2009 Mayıs Anneleri

ya kızlar eleviti bende kullanıyordum ama son günlerde içemiyorum midem çok bulanıyor çok büyük oldugu için boğazımda takılıp kalıyorr offf sizede öyle oluyor mu (

slm kızlar rabbim nasip ederse ben haziran annesi olcam kızlar ben adetimden 4gün önce test yaptım pozitif çıktı akşamsı 5 10 damla kahverengi bi kaç damla kırmızı kan geldi kasıklarımda ağrıyodu şu an adetimde geçti kasığımda ağrımıyo tekrar test yaptım pozitif önemli bi şey yoktır dimi herkes yerleşme kanaması diyo sadece 1 kişi tutunamamıştır diyo cvp ltfen arkadaşlar

ya kızlar eleviti bende kullanıyordum ama son günlerde içemiyorum midem çok bulanıyor çok büyük oldugu için boğazımda takılıp kalıyorr offf sizede öyle oluyor mu (

ben de bazen içemiyorum canım yaaa. benim de felaket bulantım var. güya bu elevitin iyi gelmesi gerekiyormuş ama bana iyi geliyosa bile yetmiyo. ölüyorum bulantıdan. napıcaz biz böyle kızlar yaaa:a015:

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim ve bebeğimin tahmini doğum tarihi 21 mayıs ancak canım çok sıkkın geçen hafta ufak bi kanama geçirdim doktora gittim düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve bir haftalık rapor verdi evde iyice dinlen kalkma dedi. bir haftadır yatıyorum ama halen kahverengi lekelenmeler oluyor ara ara çok korkuyorum sinirlerim çok bozuk. bu lekelenmeler normalmi gerçekten bilmiyorum.

buarada hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bir alışveriş merkezine gittim ve çok kilolu bir bayan yürüyen merdivenlerden üzerime düştü o gün çok zorlandım ve her yerim morardı hatta halen yaralarını taşıyorum şimdi bu kanamaların nedenini o bayana bağlıyorum tabi düşündükçe de sinirden çıldırıyorum....

canım geçmiş olsun. hiç kalkma bencede. yat. sadece wc için kalk. belki o oplay sebep olmuuş olabilir gerçekten ama yapacak bişi yok. dr progesteron falan verdimi. vermediyse hemen başka bir doktora git ltf. bizi haberdar et

canım günde 8 adet progestron alıyorum 4 günde 3 doktora gittim belki iyi bir şeyler söyler umudu ile bir tanesi düşük olmayacak merak etme dedi ama yinede içim rahat değil cumartesi tekrar gideceğim inş iyi haberler alırız...

slm kıslarrr
bende 5 hftalık hamişim..ama bebişimide kesesinide goremedik henüz((((20gun sonraya randevum var ama zaman zor gecio(merak içindeyim.dr gec dolllenme dedi ama genede acaba var içimde....Rabbim nasip eder bebişimi görur minicik kalbini duyabilirsek bende mayıs annesiyim:)dua etmekten baska bişi gelmio elimden.hergün rabbime dua edıorum minik meleğimi bana bağışlasın diye.......

canım bende dediğim gibi 3 doktora gittim ve ayrı ayrı hastanelere gittim bu benim kendi yorumum ama bazı hastanelerin cihazlarının çok daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum çünkü benimde 5 haftamda doktorum halen bebeği göremedi ve başka hastaneye gittiğimde bebeği gördükleri gibi sırtının ölçüsünü bile verdiler. ama çok sık doktor değiştirmekde iyi değil tabi her defasında bide vajinal ultrasona girmek daha da büyük bi sorun iyi düşün iyi olacaktır inş sıkma canını

saol canımm.iyi düşünmeye calışıorum elimden geldiince.....vajınal ultrasona gırmedim.beklıorum olece.araya bayram da gırdı bakalım.baska bı dr a daha gıtmeyı de dusunuorum.hayırlısı..içim rahatladı cevabınla.sagolasın...

mercury_s canım ya seninde basına gelen... cok gecmiş olsun canım ya,insanlar yurumekten bi haber gelde sinir olma yani .Rabbim acil şifa verir insallah....bebişini sag sağlim alırsın kucaına.sende içini ferah tut.herseyin hayırlısı.....

canım kşlon yazıyormuş zaten ben daha okumadan tamamını sana soru sordum:) kilon hiç fazla değil oysa. demek banada yasak. ben 56.5 im.

mutahhara canım ben elevite bugün başladım. umarım sorun olmaz..

canim sorun olmaz merak etme ama genede doktoruna bir sor için raht etsin

canim 2'ye bölüp öyle içsen olmazmi ki?

ay cok geçmiş olsun ya..cok ilginç bi olay olmuş gerçekten canim panik yapma doktor doktor gezerek..senin suanda sadece yatman lazim..zaten progestonda aliyormussun..lütfen içini ferah tut ve bolbol dinlen..1 kg bile tasima a.s.

inş. canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum stres ve sıkıntı bebeğide olumsuz yönde etkiliyormuş sürekli yatıyorum umarım herşey yoluna girer....

canım sen vajinal ultrasona girmemişsin bu daha da güzel bi haber sakın kendine sıkıntı yapma bildiğim kadarıyla 5 haftada normal ultrasondan görünmesi zaten çok zor şimdi bu yanıtını görünce ben bile rahatladım :) gönlünü ferah tut çünkü benim vajinal ultrasonda bile 5.haftanın başında çok net görünmemişti kese herşey iyi olacak :Saruboceq:

2009 Mayis Anneleri;

Aileniz ve Tüm Sevdiklerinizle Nice Mutlu,Huzurlu,Saglikli,Keyifli Bayramlar Gecirmeniz Dilegiyle..

arkadaşlar herkese iyi bayramlar.....kızlar ben çok alıngan oldum ya herşeye ağlamak geliyor içimden kendimi çok kötü hissediyorum ya acaba hamilelikten olabilirmi ama daha çok yeni şimdiden böyle etkiler yaparmıki yoksa benim gerçekten sinirlerimmi bozuldu bazı şeyleri çokmu abartıyorum sizede böyle oluyor mu?senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…