- 28 Haziran 2008
- 1.219
- 0
canım şu testi anlatsana çok merak ettim
canım bu testi kendi kendine de yapabilirsin,biri de yapabilir. baştan söyleyeyim,eğlencelik bişey olarak görebilirsiniz bunu. ben de pek inanmam böyle şeylere.bakalım doğruluğunu öğrenicez 16-20 haftalarda.CADIARZU.test şöyle canım:
alyansımdan bir ip geçirip bağladı arkadaşım.. ipin bağlanmış hali 30 cm. falan.yalnız alyansın içinden geçirdi,alyansa bağlamadı.yani 2 kat ip oldu. bunu sağ elime aldım,avucumu kapadım.besmele çekip 3 kulhuvallah 1 elham okudum.sonra arkadaşım aldı alyanslı ipi ,o da allahım sen bilirsin,lütfen göster gibi dua etti.:Saruboceq: benim sağ elim açık.ipi ve alyansı elime değirmeden elimin yanında 10 kez aşağı yukarı indirdi kaldırdı. sonra elimin üzerinde tuttu.değirneden. eğer alyans yuvarlak çiziyorsa kız,düz çiziyorsa erkekmiş.bunu yani 10 kez indirip kaldırıp el üstünde tutma işini alyans hiçbirşey çizmeyene kadar devam ediyorsun.bana ilk yaptığında yuvarlak çizdi.gerçekten de bir kızım var. ikincide düz çizdi.yani bu hamileliğim. erkek dedi. bakalım ne çıkacak. 3. kez elimin üzerinde tuttuğunda durdu. hiçbirşey çizmedi. arkadaşım da bana 2 çocuğun olacakmış. hatta düşük kürtaj vs birşey de yaşamamışsın dedi. hakikaten de yaşamadım. kendine yaptık. onunkiler de çıktı ve düşüğü bie çıktı.
dediğim gibi allahtan başka kimse bilemez.bu sadece çin takvimi vs gibi eğlencelik bişey.sakın ola ki çok ciddiye almayın.yasakkelimehihoyyyt
Kizlar bir haftadir düşük tehlikesiyle hastanede yatiyorum şimdide evde yattiğim yerde size yaziyorum dinlenmeye devam dua edin kizlar bebişime bir şey olmasin
Kizlar bir haftadir düşük tehlikesiyle hastanede yatiyorum şimdide evde yattiğim yerde size yaziyorum dinlenmeye devam dua edin kizlar bebişime bir şey olmasin
mutahhara senin de iyi olduğuna sevindim. dün tv8de bu gebelikte tiroit konusu tartışıldı. orda da dinledim. evet çok ciddi bir sorunmuş ama kolayca kontrol altına alınıp sorunsuz bir gebelik geçirmek mümkünmüş. hadi bakalım hepimiz ayrı bir dertle uğraşıyoruz. Allah hepimize yardım etsin inşallah...
hayirli geceler cümleten a.s.
canım gözün aydın. pazartesi ilk işim tsh batırmak. aslında benim zaten troiditim var yani troid bezi iltihabı. en son 3 ay önce normaldi tsh ama biraz ihmal ettim heralde. hemen baktırıcam. ya insan sanırım hamişken paranoyak oluyor. mesela vitamin konusuna taktım şimdi. ben sadece folbiol aldım şimdiye kadar vitamin olarak. ama bir arkadaşım neden daha komplex bişi almadın dedi. kafam karıştı. bana doktorum verdi folbiolü ama içinde folik asit dışında bişi yok. kızlar siz neler aldınız şimdiye kadar
Kizlar bir haftadir düşük tehlikesiyle hastanede yatiyorum şimdide evde yattiğim yerde size yaziyorum dinlenmeye devam dua edin kizlar bebişime bir şey olmasin[/QUOTE
canım geçmiş olsun şu mübarek günlerde herşey yolunda gider inş.
tlyonl canım kaç kilosun doktorun kilo almanı istemiyormuş ya?yani boyun ve kilon sakıncası yoksa eğer.bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorumda doktora
arkadaşlar merhaba
bende cuma doktora gittim bebişimi gördüm fasulye kadar kalp atışları falan çok güzeldi.eşimde bende çok heyecanlandık.inşallah herşey yolunda gider ama şeker tuz unlu yiyecekler yasak.doktor fazla kilo almanı istemiyorum dedi.neyse katlanıcaz artık.allah hepimize bebişlerimizi sağ salim almak nasip etsin.
slm kızlar bende yeni hamileyim dün evde test yaptım 2. çizgi çok belirgin ve bugün dr a gittim karından baktı ve bişi göremedi 1 hafta sonra kontrole çağırdı acaba bende hamile değilmiyim die düşündüm
elevit ve coraspin die ilaç verdi yarın başlıycam inşallah herşey yolundadır dua edin banaa:Saruboceq:
daha çok küçük olduğu için görememiştir. merak etme sen haftaya görürsünn. hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah