- 28 Haziran 2008
- 1.219
- 0
kızlar bana yardımcı olurmusunu dün öğrendim hamile olduğumu değerim 77.35 çıktı acil doktoru olduğu için pek bişey demedi ne kadarlık hamişim ki 2 hafta olabilir dedi doktor bilen varmı
canım benimde ilk vsefer 1 keseydi. 1 hafta sonra 3 kese oldu. merakını anlıyorum. benim diğer 2 kese gelişmedi. sanırım eriycek. hadi hayırlısı.
kıslar slm ya ben 9 haftalığım kotlar sıkmaya başladı kumaş pantolonda giyemiyorum sevmiyorum ne giyeceğimi şaşırdım.eşofman alıcam bi kaçtane daha sanırım şimdilik bu tek çözüm :)
valla tahlil sonucuna göre bilemicem ama son adet tarihine göre kendin de hesaplayabilirsin.
http://gebelik.org/dosyalar/hesapla.html
semra gozun aydin. alla kucagina almayi nasip etsin.
semra gozun aydin. alla kucagina almayi nasip etsin.
CNM AYNI DURUM BENDEDE VAR ELİM KOLUM KALKMIYOR ÇOK HALSİZİM HASTA GİBİYİM HEP YATIYORUM BUGÜN DOKTORA GİTTİM KUSMA YÜZÜNDENya kızlar benim de bulantılarım çok fena devam ediyor. artık dayanamıyorum. dün tartıldım 3 kilo vermişim. Allahım çabuk bitsin bu dönem yaaa. meltem bu bileklik etkisini 5 dakkada gösteriyomuş ya. nooolur kullanır kullanmaz bize sonucu yaz. çok kötüyüm beeeensenağlamasenağlama
ay hay allah!! ben de seni bekliyodum. napıcaz biz böyle ya çok kötüyüm ben. allah herkese sabır ve dayanma gücü versin valla çok zormuş
SEMRA TÜP BEBEKDEKİ SEMRAMISIN HATIRLAYAMADIM HANİ FSH YÜKSEKTİah canım gene senin iyi ben 6 haftalık hamileyim ve kotlar belimi çok acıtıyor üst düğmesini açıyorum 1 haftada 1 kilo almışım off nolcak benim sonum ya nasıl alıyorum onuda anlamadımki:uhm: dr. sordum vitaminler kiloaldırır iştah açyor dedi maşallah benim iştahımda yerinde cokacimcoookama hep acılı tuzlu ekşili şeyler yiyorum tatlıyla aram bozuldu gibi hiç içimden tatlı yemek gelmiyor ahh ahh şimdi iyide asıl işimiz bebiş doğduktan sonra sonra başlıycak kilolarla baş başa kalıcaz
kızlar bende 1 ayda 4 kilo aldım yaw ama nereye gidyo bu kilo hiç anlamıyorum yani hiç belli olmuyoo göbeğim bazen 4 aylık gibi şişiyoo bazende hiç bişi yokmuş gibi acaba gazdan mı dersiniizzz
valla mide bulanti yuzunde bir sey yemez oldum sadece daha cok eksili meyveler yiyorum