2009 Mayıs Anneleri

bu arada kusura bakma gamzeli hayırlı olsun demeyi unuttum.:eek: kendi derdime düşmekten.
hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:nazar::nazar:

Slm kizlar iki dusuk olduktan sonra baya ara verdim ama yine tekrar hamileyim ve insallah 15 mayis anne adayi olucam ve tabiiki oglusuma kardes gelecek cok mutluyum valla

selam kizlar bende mayis anneyim bebegim 6+4gunluk. tam 6ti haftalikene gitik minik bir kese ama icinde bebek yada baska sey goremedik. oyuzden mutsuzum. birdahaki kontrolum ayin 13de mecburen ogune kadar daha olup olup tekradan dirilecegim. gunler gecmek bilmiyor cunki. morelim bozuldukca yemek yiyorum bebegimi gorseydim belkide kendime gelecektim. bende ne yesem yariyor bana. hic mide sikayteim felan yok. hi bir hamilik belirtim yok. yalniz kilo aldim cok yemek yiyorum bukadar benden. allahim tum hepimizin yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

merhaba kızlar ben bugün dr.gittim ve bebişimin kesesini gördüm ve kalp atışlarını duydum ya hala inanamıyorum minnacık bişey yaa gerçekten mucize......gelgelelim benim işim yolunda gitmezki ultrasonla bir baktı 2kese gördü tabi şok olduk ama bir tane kalp atışı vardı alttan bakmamız lazım dedi eee istemeye istemeye kabul ettim gerçektente 2 kese var ama bir bebk var ya okeseler birleşcekmiş veya o boş bir kesede olabilirmiş bazı gebeliklerde 2.kese çkıyormuş sonra kendiliğinden eriyormuş bir zararı yok dedi dr. ama tabi merak içerisindeyim başınıza böyle bir şey geldimi veya duydunuz mu? ay her gittiğimde başka bir merakla bekliyorum şimdi 15 gün daha bekliycem inşallah kötü birşey çıkmaz:Saruboceq: ama bebişimin kalp atışlarını duydum çok heycan verici bişey ya müthiş bir duygu tansiyonumu ölçtüler çıkmış heycandan:sm_cool:

canım benimde ilk vsefer 1 keseydi. 1 hafta sonra 3 kese oldu. merakını anlıyorum. benim diğer 2 kese gelişmedi. sanırım eriycek. hadi hayırlısı.

kıslar slm ya ben 9 haftalığım kotlar sıkmaya başladı kumaş pantolonda giyemiyorum sevmiyorum ne giyeceğimi şaşırdım.eşofman alıcam bi kaçtane daha sanırım şimdilik bu tek çözüm :)

ah canım gene senin iyi ben 6 haftalık hamileyim ve kotlar belimi çok acıtıyor üst düğmesini açıyorum 1 haftada 1 kilo almışım off nolcak benim sonum ya nasıl alıyorum onuda anlamadımki:uhm: dr. sordum vitaminler kiloaldırır iştah açyor dedi maşallah benim iştahımda yerinde cokacimcoookama hep acılı tuzlu ekşili şeyler yiyorum tatlıyla aram bozuldu gibi hiç içimden tatlı yemek gelmiyor ahh ahh şimdi iyide asıl işimiz bebiş doğduktan sonra sonra başlıycak kilolarla baş başa kalıcaz

kiloya gelince bende 2ayda toplam 6ti kilo aldim daha hic bir kiyafetimide giyemiyorum

kızlar bende 1 ayda 4 kilo aldım yaw ama nereye gidyo bu kilo hiç anlamıyorum yani hiç belli olmuyoo göbeğim bazen 4 aylık gibi şişiyoo bazende hiç bişi yokmuş gibi acaba gazdan mı dersiniizzz

ya kızlar benim de bulantılarım çok fena devam ediyor. artık dayanamıyorum. dün tartıldım 3 kilo vermişim. Allahım çabuk bitsin bu dönem yaaa. meltem bu bileklik etkisini 5 dakkada gösteriyomuş ya. nooolur kullanır kullanmaz bize sonucu yaz. çok kötüyüm beeeensenağlamasenağlama
CNM AYNI DURUM BENDEDE VAR ELİM KOLUM KALKMIYOR ÇOK HALSİZİM HASTA GİBİYİM HEP YATIYORUM BUGÜN DOKTORA GİTTİM KUSMA YÜZÜNDEN
BİR HAP VERDİ SADECE 1 KERE KUSTUM BUGÜN AMA ELİM AYAĞIM KALKMIYOR BİRDAHA BÖLE OLURSAN DEDİ DOK.HASTANEYE YATIRCAM SERUM VERECEM DEDİ...
ay hay allah!! ben de seni bekliyodum. napıcaz biz böyle ya çok kötüyüm ben. allah herkese sabır ve dayanma gücü versin valla çok zormuş

AMİNN AYNIYIMMM

ah canım gene senin iyi ben 6 haftalık hamileyim ve kotlar belimi çok acıtıyor üst düğmesini açıyorum 1 haftada 1 kilo almışım off nolcak benim sonum ya nasıl alıyorum onuda anlamadımki:uhm: dr. sordum vitaminler kiloaldırır iştah açyor dedi maşallah benim iştahımda yerinde cokacimcoookama hep acılı tuzlu ekşili şeyler yiyorum tatlıyla aram bozuldu gibi hiç içimden tatlı yemek gelmiyor ahh ahh şimdi iyide asıl işimiz bebiş doğduktan sonra sonra başlıycak kilolarla baş başa kalıcaz
SEMRA TÜP BEBEKDEKİ SEMRAMISIN HATIRLAYAMADIM HANİ FSH YÜKSEKTİ
BEK CNM ALTI ARTI 1 GÜNLÜK HAMİŞİM BEN İLK 5 HAFTA SENİN GİBİ O KADAR YEDİMKİ EŞİM ÖNÜMDEN ALDI AMA ŞİMDİ YEMEK DEDİLERMİ AĞLIYORUM
YEMİYORUM KUSUYORUM İNŞ.BENİM GİBİ OLMAZSIN YEMEK DAHA İYİ CNM HALDEN KESİLDİM ANNEMDE YATIYORUM SÜREKLİ

kızlar bende 1 ayda 4 kilo aldım yaw ama nereye gidyo bu kilo hiç anlamıyorum yani hiç belli olmuyoo göbeğim bazen 4 aylık gibi şişiyoo bazende hiç bişi yokmuş gibi acaba gazdan mı dersiniizzz

CNM GAZ OLUYOR NORMAL BENİM HALA ŞİŞŞŞ KOCAMAN BİR KARNIM VAR ZATEN TOMBALAKDIMMM

KIZLAR KUSAN ARKADAŞLARIM BANA DOKTOR YİYEMİYORSAN YEME BEBEĞE HİÇ BİŞEY OLMAZ DEDİ....BUGÜN YİNE BAKTI RESMEN OYNUYOLAR NASIL ATIYOR KALPLERİ:nazar:BANA GRİSİNİ YE DEDİ AÇ KALMA İYİ OLUNCA GİRİSİNİ VE SU İÇSEN O SANA YETER DEDİİ
ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN

kizlar ben uzun protokkle, tupbebekle hamile kaldim. son adet tarihim aguistosun 19zu ama yumurtalar 22sinde uyarilmaya basladi.
demek istedgim tam sata gore 6tinci haftada ultrasona girdik ve keseyi goruk ama ici bostu. basina gelen varmi bu olay? acil cevaplar bekliyorum.
birde imzama hamilik cetvelimi koymak istiyorum nasil yapacagim . degerli cevaplarini bekliyorum

X