2009 Mayıs Anneleri

dırımkızı çok üzüldüm ya geçmiş olsun. hay allah napıcaz biz böyle. doktor bana emedur tablet verdi ama hiçbir işe yaramadı. bugünde nerox-b diye bir b vitamini verdi. bulantı tedavisinde kullanılıyormuş. öğleden sonra aldım ama yine de kötüyüm. sana ne verdi?

mutahhara beni güldürmeyi başardın bu duygusal dalgalanmalı dönemimde :1rolleyes: az önce yine yemek yedim cokacimcoook giydiğim herşey sıkıyor ki genelde kot giyerim ben işe nasıl gidicem pazartesi günü laelaelaelaelae
şaka bir yana dediğin doğru. ama ben hamile kalmadan öncede kilo vermek isteyen ama veremeyen biriydim. artık sana güveniyorum. kaydirigubbakcemile3
bu arada ben yazdıktan sonra gaz problemi olanlar çoğalmış ve gördüğüm kadarıyla benim gibi ilk aylardan kilo aldığını hisseden ve pantolonları sığmayanlar da var. yaşasınnnnnnnnnnnnn:teytey:kaç kişi yuvarlanıcaz acaba. ama ben yine de başı çekerim gibi geliyor. zaten tombiş bir yapım vardı, şimdi şişkoya terfi edicem izninizleeeeee.hepinize sevgilerrrrrrrrrrrr:icecream:

sorma cnm sormaaa kendimi hasta gibi hissediyorum heryerim ağrıyor cnm korkuyorum bu arada grip felan olmakdan yaaaa ...ıhlamur kaynatcak annem çok korkuyorum yavrularıma bişey olacak diye allaha yalvarıyorum hiçbişey olmasın diye dramamine verdi doktor iyi geldi gibi öğrüyorum yine ama birkere kustum

sen merak etme bende dobişimmmmmm
ve bugünlerden sakın şikayet etmeee bizim gibi kusmaktansa
serumla beslenmektense herşey yeeee cnm valla 32 kemiğim ağrıyor ağlayaam artık
bebeklerime bişey olacak diye çok korkuyorum tmm doktor bana dedi bişeycik olmaz ama endişler bırakmıyor beniisenağlama

cnm son adet tarihim 18 agust..transfer 2 eylül bir hafta önce gittim gördüm bebekleri bugünde gittim gördüm cnm .......kalplerini bile cnm dok.sor budurmu yada ne diyor

dırımkızı sakın üzme kendini.kusmanın bebeklerine zararı yok. doktorlar hep öyle diyor. benim arkadaşım şu anda 7 aylık hamile ve ilk ayları sürekli kustu. ama kusmak ne demek resmen içi dışına çıktı. hiççç endişelenmeyinnnnnn benim annem bana hamileyken 9 ay kusmuş ve bakın burdayım gayet de sağlıklıyım ama biraz tombişim dermişimmmmmmmmmmm.herkese endişelerimizin az olduğu günler dilerim.

dirimkizi benimde son adet tarihim 19 agustos 8 eylulde transfer tarihim. tam 6ti haftalikene gitik kese gorunde ama icinde bebek yotu. doktor birsey demdi bende sormadim. ben o anda cok kotuydum. iyi dgeildim yani.
sen gormussun alalhimin izniyle nekadar guzel darsi benimde basima. insan bunaliyor ya. turkiyede olsaydim simdiye kadar coktan baska doktora giderdim. ama holamada hersey gunu ve satiyle. bakalim kismetimde nevarsa onu gorcegiz.

gebelik hormonu gebelerin depolarindan alip bebeklere kulaniyolar. yani es yapimini felan. oyuzdende kesinlikle hic yemsenizde bebege zarari yok. ama siz kilo kaybedersinzi ve siz yorulursunuz o baska.
bende tam tersi cok yiyorum. hic birseyden tiksinmiyorum. ilk bastan cok midem bulandi ama gecti nedense simdi hic yok.

Efelin içini ferah tut bence diğer kontrole gittiğinde allahin izniyle göreceksin bebişini

draim kizi canim benim sen ilk once keseyimi gordun? yoksa icinde bebekelrinide gordunmu? allah sana ikizlerini bagislasin allahim kucagina almani nasip etsin. ben kese gordum ici bostu. sen ozaman 5haftalikene keseyi ve icinde bebekleridemi gordun cok guzle ya. darisi basima

BU SAATE CANIM DOMATES ÇEKTİ YAA EŞİMİ YOLLADIM HEMEN :roflol::roflol: TESADÜF EVDEDE DOMATES YOK ZATEN OLSAYDI EMİNİMKİ CANIM DOMATES ÇEKMEZDİİ :roflol: HEM BENİM BEBİŞTE NE KADAR TOK GÖZLÜ OLACAKMIŞ İSTEYE İSTEYE DOMATES İSTEDİ :tomato::tomato::roflol:

canım yaaaa işte hasta gibi olunca korkuyorum ben kendim için gram üzülmüyorum ama onları gördümya bişey olursa kaldıramam ayy çok karamsar oldumm ahh anacığım annelik böle demek

ya bu yurtdışına sinir oluyorum canını sıkmak istemem ama bebeğini görmeliydin ama şu avantajın var benden 6 gün sonra transfer olmuş bekle belki bebeklerin içinde endişeni izliyorlar

evet cnm 5 haftalıkken bebekleride kalplereinede keseleride gördüm şükürler olsunkiiiii

:CüvCüv:
canim benim sen hasta degilsin sadce hamilesin hamile yupiiiiiii. bende su yurt disina sinir oluyorum. sanki hamile kalinca doktorlar sevinmedi bile. ultarasonlari karanlikti. 2kisi oturmus biriside ogreniyor daha. neyse bende ogrendiler. evet gormem lazimdi ama gormedim. evet bakjalim neolacak. cok merakettim. birde ta ayin 13cune verdiler randevuyu. gercekten elimden baska sey gelse yapcam ama beklemem laizm. ve hep dualarim bebeklerimin saglikli gelismelri. insallah.

cnm yurt dışı bu konuda bir tuaf burada olsan en fazla 1 hafta sonra çağrırlardı
bak ben bir hafta önce ilkkez görmeye gittim.dün ise kustuğum için gittim ama hemen muayne olacam dedim ...bebeklerimi yeniden gördüm..13de birdaha randevum var....düşün....bide yurtdışı şöle iyi diyolar böle .......türkiyede olsan ellikere gitmiştin..
beraber aynı gidecez dok.cnm hadi güsel haberlerle gelll

ben geldim kızlar mayıs annesiyimm
çok mutluyum inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
benim mucizem ramazanda geldi
allah olmayanlarada versin inşallahhh

allah zin verirse ayın 15inde görücem bende meleğimi o zamana kadar nasıl durucam bilmiyorum en sn sadec eseyi görmüştük şimdi çilek kadarmış bebişimm

ben geldim kızlar mayıs annesiyimm
çok mutluyum inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
benim mucizem ramazanda geldi
allah olmayanlarada versin inşallahhh

hoşgeldin cnm benim meleklerimde ramazanda geldi....tabi tedavi ile ama olsun...duların içinde aminnnnnnn:Saruboceq:

dırım kızı seni hatırlıyorum tüp bebek tedavini sürekli takip ediyordum çünkü bende yaptırıcaktım bu ay tüp bebek ama benimki doğal yolla geldi sayfanda tebrik etmiştim ama yine edeyim hayırlı hamilelikler geçir inşallah

:CüvCüv:bende geldim bende mayıs annesi olacagım allahım nasip ederse inş.bende keseyi gördüm içindede fındık kadar bebişi gördüm haftayada kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz inş.bu arada hepimizin başı saolsunsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…