- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar eleviti bende kullanıyordum ama son günlerde içemiyorum midem çok bulanıyor çok büyük oldugu için boğazımda takılıp kalıyorr offf sizede öyle oluyor mu (
buarada hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bir alışveriş merkezine gittim ve çok kilolu bir bayan yürüyen merdivenlerden üzerime düştü o gün çok zorlandım ve her yerim morardı hatta halen yaralarını taşıyorum şimdi bu kanamaların nedenini o bayana bağlıyorum tabi düşündükçe de sinirden çıldırıyorum....
canım kşlon yazıyormuş zaten ben daha okumadan tamamını sana soru sordum:) kilon hiç fazla değil oysa. demek banada yasak. ben 56.5 im.
mutahhara canım ben elevite bugün başladım. umarım sorun olmaz..
ya kızlar eleviti bende kullanıyordum ama son günlerde içemiyorum midem çok bulanıyor çok büyük oldugu için boğazımda takılıp kalıyorr offf sizede öyle oluyor mu (
buarada hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bir alışveriş merkezine gittim ve çok kilolu bir bayan yürüyen merdivenlerden üzerime düştü o gün çok zorlandım ve her yerim morardı hatta halen yaralarını taşıyorum şimdi bu kanamaların nedenini o bayana bağlıyorum tabi düşündükçe de sinirden çıldırıyorum....
canım günde 8 adet progestron alıyorum 4 günde 3 doktora gittim belki iyi bir şeyler söyler umudu ile bir tanesi düşük olmayacak merak etme dedi ama yinede içim rahat değil cumartesi tekrar gideceğim inş iyi haberler alırız...
saol canımm.iyi düşünmeye calışıorum elimden geldiince.....vajınal ultrasona gırmedim.beklıorum olece.araya bayram da gırdı bakalım.baska bı dr a daha gıtmeyı de dusunuorum.hayırlısı..içim rahatladı cevabınla.sagolasın...