2009 Mayıs Anneleri

:nazar:slm kızlar,bende mayıs annesi olucam inş,8 haftalık hamileyim:CüvCüv:,hepimize hayırlı olsunyerimseniben Allah kucağımıza alamıyı nasip eder hepimzie inşşşşşkaydirigubbakcemile5

:nazar:slm kızlar,bende mayıs annesi olucam inş,8 haftalık hamileyim:CüvCüv:,hepimize hayırlı olsunyerimseniben Allah kucağımıza alamıyı nasip eder hepimzie inşşşşşkaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım amin inşallah hepimiz hayırlı hamilelikler geçiririz.:nazar:

hepimize hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı sıhhatli tatlı bebişlerimizi kucağımıza alırız
bu arada çin takvimine bakan varmı valla doğruysa benim prensesim olacak:))

hepimize hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı sıhhatli tatlı bebişlerimizi kucağımıza alırız

ben ilk kizimi cin takvimine göre yapmistim bunu da cin takvimine göre yaptim insallah dogruysa bi kizim daha olur.aslinda inanilasi bir sey degil ama eglenceli de oluyor bakalim dogru cikacakmi
bu arada bütün anne adaylarina slm hayirli saglikli sorunsuz hamilelik diliyorum

çin takvimine göre benimde kızım olacak inşallah her ikiside olur hayırlı evlat olsunda

Yeni mayıs anneleri hoşgeldiniz.Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah... 27 Eylülde kontrolümüze gittik. bbeişimizin kalp atışlarını gördük. Aa rahim tersmiş bende. O yüzden bebişimizi zor gördük biraz. Testlerimiz yapıldı. Hepsi sorunsuz çok şükür. Hemde 2 gün önden gelişiyomuş kuzum :) 4 Ekimde gidicez. Bu sefer ikili test yapılacak. Çok mutluyum keyifliyim. Mide bulantılarıma bile alıştım :)

canim son yazdiklarim resimsiz normal ince kitap..ama ilki epey güzel bişey..kocaman..içinde resimlerde var ama böyle bebegin hallerinin resimleri felan degil..içinde tablolar var ayrica,kisa akilda kalici notlar var,gebelik egzersizlerini resimli anlatiyor felan filan..cok hoş mavili pembeli bi kitap..civil civil :KK66: onu tavsiye ederim :KK66: ama son yazdiklarimda cok sürükleyici..güzel aciklamalar var içinde :)
canım teşekkür ederim. kırtasiyede bakarken dediğin kitaba rastladım. bende hoşlandım. tam istediğim gibi değil ama netten alsam bide kargo ücreti olacakkaydirigubbakcemile5
derya cetin ya sizin yaptiginiz siteden yaptim linki kopyaladim koydum kilo bolumunde hala olmuyor neden acaba
canım sen bana son adet tarihini yaz, ben sana hazırlayım cetvelini.
arkadaşlar size bir sorum olacak 5+5 haftalık hamileyim ve dr ne zaman gitmem gerekli hemşire arkadaşım biraz bekle 7. haftada git dedi sizde beklemelimiyim folik asit kullanıyorum sadece
canım bende ilk öğrendiğimde gittim doktora. rutin gebelik testlerini yaptı kan idrar filan. ama tabiki bebişi göremedik. bi daha da bayramdan sonra gelmemi istedi. yarın gidecez. bu arada bebişim yarın 7+6 olucak. ilk defa görecem. bu arada sadece elevit diye vitamin kullanıyorum. içinde folik asitte var.
nası bakcaz bu çin takvimine? bende istiyoruuumm!!sositososito

kizlar cin takvimine gore benimde oglum olacak insallah. yarabim gunler gecmiyor. omuzdeki pazartesi saat 3de yavrumu gorecegim insallah. ilk echoda goremdik. 6ti haftalikene insallah pazartesi 7haftalik 6ti gunluk olacak nerdeyse tegzeleri 2aylik olacak ozaman insallah gorecegiz.

arkadaşlar biliyorsunuz ben sea band siparişi vermiştim. bugün geldi siparişim. sabah taktım valla şu ana kadar çok iyiyim ama biliyorsunuz dünde gündüzü çok iyi geçirip hatta panik atak yaşamıştım bişi mi oldu neden bulanmıyorum diye. ama saat 23 ten sonra sabaha kadar o kadar kötüydüm ki anlatamam. bakalım geceyi bekliyorum. bandı hiç çıkarmadım. geceyide iyi geçirirsem banttan diycem çıkarmaya korkuyorum valla..

ya kızlar şu çin takvimini nerden yaptınız ben nette bulamadım:1no2: :1no2:linki varsa yollarmısınız

arkadaşlar biliyorsunuz ben sea band siparişi vermiştim. bugün geldi siparişim. sabah taktım valla şu ana kadar çok iyiyim ama biliyorsunuz dünde gündüzü çok iyi geçirip hatta panik atak yaşamıştım bişi mi oldu neden bulanmıyorum diye. ama saat 23 ten sonra sabaha kadar o kadar kötüydüm ki anlatamam. bakalım geceyi bekliyorum. bandı hiç çıkarmadım. geceyide iyi geçirirsem banttan diycem çıkarmaya korkuyorum valla..[/QUOTE

canım sen şu bandı dr. sordun mu? bir zararı olmasın bence önce bir danış ondan sonra kullan derim

ya kızlar şu çin takvimini nerden yaptınız ben nette bulamadım:1no2: :1no2:linki varsa yollarmısınız

kızlar buldum...!!! yaşınla hamile kaldığın aya hangisi denk gelirse o oluyormuş heralde sizin baktığınzda budur eğer dogruysa bir oğlum olacak Allahtan hayırlısı sağlıklı olsunda hiçççç farketmez

semra tekrar merhaba. ikimizinde hamiligin gunleri ayni sen echoda gordunmu bebegini?

Merhaba canım echo ne oluyor? hiç öle bişey duymadım:uhm:en son c.martesi dr. gittim kalp atışlarını dinledim karından baktı 2kese gördü şüphelenince alttan baktı 2 kese gördü ama 1 bebek var dedi minnacık bişey alttan bakınca bebği gördük diğer kesede bir zararı olmaz dedi bende anlamadım niye oldu,ayın 18,inde tekrar gidicem inşallh sorun çıkmaz ama herşey normal dedi dr.tahlil istedi onları yaptırıp öle gidicem...senin bebişin nasıl tam 7di haftalık galiba benimde yarın 7 hafta oluyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

herkese günyadınlar mayıs anneleri nasılsınız bugün hepinize kucak dolusu sevgiler bebişler annelerini rahat bırakmıyorlar bulantı halsizlik duygusallık ama onlar için herşeye değer kızlar ben çok hassaslaşmaya başladım herşeye ağlamak istiyorum bu arada bugün midem bulanıyor diğer günlere göre biraz fazla iş yerindeyim ve evde olmak için neler vermezdim
herkese sevgilerrrrrrrr

herkese günyadınlar mayıs anneleri nasılsınız bugün hepinize kucak dolusu sevgiler bebişler annelerini rahat bırakmıyorlar bulantı halsizlik duygusallık ama onlar için herşeye değer kızlar ben çok hassaslaşmaya başladım herşeye ağlamak istiyorum bu arada bugün midem bulanıyor diğer günlere göre biraz fazla iş yerindeyim ve evde olmak için neler vermezdim
herkese sevgilerrrrrrrr

aynı canım bende işteyim uyumamak için elimden geleni yapıyorum canım çok sıkılıyor bende eve gitmek istiyorum:KK43:

X