2009 Mayıs Anneleri

kızlar dr a gıttım bebeğimin kalp atıslarını dınledım ılk defa
Allahım muthıs bıseydı cok nette gordum kiraz kadarmıs annecım ...dr hareket edıyor annesı artık dedı
aksamları cok halsız olduğumu soyledım hep yattığımı... Tabı olucaksın sen sanıyomusunkı bugun annemden bişey almayayımda dinlensin diye düşündüğünü hep senden alıyo çekıyo buda senı halsız bırakıyo süreklı verıyosun dedı
ooyyy kurban olurum kuzuma istediği kadar alsın herseye dayanırım evelallah
nazar değmesin kuzularımız......hepsıne maşallah dıyeyım

mrb.arkadaşlar.kısmet olursa bende tahmini 12 mayıs annesi olacağım.şuan 9 haftalığım.doktora gitmedim henüz ama bebişimin kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorum.ultrason için en uygun zamanı bekliyorum.ilk aylarda tavsiye etmiyo bazıları o yüzden kararsız kaldım.5-6 ay önce acı bi düşük olayı yaşadım.inş bunu sağsalim kucağıma almak nasib olur.:asigim:

mrb.arkadaşlar.kısmet olursa bende tahmini 12 mayıs annesi olacağım.şuan 9 haftalığım.doktora gitmedim henüz ama bebişimin kalp atışlarını duymak için çok sabırsızlanıyorum.ultrason için en uygun zamanı bekliyorum.ilk aylarda tavsiye etmiyo bazıları o yüzden kararsız kaldım.5-6 ay önce acı bi düşük olayı yaşadım.inş bunu sağsalim kucağıma almak nasib olur.:asigim:

tebrıkler canım sağ salim kucağına alırsın inşallah benımde tahmını 12 mayıs aynıyız senınle
ben 6 haftalıkken gıttım keseyı gorduk
bıde gectığımız persembe 9 haftalıkken gıttım kalp atısları ıcın
sen bılırsın arkadasım ama bence gıt ne bılım keseyı gorursunuz düşük tehlıkesı varmı yokmu kalp atıyomu ne bılım boyutu falan bırsuru sey zaten 1 dk falan bakıyolar
yınede sen bılırsın ama :nazar:

ikimizde aynıyız demek:) Sen doktora gitmişsin senin adına çok sevindim tahmin edebiliyorum o duyguyu.vitamin felan verdimi doktor kullanman için.

ikimizde aynıyız demek:) Sen doktora gitmişsin senin adına çok sevindim tahmin edebiliyorum o duyguyu.vitamin felan verdimi doktor kullanman için.

evet canım son adet tarıhım 5 ağustostu.dr bana ıyı gorunuyosun dedı kan ve idrar tahlılı yapmıslardı ılk gıttığımde ondada bısey cıkmadı 2 hafta sonra tekrar goreyım gereklı olursa vıtamınde verırız dedı ben kendımı cok halsız hıssettığımı soyldımde
hatta bana ılk üç ay 3 haftada bır kontrol yapıyoruz dedı
sonra ayda bıre dusuruluyomus sanırım

hem benım dayımın kızı ebe bana daha 6 haftalıkken gıt demıstı

bu arada zaten ben hamıle kalmadan 3 ay once folık asıte baslamıstım
3. ayın bıtene kadar kullan dedı onu kullanıyorum

Aslında ben bukadar beklemezdim dr.gitmek için ama 1.düşüğümde yaşadığım şeylerden sonra doktora gitmek beni korkutuyor .ilk heyecanla doktor doktor dolaşmıştık eşimle inanamamıştık, çünkü bize çocuğunuz olmaz denmişti.okadar aksilik üst üste geldiki düşün artık test makinası bile bozuldu bir kan testini 1 hafta sonra alabildik saatlerce hastanede beklemek zorunda kaldık.ultrasoncu karnıma çok bastırdı ve sonuç itibari ile bebişim bu tempoya dayanamadı bırakıp gitti bizi 7 haftalıkken:KK43::KK43::KK43:
Şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi hiç yormuyorum,inşş aynı acıyı yaşamam tekrar kimse yaşamaz.

Aslında ben bukadar beklemezdim dr.gitmek için ama 1.düşüğümde yaşadığım şeylerden sonra doktora gitmek beni korkutuyor .ilk heyecanla doktor doktor dolaşmıştık eşimle inanamamıştık, çünkü bize çocuğunuz olmaz denmişti.okadar aksilik üst üste geldiki düşün artık test makinası bile bozuldu bir kan testini 1 hafta sonra alabildik saatlerce hastanede beklemek zorunda kaldık.ultrasoncu karnıma çok bastırdı ve sonuç itibari ile bebişim bu tempoya dayanamadı bırakıp gitti bizi 7 haftalıkken:KK43::KK43::KK43:
Şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum kendimi hiç yormuyorum,inşş aynı acıyı yaşamam tekrar kimse yaşamaz.

ayy canım evet bıraz üzüntülü geçmiş ben olsam bende gıtmeye korkardım heralde
ama Allahın ıznıyle bışey olmaz dua et bol bol sıkı sıkı tutunsun sana...
Evet cok dıkket et kendıne bosveeeerr hiç yorulma temızlık falan yapma o herseyden onemlı:nazar:

tşk ederim ayvalık desteğin için. inş 9 ay boyunca bööle birbirimize teselli veririz.:):) Bu arada mide bulantın felan oldumu.Benim 6. hafta çok şiddetliydi ama şuan çok hafifledi sadece sabahları kahvaltı hazırlarken biraz bulanıyor çok şükür..Bu mide bullantılarıda bana teselli oldu biraz düşük riskinin azaldığının belirtisiymiş inşş...

Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..

geçmiş olsun canim :KK43: cok üzüldüm..inşaAllah tez zamanda saglikla mutlulukla gene hamile kalirsin..

tüm anne adaylarına merhaba ... dilerim herkes bebeklerini sağlıkla kucagına alır.. allah bu guzel duyguyu herkese yaşatır.. dualarımız hepimiz için ...ben de bu formata yeni katıldım daha once tüp bebek bolumundeydım . guzel paylaşımlarımız oldu.. allah ızın verırse inşallah buradan sızlerle devam ederız... şu an 9 haftalık hamıleyım ancak 2 gundur lekenme tarzında kanamam var .. moralım bozuk ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ..aranızda bu tip sorunlar yaşayan oldu mu ? herkese esenlikler......

hoşgeldin canim..hayirli olsun bebegin a.s. aman yat dinlen muhakkak..bende olmadi bişey..ama cok dinleniyorum..bi iş yapiyorum 1 saat yatiyorum..seninde gecicektir inşaAllah..

hangı sprey canım?CADIARZU

otrivine burun spreyi canim..

hoşgeldin canim a.s. bende 11 mayis annesi olacagim gibi görünüyor :) muhakkak bi git doktora..ben 2 kere gittim..ilkinde testler verdi..ikincisinde test sonuclarini kontrol etti..bi kere daha ultrasona soktu..20sinden sonra tekrar gidicem inşaAllah..bak muhakkak git..troid testleri felan var..bunlar cok önemli şeyler..ben cok stres cektim bu troidden dolayi..cok sukur bişey cikmadi..ama sen bi git yaptir testlerini..öyle evde durmakla olmaz..

Mutahhara teşekkür ederim haklısın gitmem lazım.ama doktor seçimide önemli şuan araştırıyorum iyi bir doktor bulsam sürekli aynı doktora gitmek istiyorum.Sende istanbuldaymışsın özelden memnunsan gittiğin doktoru yazarmısın bi sakıncası yoksa.

canim bende cok araştirdim..etrafimda cok hamile oldugu için işim kolay oldu cok sukur :) mesaj attim sana canim..bir fikrin olsun..doktorla anlaşman,sevmen cok önemli..inşaAllah tez zamanda bulursun doktorunu :KK66:

benim de tahmini 31 mayıs. çok yakınız:) ben sadece 1 kere gittim. 5 haftalıkken. bir daha 3 hafta sonra gel dedi dr. sen kaç kere gittin?

canım öğrendiğimden beri 3kere gittim ama ilk gittiğim başka dr. onu beğenmedim değiştirdim şimdi tekrar haftaya gidicem test istedi benden bugün onları yaptırdım haftaya onlarda bakacak canım inşallah bir problem çıkmazda içim rahat eder bu sefer gittiğinde sendende kesin ister tahliller bide kalp atışını duyarsın insan müthiş heycanlanıyor

Semra 84 bendede vardi ayni durum benim doktorum karnima zeytin yaği sürdüryor o kismada sür bak çok rahat olur dedi ve evet kalmadi

sağol canım bakalım hepsini deniycem sabhleyin aç karna elmada yiyeceğim ee artık bunların hepsini denersemde kabızlıktın eser kalmaz heralde bu seferde ishal olurmuşumkaydirigubbakcemile3 gerçi kabızlıktan daha iyidir heralde

merhaba kızlar!ben de aranıza katılıyım,nasipse ben de mayısda meleğini kucağına alacaklardanım.allah hepimize sorunsuz bi hamilelik ve sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah!!

merhaba kızlar kısmetse bende mayız 23 bebişimi kucağıma alıcam inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli hayırlısıyla alırız bebişlerimizi

Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..

cnm bu durumda teselli etmek zor biliyorum ama nasip değilmiş demekki...
Zamanı var demkki daha...İnş önümüzdeki zamanlarda bunu untacak cici bebişleree kavuşursun...
Sakın kendini suçlama..Gidip bütün testlerini yaptır.Sorunu bir öğrenip sonra yine yeni planlar yap inş..
Bebişinle inş cennette buluşacaksın bunu düşün...

canim bende cok araştirdim..etrafimda cok hamile oldugu için işim kolay oldu cok sukur :) mesaj attim sana canim..bir fikrin olsun..doktorla anlaşman,sevmen cok önemli..inşaAllah tez zamanda bulursun doktorunu :KK66:

Aldım mesajını teşekkür ederim a.s. değerlendiricem inş.
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat ettiğinizi özel olarak neler yiyip içtiğinizi paylaşırsanız hepimiz eksiklerimizi anlarız ve yardımcı oluruz birbirimize ne dersiniz_?

Arkadaşlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Her işte bir hayır vardır biliyorum üzülmemeye çalışıyorum. Pazartesi doktordayız biraz korkuyorum inşallah ağrısız geçiririm bu dönemi.. Napalım herşey Allahtan.. İnşallah hepiniz sağlıklı birer gebelik dönemi geçirir evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Kendinize çok iyi bakın..

X