2009 Mayıs Anneleri

canım valla hamılelıgın ılk aylarında ıstenen tum testler ıdrar,kan sayımıi guatr,tsh ve bunlar gıbı ne anlama geldıgını bılmedıgım bır suru bı seyler senden de o zaman bugunlkerde ısterler...

merhaba güzel mayıs anne adayları,
uzun bir süredir siteye giremiyordum ve yazamıyordum. gelişmeleri okudum yeni katılanlara ben de hoşgeldin diyorum.
ben geceleri kusmaya başladım son bir haftadır,
sabahları da işe gelmek için kalktığımda bir kaç saat halsizlik ve çok hafif bulantı oluyor ama kusma olayı geceleri .

bu arada doktorunuzun istediği ya da isteyeceği testler tam kan tam idrar tiroid toksoplazma, kızamıkçık vs. için. ben yeni yaptırdım doktora gönderdim. şimdilik sorun yok dedi. umarım sizlerde de sorun çıkmaz.
bunun dışında gaz sorunu ve ara ara karın ağrıları devam ediyor.
hiç bir pantalon artık bana sığmıyor ve karnım özellikle geceleri oldukça şiş neredeyse 4 aylık hamileler gibi. zaten normaldede göbek mide bölgesinde kilo sorunu olan biriydim şimdi bir de gaz çıktı. inanın kendimi iğrenç, çirkin ve çok rahatsız hissediyorum. sanırım psikolojik etkiler başladı bende.
umarım sizlerde böyle şeyler yoktur.
hepinize sevgiler.

arkadaşlar herkese merhaba umarım herşey yolundadır iyi haftalar diliyorum herkese benimde perşembe dr randevum var çok heyecanlıyım 7+1 olacak o gün bulantılarım genelde akşam oluyor sabahlarıda işe gitmeden önce halsizliğim çok fazla umarım bebişlerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruzz onlar için herşeye değer

merhaba arkadaşlar bıraz sorunlarım var dinleniyorum şimdi . sormak istediğim bir şey var 2 gundur kasık agrılarım var ..hatta yururken bıle ağrılarım oluyor . sızlerde de bu tur sıkıntılar var mı ? bır de ben hıpotirod ( haşimato hastasıyım ) ilaç kullanıyorum .aranızda bu hastalıgı yaşayan var mı ? paylaşımlarınızı beklıyorum .. hapinizi öpuyorummmm

Merhaba kizlar ben geldim bebşim gördüm usgde cmt bir sürüde test yaptirdim bugün sonuçlarini alicam inş iyi çikacak

Canım tekrar hoşgeldin. Benimde bulantılar gece yarısı oluyordu. Kusma yok ama fena bir bulantı. Neyseki çok şükür şimdi yok denecek kadar azaldı. Aynı şişlik bende de var. Kilom aynı hatta 1,5 kilo vermişim ama pantolonlarımın bel kısmı kapanmıyor. Hemde düşük bel olduğu halde. Hamile pantolonu bakıyorum. Henüz erken olduğundan onlarda bol geliyor. bende ofiste üst düğme açık gezmek zorunda kalıyorum :)

İyi haftalar canım. Bende en son 8 haftalıkken gördüm kara kuzumu. Kalp atışlarını gördük. Ama bende rahim tersmiş. Bu nedenle çok zor gördük miniğimi. 15 gün sonraki kontrolümüzde 12 haftamız bitmiş olacak. Doktor daha net görürüz dedi. Seninde herşey yolunda ve sağlıklı gider umarım...

Hastalığınla ilgili bi bilgim yok ama 8 ve 12.haftalar arasında rahim büyüdüğünden ve bağlar gerildiğinden kasık ağrısı şikayetinin olduğunu biliyorum...

Merhaba kizlar ben geldim bebşim gördüm usgde cmt bir sürüde test yaptirdim bugün sonuçlarini alicam inş iyi çikacak

Hayırlı uğurlu olsun :) Ne güzel bir duygu değil mi? Umarım testlerinde sorunsuz çıkar.

canım bende haşimatoyum ama ötro,id olduğundan ilaç almıyorum ama geçen hafta bakılan tsh .düşük çıktı. 10 gün sonra yeniden abkılacak. bu arada benim hipo değil olursa hipertroidi olacak bu gidişle.. kasık ağrım hapşırırıken- ani hareketle ve idrar yaparken oluyor canım. bol bol dinlen ama korkma

bugün berbat geçiyor. devamlı midem bulanıyor ve çoook halsizim. yatak arıyor gözüm.
canım bende haşimatoyum ama ötro,id olduğundan ilaç almıyorum ama geçen hafta bakılan tsh .düşük çıktı. 10 gün sonra yeniden abkılacak. bu arada benim hipo değil olursa hipertroidi olacak bu gidişle.. kasık ağrım hapşırırıken- ani hareketle ve idrar yaparken oluyor canım. bol bol dinlen ama korkma

Arkadaşlar bu arada ojelifıstık'tan ne zamandır ses yok? Bilgisi olan var mı? Merak ettim. Bi sorun yokur inşallah...

çok teşekkür ederim canım .. geçen hafta kahverenği lekenmelerim oldu iğne vuruldum şimdi dinleniyorum .endişem geçen sene de aynı şeyleri yaşamamdan dolayı maalesef kaybetmiştim bebeğimi .. bazen dr lara kızmadan edemiyorum hele profesörler alem .. herşeyı cok ıyı bılıyorlar ya hıç soru sordurmuyorlar senın endıselerıne kulak vermıyorlar .. oysa hepımız araştırıyoruz net sayesınde her konu hakkında bılgı sahıbı olabılıyoruz..ama maalesef dr lar karşısında hiç bır seyden anlamayan hasta profili gormek ıstıyorlar..neyseÇok üzgünüm çoook .. tüm arkadaşlara sorunsuz günlerrrrr...

merhaba Arkadaşlar

herkese öncelikle hayırlı ve saglıklı hamileliler dilerim...

9 haftalık hamileyim... şu ana kadar 2 kez doktora gittim
5 ve 7haftalıkken
ve muayanne oldum
bana sadece folk plus ve progestan verdi.onları içiyorum
hiç tahlil felan yapmadı ve artı vitamin vermedi siz ce bu normal bi şey mı
Bu çarşamba gidicem tekrardan her 2 haftada bir çagırıyor dokor benım
ama tahlil yapmadı meraklardayım ?

kaç haftalık oldu senınkı bende 6. haftada ıstemıstı testelerı sımdı 8. haftadayım bu hafta sonu testlerın sonucu ıle bırlıkte gıdecegım ıns bı problem yoktur...

canım 6+3 dü dr.gittiğimde ozman istedi testleri bu cumarteside testlerle beraber gidicem hemen hemen bütün dr.aynı zamanda istiyorlar

kaç haftalık oldu senınkı bende 6. haftada ıstemıstı testelerı sımdı 8. haftadayım bu hafta sonu testlerın sonucu ıle bırlıkte gıdecegım ıns bı problem yoktur...

canım 6+3 dü dr.gittiğimde ozman istedi testleri bu cumarteside testlerle beraber gidicem hemen hemen bütün dr.aynı zamanda istiyorlar demekki

Valla canım bende muayeneye iki kere gittim. Biri 5 biri 8 haftalıkken. Folik Asit verdi. Mide bulantım var ama kusmam olmadığı için ilaç vermedi. 8 haftalıkken gittiğimde 9 tane test yapıldı. Sonuçlarıda birkaç gün sonra kendi alıp aradı beni. Hiçbir sorun yok diye. 1 ay sonra gel dedi. 12. haftamızda da ikili test denilen ense kalınlığı testini yaptırıcaz. Ama bence genel testleri yaptırmanda fayda var. Neden istemedi bilmiyorum ama genelde istiyorlar diye duydum?

evet bende genelde duyuyorum istiyorlar diye...:1shok:

Bakalım biraz önce randevuyu aldım p.şbe gününe gidince ögrencez bakalım
hayırlısı inş.

kaydirigubbakcemile5

kızlar işler çok yoğundu kaç gündür giremiyorum bende 12 . haftaya giridm bu hafta ve iki gündür biraz daha iyiyim ksuma oluyor ama azaldı ve bulantılarım hafifledi bide bende tükürük salgısı çok rahatsız ediciydi oda bugün daha iyi umarım böyle devam eder çünkü artık iyice bunalmaya başlamıştım öyleki kusarken ağlamaya başlıyordum neyse umarım dahada düzelir haftaya ikili test için kontrole gideceğim birde karnım biraz büyüdü sanki 11 haftası biten arkadaşlar sizlerde durum nasıl ??????????

bende şu an 7 haftalığım 6 haftalıkken gittim dr a banada birsürü test verdi.elevit ve ferrim fort verdi bide onları kullanıyorum şimdi.kızlar bence bütün testleri yaptırın.

MARYLİN hoşgeldin canım. Bende 11.haftamın içindeyim. 10+3 olduk. Kusmam yoktu ama bulantım fenaydı. Azalmaya başladı. Hatta soğan kokusu duymazsam bikaç gün hiç bulanmıyor bile :) Bende 12.haftamın bitiminde ikili testi yaptıracağım. Şimdiden heyecanla bekliyorum. Umarım seninde bulantıların bu hafta sonunda geçmeye başar. Çünkü doktor 12.hafta bitiminde geçer demişti... Eskiden sadece hafif bi göbeğim vardı. Şimdi ise mide ile birlikte çıkmaya başladı. Kilom aynı hatta 1,5 kilo verdim ama sanırım artık hamile olmaya başladığımı iyice anlıyorum :) Pantolonlarımın beli rahatsız ediyor. Hemde düşük bel olmasına rağmen. Biran önce göbeğim çıksın gerine gerine gezeyim istiyorum

kızlar sizin iştahınız nasıl.açılma oldumu iştahınızda benim iştahım aynı hiç açılmadı kiloda almadım hiç alamıycammı acaba kilo yaa 9.haftadayım.sizlerden kilo alan oldumu_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…