dırım kızı seni hatırlıyorum tüp bebek tedavini sürekli takip ediyordum çünkü bende yaptırıcaktım bu ay tüp bebek ama benimki doğal yolla geldi sayfanda tebrik etmiştim ama yine edeyim hayırlı hamilelikler geçir inşallah
:CüvCüv:bende geldim bende mayıs annesi olacagım allahım nasip ederse inş.bende keseyi gördüm içindede fındık kadar bebişi gördüm haftayada kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz inş.bu arada hepimizin başı saolsunsenağlama
aaaa tşk ederim ederm cnm .....çok sağollll...ne güsel kendiliğinden gelmişşş:ecrin_bebek:
hoşgeldin canım bizler çok şanslıyızki mayıs annesi olucaz bahar annesi
evet öle güzelki anlatamam 2,5senelik uğraştan sonra kendiliğğinden gelmesi bize büyük süpriz oldu:teselli:
evet canım zamanı cok güzel gercekten ,,inş.sorunsuz gecer hamilelik dönemimiz ben zar zor kahvaltı yapabildim canım hiç bişey istemıo ,,folik asite basladınızmı acaba?:ecrin_bebek:
folikaside çok önce basladık cnmm.............kaç haftalıksın yemiyorsun cnm
aman yeee ben şimdi ne yesem kusuyorum
biz bugün 8+2günlüğüz
merhaba kızlar bende kendimi nisan annesi diye hazırlamıştım ama hem nisan hem mayıs annesi olacakmış benim minikte benim sat18 temmuz diye hatırlamıştım ama bebek geriden takip edince anladıkki doktorumla benim sat 18 temmuz değil 23 temmuz yani ya nisan yada mayıs annesi olacağım aranıza hoşgeldim :CüvCüv:a.s.
ya kızlar benim de bulantılarım çok fena devam ediyor. artık dayanamıyorum. dün tartıldım 3 kilo vermişim. Allahım çabuk bitsin bu dönem yaaa. meltem bu bileklik etkisini 5 dakkada gösteriyomuş ya. nooolur kullanır kullanmaz bize sonucu yaz. çok kötüyüm beeeen
bende 6 haftalık hamileyim mayıs annesi olucam inşallahh ben ve eşimde mayıs ayında doğduk çok severim baharrrr ohhh :)) inşallah hayırlısı olur hepimiz için
kıslar slm ya ben 9 haftalığım kotlar sıkmaya başladı kumaş pantolonda giyemiyorum sevmiyorum ne giyeceğimi şaşırdım.eşofman alıcam bi kaçtane daha sanırım şimdilik bu tek çözüm :)
Slm kizlar iki dusuk olduktan sonra baya ara verdim ama yine tekrar hamileyim ve insallah 15 mayis anne adayi olucam ve tabiiki oglusuma kardes gelecek cok mutluyum valla
selam kizlar bende mayis anneyim bebegim 6+4gunluk. tam 6ti haftalikene gitik minik bir kese ama icinde bebek yada baska sey goremedik. oyuzden mutsuzum. birdahaki kontrolum ayin 13de mecburen ogune kadar daha olup olup tekradan dirilecegim. gunler gecmek bilmiyor cunki. morelim bozuldukca yemek yiyorum bebegimi gorseydim belkide kendime gelecektim. bende ne yesem yariyor bana. hic mide sikayteim felan yok. hi bir hamilik belirtim yok. yalniz kilo aldim cok yemek yiyorum bukadar benden. allahim tum hepimizin yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
mutahhara beni güldürmeyi başardın bu duygusal dalgalanmalı dönemimde :1rolleyes: az önce yine yemek yedim cokacimcoook giydiğim herşey sıkıyor ki genelde kot giyerim ben işe nasıl gidicem pazartesi günü laelaelaelaelae
şaka bir yana dediğin doğru. ama ben hamile kalmadan öncede kilo vermek isteyen ama veremeyen biriydim. artık sana güveniyorum. kaydirigubbakcemile3
bu arada ben yazdıktan sonra gaz problemi olanlar çoğalmış ve gördüğüm kadarıyla benim gibi ilk aylardan kilo aldığını hisseden ve pantolonları sığmayanlar da var. yaşasınnnnnnnnnnnnn kaç kişi yuvarlanıcaz acaba. ama ben yine de başı çekerim gibi geliyor. zaten tombiş bir yapım vardı, şimdi şişkoya terfi edicem izninizleeeeee.hepinize sevgilerrrrrrrrrrrr:icecream:
:CüvCüv:bende geldim bende mayıs annesi olacagım allahım nasip ederse inş.bende keseyi gördüm içindede fındık kadar bebişi gördüm haftayada kalp atıslarını dinlemeye gidecegiz inş.bu arada hepimizin başı saolsunsenağlama
merhaba kızlar bende kendimi nisan annesi diye hazırlamıştım ama hem nisan hem mayıs annesi olacakmış benim minikte benim sat18 temmuz diye hatırlamıştım ama bebek geriden takip edince anladıkki doktorumla benim sat 18 temmuz değil 23 temmuz yani ya nisan yada mayıs annesi olacağım aranıza hoşgeldim :CüvCüv:a.s.
selam kızlar. sonunda bayram bitti veee bende bikaç gün içinde inşallah bebişimi görecemhihoyyyt bugün 7+4 olduk. ama çok şükür bulantı filan yok bende. halamda 4. aydan sonra başlamış.ona çektiysembilmiyorum. çok endişeleniyordum okulda ne halt edecem diye. çok şükür problemsiz girip çıkıyorum derslerime. sadece çoook uykum oluyor. çocuklarımla beraber uyuycaz böyle devam ederse:)
kilo mevzuuna gelince, bende 2 kilo aldım sanırım. ama ben zaten tosun gibiydim.heralde 100 kilo olup doğuracamsenağlama
bi arkadaşım hamileliğinde 35 kilo aldı:1shok: sonra da doğuramadı tabi. sezeryan oldu.
çok öpüyorum hepinizia.s.
arkadaslar hepınıze selamlar...bayram boyunca giremedim..bulantılarım cok kotuydu
8+5 olduk bugun yenı hamılelerde hosgeldiniiiiz
artık mayıs annesı gelmez heralde hazırana kaymıstır hesaplamadım ama
kac anne olduk acaba?