- 28 Haziran 2008
- 1.219
- 0
kızlar selamlar.. benimde bulantılarım şu bilek bandından sonra bıçak gibi kesildi. valla korkuyorum kolumdan çıkarmaya. ilaç almaktansa kolumu bir bandın sıkmasını tercih ediyorum ama baya artık rahatsız ediyor yine de bulantıdansa çekerim diyorum. birde dırım kızı gibi yokdsa kesileceğimi vardı diyorum ama yinede tam kesilmişte değil hani.. arada özellikle sabahları yokluyor azcık. ama buna şükür. ankakuşu senin devam ediyor herhallde bulantılar.. bana kalırsa şu bandı sende dene.. istersen dr una sorda dene. benim doktorum birşey olmaz dedi bandı görünce.. bence dene arkadaşım..
ay canıım, sağol valla ben iki gündür komada gibiyim. dün ne yediysem çıkardım. en son gece kusarken kasılmaktan burnum kanamaya başladı. gece hastaneye gittik. pek ilgilenmediler. ufak bir seruma emedur iğne taktılar. birazzzzcık rahatladım ama bulantım geçmedi. bütün doktorlar kuscan kuscan yicen yapçak bişi yok diyo. e haklılar da benim dayanma gücüm hiç kalmadı. yarın eşim bakıcak eczanelere seaband için. inşallah o biraz işe yarar. tükendim ya...