kızlar nette kimse yokmu bana yardım edebilecek
adet günümün 28.günündeyim.ama doktor 5 gün daha beklememi istedi,test için.berbat kasık ağrılarım var sanki yumurtalıklarımda ağrıyor.bacaklarım ağrıyor halsizim ve çalışmak zorundayım.sinirli ya anlatamam çok karışığım.ama ağrılarım gün boyu devam etmiyor aralıklarla sinirimi bozuyor ve çok fazla akıntı var.bu nedir
ilk bebeğimi erken doğumdan dolayı kaybettim doktor korunma ve bir an önce hamile kal dedi daha çokta yeni yaşadığım bir olay.psikoloji sıfır.testlerim çok şükür iyi hamile kalmamda sorun yok bu ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi.yıkılmıştım ama umut dünyası nefes aldığım sürece umudum var.kuzumun acısını elma çekirdeğim bastırsın istiyorum ama hafızam silinmiş gibi ilk hamileliğimi hatırlamıyorum bu belirtiler doktoruma göre olumlu ama ben siz hamilelerin deneyimlerini rica ediyorum
kızlar yaşadığım bu belirtiler sizce ne eskiden ben adet olduğumu anlamazdım bir gün karın ağrım olur aynı gün içinde adet olurdum çoğu zamanda okulda arkadaşlardan pet isterdim yani anlamazdım bu belirtilerin adı ne olabilir hayata tutunmam için rabbim tekrar bir gülümsememi verecek yüzüme lütfen yardım edin
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tahmani mayıs sonu dolur doğumum.
merhaba kızlar bugün çok kötübir gün geçirdim dr. gittim bugün keseye bakıcaktı ama kese gözükmedi ve dr.kis var dedi
belki oyüzden değerlerin yükselmiştir dedi tabi beynimden vuruldum anlatamam
size hala gözlerim şiş kendimi kaybettim okadar kötü oldumki kan verdim test için sonucu beklerkende başka dr.gittim
çok memnun kaldım çok ilgilendi ultrasonda göremedi ve alttan baktı ben istemedim hani düşük olur falan diye dedim dr. kızdı onlar kulaktan dolma şeyler
yok öle bişey dedi ve alttan bakınca keseyi gördü ayy nasıl mutlu oldum anlatamam on gün sonra tekrar gicem bu arada kan testi 1500 çıktı ve kist falan yokmuş çok uzun oldu
ama size bir sorum olucak sizi dr alttan muayene ettimi hiç şimdide o kafama takıldı korkuyorum bişey olurmu
acaba dr.düşükle hiç alakası yok diyor ama merak ettim aranızda alttan muayene olan var mı?
kızlar yaşadığım bu belirtiler sizce ne eskiden ben adet olduğumu anlamazdım bir gün karın ağrım olur aynı gün içinde adet olurdum çoğu zamanda okulda arkadaşlardan pet isterdim yani anlamazdım bu belirtilerin adı ne olabilir hayata tutunmam için rabbim tekrar bir gülümsememi verecek yüzüme lütfen yardım edin
merhabalar ben 5 haftalık hamileyim Allah izin verirse doğumum mayıs 2009da. sizlere katılmak istedim. midemde 2 gündür çok yanma oluyor.neler yapabilirim.herkese iyi geceler