yiyorum. sadece daha dengeli besleniyorum. abur cuburdan ziyade bebeğime faydası olacak şeyler yemeye çalışıyorum. sanırım 1 kilo aldım. ama şimdiden bazı pantolonlar olmuyor yaffisfisfis

bu arada miden için hangi ilacı verdi?

bana doktor ikili test için 40 ytl dedi

kızlar merhaba,7 hafta 5 günlük olduk biz bugün.sormak istediğim bir şey var size.hamileliğimi öğrenmeden önce başlayan,iki hafta önce artan,gece uykumdan uyandıran göğüs ağrım var.gerildi ve büyüdü göğüslerim ayrıca.bu durum rahatsız ediyor beni.minik bebeğim için her şeye katlanırım belki ama çaresi varsa niye bakmayayım di mi.sizce en azından banyodan sonra filan vücuduma bebek yağı sürsem faydası ve daha önemlisi bir zararı olur mu

çok istemişler cnm yaa benimde özel hastane bugun verdim kanı 65 ytl..
bu arada benim çileğimde limon olmuşşşş bugun onu aç bıraktım kaşlarını çatmıştı bana kızmış kuzucummm :teytey::teytey:

Arkadaslar size bir sorum var lutfen cevaplayin. Ben bebegimin 6+1 haftalik oldugunu ogrendim bugun ve 4.1 mm cikti. Bu normal mi sizce? Sizde ne cikmisti?? Lutfen cevaplayin.

canım seni üzmek istemem ama sanırım azcık ufak kalmış netten bakarsan eger bu haftalarda 8-10 mm arası olması gerekiyormuş..hem drun bişi söylemedimi?

Arkadaslar size bir sorum var lutfen cevaplayin. Ben bebegimin 6+1 haftalik oldugunu ogrendim bugun ve 4.1 mm cikti. Bu normal mi sizce? Sizde ne cikmisti?? Lutfen cevaplayin.

canım,bazı doktorlar baş popo,bazıları boyun popo,bazıları da baş ayak mesafesini söylüyorlarmış.yani kendi bebeğinin ölçüsünü 14. haftaya kadar başka bebeklerle kıyaslamamak gerekiyormuş.değişken oluyormuş bu ölçüler de bebekten bebeğe hem.ancak 14.haftadan itibaren ortalama değerler önemli kabul ediliyormuş.daha biraz önce bir doktorun sitesinde okudum bunları.doktorunla konuş yine de.insan başka türlü rahatlayamıyor.

canım seni üzmek istemem ama sanırım azcık ufak kalmış netten bakarsan eger bu haftalarda 8-10 mm arası olması gerekiyormuş..hem drun bişi söylemedimi?

Yok birsey demedi ama simdi arkadasin biri hergun 1 mm buyudugunu ve 6+6 olunca 9mm olacagini ve bununda normal oldugunu soyledi. Bilemiyorumki.

Canim Allah razi olsun, icime su serptin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…