2009 Mayıs Anneleri

bu arada benim mide bulantılarım da tam gaz devam ediyor. çok kötüyüm kızlar. hep kötüyüm. en iyi halim en fazla yarım saat sürüyor. şimdi armut denicem bakalım işe yarıcak mı...

canım ya benimde bulantılarım var kötü bişey bakalım yarın doktora gidicem durum nasıl öğrenicem

adet günümün 28.günündeyim.ama doktor 5 gün daha beklememi istedi,test için.berbat kasık ağrılarım var sanki yumurtalıklarımda ağrıyor.bacaklarım ağrıyor halsizim ve çalışmak zorundayım.sinirli ya anlatamam çok karışığım.ama ağrılarım gün boyu devam etmiyor aralıklarla sinirimi bozuyor ve çok fazla akıntı var.bu nedir

ilk bebeğimi erken doğumdan dolayı kaybettim doktor korunma ve bir an önce hamile kal dedi daha çokta yeni yaşadığım bir olay.psikoloji sıfır.testlerim çok şükür iyi hamile kalmamda sorun yok bu ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi.yıkılmıştım ama umut dünyası nefes aldığım sürece umudum var.kuzumun acısını elma çekirdeğim bastırsın istiyorum ama hafızam silinmiş gibi ilk hamileliğimi hatırlamıyorum bu belirtiler doktoruma göre olumlu ama ben siz hamilelerin deneyimlerini rica ediyorum

canım benim akıntım olmadı ama 4 gün öncesine kadar her gün aralıksız adet olacak gibi ağrım oldu. canını sıkma. ama kanda hcg baktırırsan çıkar gebe olup olmadığın. stres yapma ve dinlenmeye çalış

birde düşükmü yapıyorum diye bir forum başlığı var. oraya göz at bence.. orada ağrıdan çok bahsetmişler canım

kızlar yaşadığım bu belirtiler sizce ne eskiden ben adet olduğumu anlamazdım bir gün karın ağrım olur aynı gün içinde adet olurdum çoğu zamanda okulda arkadaşlardan pet isterdim yani anlamazdım bu belirtilerin adı ne olabilir hayata tutunmam için rabbim tekrar bir gülümsememi verecek yüzüme lütfen yardım edin

teşekkür ederim bu ağrılarımın sebebini doktorum iyi şeylere bağlıyor kontrol edildim ama dedim ya ben anlamlandıramıyorum çok teşekkür ederim meltem

canım bu belirtiler hamilelik belirtisine benziyor ama emin olmak için bencede hemen yarın bi kan testi yaptır mutlaka belli olur eger hamileysen akıntıdanda cok fazla korkma ama dikkat etmen lazım ben şu an 8 haftalık hamileyim ama sürekli lekelenmelerim devam ediyor rabbim bebeğimi inş.bana bağışlar ve sanada aynı acıyı umarım yaşatmazzz :1hug::1hug:

olumsuz bir sonuçla karşılamaktan korkuyorum.5 gün daha bekleyeyim saol civciv

merhabalar ben 5 haftalık hamileyim Allah izin verirse doğumum mayıs 2009da. sizlere katılmak istedim. midemde 2 gündür çok yanma oluyor.neler yapabilirim.herkese iyi geceler

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tahmani mayıs sonu dolur doğumum.

Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

Canım hiç dert etme. Bende 8 haftalık hamileyim. İki kerede vajinal muayene oldum. Hiç sorun etme. Hiçbir tehlikesi yok. Olsa zaten doktorlar bunu göze almaz...

Canım inşallah hamilesindir. Belirtiler benziyor. Allah gönlüne göre versin...

merhabalar ben 5 haftalık hamileyim Allah izin verirse doğumum mayıs 2009da. sizlere katılmak istedim. midemde 2 gündür çok yanma oluyor.neler yapabilirim.herkese iyi geceler

Hayırlı olsun... Benimde fena bulantılarım var. Kusma yok ama uykumdan uyanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ama mide yanmasına, bulanmasına beyaz leblebi yok iyi geliyor. Bana bayağı faydası oldu. Denemeni tavsiye ederim...

arkadaşlar herkese merhabalar bende yeni hamileyim 5 haftalık mayıs annesi olacağım Allahın izniyle sizlerin aranızda güzel paylaşımlarda bulunacağımdan eminim Allah herkese sonuna kadar soronsuz birşekilde bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah benim ikinci bebişim prensesim beş yaşında arkadaşlar umarım hayırlısı olur herkesin adına
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar günaydın . umarım hepiniz iyisinizdir tabii bebekleriniz de. çarşamba günü gittim doktora. 6 haftalık kese 5.5 haftalık bebek var. sanırım geç yumurtlama var. daha kalp atışı görünmüyor bu haftada ama kan dolaşımını gördük. çok güzeldi.allah herkese sağlıklı hamilelikler ve bebekler versin inşallah.

bende bugün gidicem 7+2 benim inş.görürüm kalp atışlarını herşey yolundadır umarım. kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…