2009 Mayıs Anneleri

pnrhlt listeyi oluşturmuş ama kaç gundur uğramıyor topiğini boş bırakmış listeye eklenecek bir sürü arkadaş var ...merakta ettim nerde acaba kaç gunudr yok görünürde

tesekkur ederım canım bugun bıraz ıyıyım
sende ıyısındır inşallaaah
40 kişi falanız galibahihoyyyt

oh oh inşaAllah bi daha kötü olmassin

bende iyiyim hamdolsun..tek sıkıntım gaz şişkinliği :)

su hazirana girişler baslarsa bizde saymaya baslariz :) bakalim kaç kişiyiz :) ama ilk zamanlarda gelenler pek ortada yok..inşaAllah kötü bişeyleri yoktur :Saruboceq:

ben warım benide sayınn:)
7haftalık olduk yrn dr.a gidicez tekrar ozaman tüm ayrıntısını öğrenicemm inşlhh.

yeni hamişlere aramıza hoşgeldiniz diyoruma.s. ya kızlar, ben bi tane gebelik ve bebek bakımıyla ilgili kitap arıyorum ama karar veremiyorumki?? şöyle resimli hafta hafta değişimleri anlatan bi tane varmı bildiğiniz?

sağol canım hepimizin bebekleri hayırlı olur inşallah.
sağlıkla kalın

canım gaz problemin için çözekotunu dene inan haydası var her gün 1 çay kaşığı at ağzına çiğne bak nasıl çıkıyor gazın:roflol:

canim ben bi tane aldim..dr adil asimgil--bebegimi büyütüyorum diye..cok güzel bir kitap benim çok hoşuma gitti..onun dişinda eşimde 2 kitap almiş..isimleri aklimda diil suanda ama istersen yazarim

canım gaz problemin için çözekotunu dene inan haydası var her gün 1 çay kaşığı at ağzına çiğne bak nasıl çıkıyor gazın:roflol:

saolasin tatlim beni patlamaktan kurtardin :roflol: :roflol:

diger kitaplari adlari şöyle :

1.okul öncesi cocugun gelişimi ve eğitimi----erdal budak-ahmet akbas

2.bu zamanda anne-baba olmak-----ayse izci coskuner

canım teşekkür ederim. evet yazarsan sevinirim. bi tane kitap buldum netten ama resimli değilmiş. ben hafta hafta anlatan hemde resimli istiyorum. öyle mi seninki?

arkadaşlar merhaba.. biliyorsunuz ben 8+5 günlüğüm ve tüp bebiş benimki. bulantım ve halsizliğimde 1 haftadır kafamı kaldıramıyordum. dün korkunç bir baş ağrısı oldu ve bulantı- kusma- birde her zamanki gibi sancı.. adet sancısı gibi. (buda her gün oluyor hala bende malesef) . neyse işin özeti dün biraz isyan ettim. yeter artık bu ne 2 ay nasıl geçer böyle diye.. sabah mide bulantım hiç kalmamıştı:1shok: acaba dedim çok isyan ettim allahım beni cezalandırıyor musenağlama bu saat oldu aman aman bulantım yok. halsizliğim yok.. çok korkuyorum sabahtan beri dua ediyorum dünkü isyanım için özür diliyorum.. yarın ilk işim gidip bebişimin kalbini dinlemek olacak. bana dua edin kızlar.. çok çok korkuyorum. bulantı olsa bir dert olmasa bir dert.. nolcak bizim bu duygu karmaşamız yaa...

bu arada 5 haftalık olup folik asit başlamayan arkadaş bence hemen başla folik asite..

tüp bebk olup daha 6 haftalıkken sadece kese gören kader arkadaşım seninde kesenin görülmemesi normal. benimde bebik 7 haftalıkken görülmüştü. sakın korkma.. hatta 7 haftalıkken kalbi yavaş atıyor diye yine evham yapmıştım ben. 8 haftalıkken güzel atıyordu bebişimin kalbi.

canım teşekkür ederim. evet yazarsan sevinirim. bi tane kitap buldum netten ama resimli değilmiş. ben hafta hafta anlatan hemde resimli istiyorum. öyle mi seninki?

canim son yazdiklarim resimsiz normal ince kitap..ama ilki epey güzel bişey..kocaman..içinde resimlerde var ama böyle bebegin hallerinin resimleri felan degil..içinde tablolar var ayrica,kisa akilda kalici notlar var,gebelik egzersizlerini resimli anlatiyor felan filan..cok hoş mavili pembeli bi kitap..civil civil onu tavsiye ederim ama son yazdiklarimda cok sürükleyici..güzel aciklamalar var içinde :)

canım moralini bozma sakın kötü bir şey yoktur sen içini rahat tut ama yok rahat değilim diyosan git dr.ya hamilelikte normal canım böle kafamızın karısması bütün dengen herşeyin değişiyor bende bugün çarşıya çıktım yaaa çok güzel kıyafetler beğendim ama olmuycak diye bakıp bakıp vitrinlere geri geldim başta çok canım sıkldı ama sonra şükrettim napalım bebişimiz bizimle olsunda biz herşeyi çekmeye hiç bişey almamaya razıyız ayy annelik duygusu bu galibakaydirigubbakcemile3

kızlar ben de varım 9 +2 yim.şuan bir sorun yok bakalım geçinip gidiyoruz bebeğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…