2009 Mayıs Anneleri

kızlar yine ben.
valla durumum hala değişmedi, iştah açık, bulantı yok,gaz var (yani sanırım buna gaz deniyor) karnım 4 aylık hamilelere yakın, hiçbirşey rahat olmuyor.
daha o kadar yeni ki, işyerinde bile kimse bilmiyor, çok zorlanıcam heralde bu gaz yüzünden.
bu gaz dedikleri olay değil mi arkadaşlar, arada karın ağrısı da oluyor tabi.
mayıs annelerinde nasipse en şişkonuz ve listeye göre en geç doğuracak olanınız benim.
çekilin ben şöyle bir yuvarlanayım...((((
moralim de bozuk yaaaaaaaaaaaaaaa.deliricem

cnm inş.dediğin gibi olur ilk hamileliğim bilmiyorum tabi saat 5yada 6 dan bu yana kusmadım gözüm açıldı ...kusunca halsizleşiyorum hep yatıyorum bakalım yarın doktorum ne diyecekk

cnm benimde karnım şiş 4 aylık gibi tayt tunik giyiyorum hepde öle devam edecem merak etme bişey olmaz ilk haftalarda hep iştahım açıkdı o kadar yiyordumki eşim kızıyordu şimdi 3 gündür yiyemiyorum kusuyorum sürekli

arkadaşlar,eşim SEA-BANT denen bir ürün buldu.Araştırdık bulantı için çok etkili bir çözüm gibi görünüyor.Yarın alıp deniycem.Eczanelerden temin edinebiliniyormuş.Sonucu sizinle paylaşırım.alıp kullanan olursa burda paylaşalım....

kafeinsiz süper fikir sütlü nescafe hiç sevmem ama napalim idare edicez artik :)

geçmiş olsun canim ya..stres yapma inşaAllah kötü bişey cikmayacaktir,ilaç felan verir doktor..bende bulanti yok canim..inşaAllah seninkide tez zamanda geçer a.s.

oh oh ne güzel bilgiler bunlarrr Şeniz cok teşekkürler a.s.

ya bende tiksinmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm senağlama

ya üzülmeeee olmassa beraber yuvarlaniriz merak etme

saglikla hayirla keyifle huzurla bi dogum yapalim hele..

kilo vermesi kolay kaydirigubbakcemile2 sen merak etme ben sana kilo verdiririm ben burdan önce zayiflama gruplarindaydim

Bulantı ve Kusmaya Karşı Etkili
İlaç Yok, Yan Etki Yok
Klinik Olarak Test Edilip Onaylanmış Tek Bileklik

Sea-Band yolculuk, hamilelik, anestezi, kemoterapi ve diğer nedenlerden kaynaklanan bulantı ve kusma şikayetlerine karşı klinik olarak test edilmiş ve onaylanmış bir üründür.

Herhangi bir ilaç içermediği için, bulantı ilaçlarının sebep oldukları yan etkilere neden olmaz ve bulantı hissedildiği anda uygulanabilir.

Sea-Band'in uygulaması son derece kolaydır. Belirtilen esaslara uygun olarak kullanılmasına dikkat edilmelidir. Bulanti şikayeti başlamış ise, Sea-band takıldıktan mx. 5 dakika içerisinde etkisini gösterecektir. Çıkarmaksızın aralıksız olarak da kullanılabilir.

Sea-Band özel iplik karışımından örülmedir ve latex içermez. Yumuşak ve rahattır. Tüm bilek ölçülerine uygundur.

Sea-Band elastikiyetini kaybetmeden 5 yıkamaya kadar ılık suda yıkanabilir. Tekrar tekrar kullanılabilme özelliğine sahiptir. Özel saklama koşulu gerektirmez.

Sea-Band yolculuk, anestezi, hamilelik, kemoterapi ve diğer nedenlerden kaynaklanan bulantı ve kusma şikayetlerine karşı klinik olarak test edilmiş ve kanıtlanmış bir üründür.

mutahhara pardon cnaım başka bıryle karıştırmısm kusura bakam inş saglıkla melegını kucagına alırsın

ya kızlar benim de bulantılarım çok fena devam ediyor. artık dayanamıyorum. dün tartıldım 3 kilo vermişim. Allahım çabuk bitsin bu dönem yaaa. meltem bu bileklik etkisini 5 dakkada gösteriyomuş ya. nooolur kullanır kullanmaz bize sonucu yaz. çok kötüyüm beeeensenağlamasenağlama

ya kızlar sizde bana yardımcı olun kasıklarım çok agırıyor özellikle gece başlıyo.he bu arada 5.haftalık falan hamileyim

ankakuşu maden suyuna limon atıp içsene canım cook ii geliyoo bulantıya.

sağol canım hemen denicem.
kasık ağrısı konusunda bi şey söleyemicem. benim de karın ve kasık ağrılarım oldu ama çok rahatsız edici boyutta değildi. doktoruna sordun mu bu durumu?
inşallah en kısa zamanda geçer.

bende 6 haftalık hamileyim mayıs annesi olucam inşallahh ben ve eşimde mayıs ayında doğduk çok severim baharrrr ohhh :)) inşallah hayırlısı olur hepimiz için

kıslar slm ya ben 9 haftalığım kotlar sıkmaya başladı kumaş pantolonda giyemiyorum sevmiyorum ne giyeceğimi şaşırdım.eşofman alıcam bi kaçtane daha sanırım şimdilik bu tek çözüm :)

canım ben bugün alamadım hiç bir yerde bulamadım. oysa rüyama bile girmişti. bende bugün hekim com dan sipariş verdim. kapıda ödeme kargo 31 ytl imiş. pazartesi elimde olacak inşallah. bu arada eşim sea banda benzer bişi yaptı bileğime sanki işe yarıycak gibi. allah hepimize yardım etsin. pazartesi iş başı. bakalım nasıl olacak

kızlar bana yardımcı olurmusunu dün öğrendim hamile olduğumu değerim 77.35 çıktı acil doktoru olduğu için pek bişey demedi ne kadarlık hamişim ki 2 hafta olabilir dedi doktor bilen varmı

ay hay allah!! ben de seni bekliyodum. napıcaz biz böyle ya çok kötüyüm ben. allah herkese sabır ve dayanma gücü versin valla çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…