- 28 Haziran 2008
- 1.219
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar herkese merhabalar bende yeni hamileyim 5 haftalık mayıs annesi olacağım Allahın izniyle sizlerin aranızda güzel paylaşımlarda bulunacağımdan eminim Allah herkese sonuna kadar soronsuz birşekilde bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah benim ikinci bebişim prensesim beş yaşında arkadaşlar umarım hayırlısı olur herkesin adına
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar günaydın . umarım hepiniz iyisinizdir tabii bebekleriniz de. çarşamba günü gittim doktora. 6 haftalık kese 5.5 haftalık bebek var. sanırım geç yumurtlama var. daha kalp atışı görünmüyor bu haftada ama kan dolaşımını gördük. çok güzeldi.allah herkese sağlıklı hamilelikler ve bebekler versin inşallah.
bende bugün gidicem 7+2 benim inş.görürüm kalp atışlarını herşey yolundadır umarım. kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar
canım benimde çok yanma oluyor midemde. önceden de olurdu ama şimdi daha da arttı. ben rennie kullanıyorum. çiğneme tableti. içinde zararlı bir etkisi yoktur diyor.yerimsenibenmerhabalar ben 5 haftalık hamileyim Allah izin verirse doğumum mayıs 2009da. sizlere katılmak istedim. midemde 2 gündür çok yanma oluyor.neler yapabilirim.herkese iyi geceler
melin mrb
nasılsın nasıl gidiyor benim biraz sancım oluyor arada
meltem seni çok merak ediyorum. bugün kontrole gidicektin, naaptın. keseler dolmuş mu? lütfen bize haber ver.
canım çok sağol sorduğun için. şimdi geldik izmirden. 2 kese hala boş. dr dolmaz artık dedi. ama 1 kesemin için dolu. bebişimin kalbi pıtır pıtır atıyordu. çok mutlu oldum. diğer keseleri doktorum hala çözemedi. hatta dün toplantıya çıkarmışlar benim resimleri falan. her kes kese bu demiş. tek yumurtadan tek embriyodan kese oluşmuş. neyse sorun değil. tek embriyoydu ve ben 1 bebiş istemiştim zaten. allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. kadir geceniz mübarek olsun.. tüm dualartımız kabul olur inşallah. senin kontroller nasıl gidiyor canım
canım geçmiş olsun.kafanı fazla takma herşeyin tedavisi mümkün şimdi.o yüzden içini rahat tut bakalım bende yarın doktora gidicem.ama şimdiye kadar hiç tahlil yaptırmadım umarım bişeyim yoktur.şu an mide bulantılaır haricinde bir şikayteim yok ama bende tahlillerimi heralde yarınki doktor kontrolünden sonra yaptırırım galiba
arkadaşım geçmiş olsun ama canını sıkma. birincisi değerin sınırda yükse. bende birdaha aldır testlerini. serbest t4-- tsh-- anti t ve anti m aldır. ayrıca gerçekten sorun çıkarsa alınan ilacın hiç bir yan etkisi yok.
bu arada senin hcg ve progesteronun kaç çıktı canım
cnm geçmiş olsun.Ama tedavisi çok basit demişsin İnş tedbirini de alıyorsun.Dr unda sana bu konuda yardım edecektir.Onun söyledikleri doğrultusunda hareket edersin.
Allahım korusun seni ve bebişini inş..
canım çok sağol sorduğun için. şimdi geldik izmirden. 2 kese hala boş. dr dolmaz artık dedi. ama 1 kesemin için dolu. bebişimin kalbi pıtır pıtır atıyordu. çok mutlu oldum. diğer keseleri doktorum hala çözemedi. hatta dün toplantıya çıkarmışlar benim resimleri falan. her kes kese bu demiş. tek yumurtadan tek embriyodan kese oluşmuş. neyse sorun değil. tek embriyoydu ve ben 1 bebiş istemiştim zaten. allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. kadir geceniz mübarek olsun.. tüm dualartımız kabul olur inşallah. senin kontroller nasıl gidiyor canım
çooook sevindim. çok şükür. canım benim başka topikler de açmışsın. seni panik halinde görünce çok üzülmüştüm. hele şükür çok sevindim hayırlısıyla kucağına al inşallah
hayirli geceler cümleten a.s.
canım gözün aydın. pazartesi ilk işim tsh batırmak. aslında benim zaten troiditim var yani troid bezi iltihabı. en son 3 ay önce normaldi tsh ama biraz ihmal ettim heralde. hemen baktırıcam. ya insan sanırım hamişken paranoyak oluyor. mesela vitamin konusuna taktım şimdi. ben sadece folbiol aldım şimdiye kadar vitamin olarak. ama bir arkadaşım neden daha komplex bişi almadın dedi. kafam karıştı. bana doktorum verdi folbiolü ama içinde folik asit dışında bişi yok. kızlar siz neler aldınız şimdiye kadar
kızlar alyansla yapılan bir test yaptı arkadaşım biraz önce bana. bebeğimin cinsiyeti o teste göre erkekmiş. kendisinde ve diğer arkadaşta da denedik. doğru çıktı. bir nevi eğlence ama hoşuma gitti. merak ederseniz haber verin de yazayım size.