2009 Mayıs Anneleri

günaydın mayıs anneleri ve bebişleri bende 10+1 günlük hamileyim bulantılarım hala devam ediyor 10 haftalık olup bulantı kusma v.b şikayetleriniz varmı
bide folik asiti ne zaman kullanmaya başladınız ve kullanmaya devam ediyormusunuz çünkü bir yerde 8 haftadan sonra gerekli olmadığını yazmış doktor.

benimde bulantılarım ve kusmalar full devam valla çalışıyorumda ne yapacağımı bilemiyorum çok zor folic asit aslında hemile kalmayı düşünen ve korunmayı bıraktığın gibi hamile kalma ihtimaline karşı kullanıyosun ama ben 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu o zaman kullanmaya başladım hala daha kullanıyorum benim doktor folic asite devam dedi boşver internetteki yazılara fazla dikkate alma kendi doktorunu dinle sen

günaydın mayıs anneleri nasılsınız işyerindeyim ve inanılmaz halsizim daha erken olmasına rağmen sizler neler yapıyorsunuz hepinize keyifli hamilelikler

valalhi kızlar bende işteyim ama bu dönemde çalışmamayı o kadar isterdimki öğleden sonra bir uyku bastırıyor sormayın haklısın bursa su devam etmeliyiz çünkü benim ilk gittiğim doktor elevit pronatal diye bir viatmin verdi içinde tüm vitaminler ve folik asit vardı 5 haftalıkken gitmiştim daha sonra baaşka bir doktora 7+5 günlükken gittim o eleviti bırakmamı ve folikaiste başlamamı söyledi o zmandan beri kullanıyorum umarım doğrudur ama doktorlar ne dediyse onu yapıyoruz sonuçta

aynen bende işyetim uyumama az kaldı acayip uyku yapıyor ya mide bulantım almış başını gidiyor keşke bu dönemde izinli olsak hehehe ne güzel olur yaa

bursasu senin kaç haftalık ben 10+ 1 günlüğüm 7+5 günlükken kalp atışlarını dinledim sen kaç kere doktora gittin neler yapıldı

aynen bende işyetim uyumama az kaldı acayip uyku yapıyor ya mide bulantım almış başını gidiyor keşke bu dönemde izinli olsak hehehe ne güzel olur yaa

canım seninle aynı psikolojiyi paylaşıyorum keşke evde olsak bencede çok iyi olurdu hayırlı hamilelikler canım

arkadaşlar size bir sorum olacak 5+5 haftalık hamileyim ve dr ne zaman gitmem gerekli hemşire arkadaşım biraz bekle 7. haftada git dedi sizde beklemelimiyim folik asit kullanıyorum sadece

ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi gittim benim sat 23 temmuz bebişim 10 +5 günlük 4. haftda hamile olduğum öğrendim ve hemen o gün doktora gittim 2 haftada bir gidiyorum acil bişey olmadığı sürece.kilom takip edildi kan testlerim yapıldı bebeğimdeki gelişmeleri 2 haftada bir görüyorum.benim doktorum bundan 2-3 hafta önce kalp sesleri için daha erken bebeğe zarar verebilir dedi kalbinin sesinide 4-5 saniye kadar ve bu geçtiğimiz cumartesi duydum benim bebeiş kıpırdıyordu çok tatlıydı 4 boyutluda gösterdi resmini çekti tıkı insan sanki kocaman bebek ama şu an 5,5 cm cnm benm

arkadaşlar size bir sorum olacak 5+5 haftalık hamileyim ve dr ne zaman gitmem gerekli hemşire arkadaşım biraz bekle 7. haftada git dedi sizde beklemelimiyim folik asit kullanıyorum sadece

hemen git hiçmi gitmedin ben öğrendiğim gün gittim doktor a gitmek bence çok önemli kesinlikle hemn git beklenecek bişey yok

kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzz ben bugüne kusmadannn basladımmmmm çalışan hamile bayanlarrr allah sabır versinnn

kızlar bebişimin resmini koymadan duramadım baktıkça doyamıyorum bu minik benim içimdemi die sorup duruyorum kendime çok güzel bi duygu kızlar maşallah deyin kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

kızlar bebişimin resmini koymadan duramadım baktıkça doyamıyorum bu minik benim içimdemi die sorup duruyorum kendime çok güzel bi duygu kızlar maşallah deyin kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

canım benim ne güzel bir duygu içinde bir can senin canın Allah hepimize sorunsuz hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip eder inşallah

bende ilk kızımda ultrason resimlerini albüme yerleştirdim şimdi kızımla arasıra bakıyoruz ve ilk gözağrımı içimde taşıdığım günler aklıma geliyor şimdide minik bebişim içimde Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu gerçekten annelik hamilelikten doğuma doğumdan yaşamın sonuna kadar kutsal ve mükemmel bir duygu insan anne olunca anlıyor sevginin karşılıksız olduğunu ve hayatında kendinden daha önemli bir varlık için yaşadığını
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın

sevgilerrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…