- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar,bende mayıs annesi olucam inş,8 haftalık hamileyim:CüvCüv:,hepimize hayırlı olsunyerimseniben Allah kucağımıza alamıyı nasip eder hepimzie inşşşşşkaydirigubbakcemile5
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı sıhhatli tatlı bebişlerimizi kucağımıza alırız
bu arada çin takvimine bakan varmı valla doğruysa benim prensesim olacak:))
canım teşekkür ederim. kırtasiyede bakarken dediğin kitaba rastladım. bende hoşlandım. tam istediğim gibi değil ama netten alsam bide kargo ücreti olacakkaydirigubbakcemile5canim son yazdiklarim resimsiz normal ince kitap..ama ilki epey güzel bişey..kocaman..içinde resimlerde var ama böyle bebegin hallerinin resimleri felan degil..içinde tablolar var ayrica,kisa akilda kalici notlar var,gebelik egzersizlerini resimli anlatiyor felan filan..cok hoş mavili pembeli bi kitap..civil civil onu tavsiye ederim ama son yazdiklarimda cok sürükleyici..güzel aciklamalar var içinde :)
canım sen bana son adet tarihini yaz, ben sana hazırlayım cetvelini.derya cetin ya sizin yaptiginiz siteden yaptim linki kopyaladim koydum kilo bolumunde hala olmuyor neden acaba
canım bende ilk öğrendiğimde gittim doktora. rutin gebelik testlerini yaptı kan idrar filan. ama tabiki bebişi göremedik. bi daha da bayramdan sonra gelmemi istedi. yarın gidecez. bu arada bebişim yarın 7+6 olucak. ilk defa görecem. bu arada sadece elevit diye vitamin kullanıyorum. içinde folik asitte var.arkadaşlar size bir sorum olacak 5+5 haftalık hamileyim ve dr ne zaman gitmem gerekli hemşire arkadaşım biraz bekle 7. haftada git dedi sizde beklemelimiyim folik asit kullanıyorum sadece
nası bakcaz bu çin takvimine? bende istiyoruuumm!!sositosositohepimize hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı sıhhatli tatlı bebişlerimizi kucağımıza alırız
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı sıhhatli tatlı bebişlerimizi kucağımıza alırız
arkadaşlar biliyorsunuz ben sea band siparişi vermiştim. bugün geldi siparişim. sabah taktım valla şu ana kadar çok iyiyim ama biliyorsunuz dünde gündüzü çok iyi geçirip hatta panik atak yaşamıştım bişi mi oldu neden bulanmıyorum diye. ama saat 23 ten sonra sabaha kadar o kadar kötüydüm ki anlatamam. bakalım geceyi bekliyorum. bandı hiç çıkarmadım. geceyide iyi geçirirsem banttan diycem çıkarmaya korkuyorum valla..[/QUOTE
canım sen şu bandı dr. sordun mu? bir zararı olmasın bence önce bir danış ondan sonra kullan derim
ya kızlar şu çin takvimini nerden yaptınız ben nette bulamadım:1no2: :1no2:linki varsa yollarmısınız
semra tekrar merhaba. ikimizinde hamiligin gunleri ayni sen echoda gordunmu bebegini?
bende mayısta anne olucam inşallah.mide bulantıları çabuk bitse bari.
bende mayısta anne olucam inşallah.mide bulantıları çabuk bitse bari.
herkese günyadınlar mayıs anneleri nasılsınız bugün hepinize kucak dolusu sevgiler bebişler annelerini rahat bırakmıyorlar bulantı halsizlik duygusallık ama onlar için herşeye değer kızlar ben çok hassaslaşmaya başladım herşeye ağlamak istiyorum bu arada bugün midem bulanıyor diğer günlere göre biraz fazla iş yerindeyim ve evde olmak için neler vermezdim
herkese sevgilerrrrrrrr