2009 Mayıs Anneleri

meltem seni çok merak ediyorum. bugün kontrole gidicektin, naaptın. keseler dolmuş mu? lütfen bize haber ver.

hayırlı olsun canım. Allah bebeğiniz sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin... Prensesine de uzun ve sağlıklı ömürler versin...

Canım çok sevindim. Ne güzel bir duygu. Allah tamamına erdirsin...

bende bugün gidicem 7+2 benim inş.görürüm kalp atışlarını herşey yolundadır umarım. kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar bende 3 haftanın sonunda yarın gidicem doktora. Bugün 8.haftamız doldu. herşey yolundaysa yarın kalp atışlarını görücez. Şu 3 hafta öyle zor geçtiki :) Heyecandan duramadım. Yarın mutlu haberlerimi getiririm size inşallah. Ama benimki biraz yaramaz. İki haftadır bulantıdan canımı çıkardı :) Olsun canları sağolsun diyelim...

canım seninda hayırlı haberlerini bekliyoruz o bulantılar benide mahvediyor özellikle sabahları.ama napalım katlanıcaz bunlara sağlıklı olsun gerisi nasılsa geçip gidicek.

bende 2 aylik hamile sayilirim ve ins mayista kucagima alirim yavrumuzu .iki kizim var tuana 7 ve melisa 4,5 simdi bakalim kim gelicek saglikli hayirli evlat olsun oncelikle ve ablalari gibi akilli sonrada erkek allah nasip ederse herkesin kadir gecesi mubarek olsun ve saglikli dogumlar diliyorum butun anne adaylarina.

merhabalar ben 5 haftalık hamileyim Allah izin verirse doğumum mayıs 2009da. sizlere katılmak istedim. midemde 2 gündür çok yanma oluyor.neler yapabilirim.herkese iyi geceler
canım benimde çok yanma oluyor midemde. önceden de olurdu ama şimdi daha da arttı. ben rennie kullanıyorum. çiğneme tableti. içinde zararlı bir etkisi yoktur diyor.yerimseniben

melin mrb
nasılsın nasıl gidiyor benim biraz sancım oluyor arada

benimde sancım oluyor yaaasenağlama korkuyorum. Allah korusun daha keseyi de görmedik usg ile. bayramdan sonra gel dedi doktorum. bekliyorum puffff

cerencim merhaba migdende yanma hissi sende hamilelik oncesindede olan bir rahatsizlikmiydi.ogle ise hamilelikdede boyle problemler yasancagi icin biraz sabir ve acil sifalar diliyorum.migde kazintisi felan oluyorsa kraker turu seyler tavsiye ederim yok hamilelikle beraber basladi ise cok dogal migdede acayip hazimsizlik ,bulanti,yanma,kazinti gibi problemler yasaniyor 3 hamileligim benim de gecmi olsun cerencim

cerencim merhaba migdende yanma hissi sende hamilelik oncesindede olan bir rahatsizlikmiydi.ogle ise hamilelikdede boyle problemler yasancagi icin biraz sabir ve acil sifalar diliyorum.migde kazintisi felan oluyorsa kraker turu seyler tavsiye ederim yok hamilelikle beraber basladi ise cok dogal migdede acayip hazimsizlik ,bulanti,yanma,kazinti gibi problemler yasaniyor 3 hamileligim benim de gecmis olsun canim herkese acil sifalar

meltem seni çok merak ediyorum. bugün kontrole gidicektin, naaptın. keseler dolmuş mu? lütfen bize haber ver.

canım çok sağol sorduğun için. şimdi geldik izmirden. 2 kese hala boş. dr dolmaz artık dedi. ama 1 kesemin için dolu. bebişimin kalbi pıtır pıtır atıyordu. çok mutlu oldum. diğer keseleri doktorum hala çözemedi. hatta dün toplantıya çıkarmışlar benim resimleri falan. her kes kese bu demiş. tek yumurtadan tek embriyodan kese oluşmuş. neyse sorun değil. tek embriyoydu ve ben 1 bebiş istemiştim zaten. allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. kadir geceniz mübarek olsun.. tüm dualartımız kabul olur inşallah. senin kontroller nasıl gidiyor canım

gözün aydın canım. sağlıkla devam eder inşallah.

kızlar alyansla yapılan bir test yaptı arkadaşım biraz önce bana. bebeğimin cinsiyeti o teste göre erkekmiş. kendisinde ve diğer arkadaşta da denedik. doğru çıktı. bir nevi eğlence ama hoşuma gitti. merak ederseniz haber verin de yazayım size.

cnm geçmiş olsun.Ama tedavisi çok basit demişsin İnş tedbirini de alıyorsun.Dr unda sana bu konuda yardım edecektir.Onun söyledikleri doğrultusunda hareket edersin.
Allahım korusun seni ve bebişini inş..

hayirli geceler cümleten a.s.

cok teşekkürler hanimlar güzel dilekleriniz için..Allah razi olsun a.s.

gelelim meseleye..dün sabah T3 ve T4 testi yaptirdim..bugun sonuclari aldim..hamdolsun onlar normal degerlerde cikti..doktorum ilaca gerek yok ama her ihtimale karsi dahiliye doktoruna bir görün,onunda fikrini al dedi..gittim..dahiliye doktoru TSH ve T3,T4 testlerimi inceledi..şimdilik ilaca gerek yok,hamilelik yeni oldugu için hormonlarin alt üst suanda dedi..oyuzden degisken olabilir dedi..ama 1 ay sonra tekrar ayni testleri yapip ona gitmemi söyledi..kontrol altina alinmam lazimmiş nihayetinde..

tam içim rahatlamişti kiii aile dostumuz olan bir kadin dogum doktoru var(muaynehanesi bana cok uzak oldugu için ona gidemiyorum ama kadin bu konuda cok cok ileri..sürekli yurtdişinda seminerlere gider gelir vs.)..onada soralim dedik..TSH yüksek cikmasi hoş degil dedi..farkli bir yerde tekrar test yaptirsin dedi..malum ilk 3 ay cok önemli..bebişlerin bir cok şeyi buaylarda oluşuyor..temel atiliyor yani..pazartesi tekrar test yaptircam inşaAllah..sonulari ona söylicem..ve bakalim ne diyecek..

önceden de dedigim gibi tedavisi kolay..bir ilac içiliyor ve bebege hiçbir zarari yok..ammaaaa tedavi edilmesi gereken durumda tedavi edilmesse sonuclari Allah muhafaza kötü olabilir oyuzden bukadar pimpirik oldum..

lütfen kizlar sizlerde guatr testlerinize önem verin..doktorum bana bilimum testlerle birlikte guatr testi verdiginde "bu ne alakaa" diye düşünmüştüm..ama cok ciddi bir alakasi varmiş gercekten..lütfen sizlerde önemseyin bunu..

meltemcim bahsettigin testler hangisi bilmiyorum canim ya..doktorum bana ilk gittigimde epey bir test yazdi..bitek guatr dikkatimi cekti..digerlerini hiç bilmiyorum..sonuclar bende..3 sayfa sonuc var..hcg diye birşey yok içinde..progesteron içinde hap vermişti doktorum..pregeston diye..rahim duvarini,kaslarini kuvvetlendiriyormus..agrilarim için vermişti..onunla ilgilide bir test olmadim :sm_confused:

velhasil böyle işte hanimlar..sözün özü lütfen sizde bu konuya önem verin..dedigim gibi cok basit tedavisi olan ama tedavi edilmedigi takdirde sonuclari kötü olabilcek bir durum sözkonusu :S

Rabbime emanet olun cümleten a.s.

çooook sevindim. çok şükür. canım benim başka topikler de açmışsın. seni panik halinde görünce çok üzülmüştüm. hele şükür çok sevindim hayırlısıyla kucağına al inşallah

mutahhara senin de iyi olduğuna sevindim. dün tv8de bu gebelikte tiroit konusu tartışıldı. orda da dinledim. evet çok ciddi bir sorunmuş ama kolayca kontrol altına alınıp sorunsuz bir gebelik geçirmek mümkünmüş. hadi bakalım hepimiz ayrı bir dertle uğraşıyoruz. Allah hepimize yardım etsin inşallah...

sorma canım ya.. öyle üzüldüm ki. tam bu hafta düzerlir.. ağrılarımda hafifledi kalp atımına bakıcaz derken o hafta kalp atımıaz birde 3 kese görülünce hele ki doktor da çok şaşırınca çok sıkılmıştım. allaha şükür iyiyim şu an. çok güzel atıyordu bebiikomun kalbi dün. birde diğer keseler zarar vermeden eriyecekmiş. içim rahatladı yani.

canım şu testi anlatsana çok merak ettim

kızlar dün usgde bebişimi gördüm fasülye gibi kalp atışlarını dinletti doktorum çok mutluyum sevinçten ağladım allahım hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…