2009 Mayıs Anneleri

merhaba arkadaşlar bende micro ile hamile kaldım cuma günü kontrolümüz var

11.gün test yapmıştım 311 çıkmıştı değerim..inş. herşey yolundadır...bulantım yok sadece tansiyon düşüklüğüm var...korkularım var dış gebelikmi boş gebelikmi diye iki haftayı zor geçirdim cuma günü inş. iyi haberlerle gelirim

canım inşallah herşey yolunda gider kalbini ferah tut.dikkat de et kendine[/QUOTE]

çok sağol arkadaşım.doktora gittim bugün...tohum kötü mahsul iyi değil biz şimdi tarlayı suluyoruz ona bakıyoruz şeklinde amiyene bi tabirle açıklama yaptıktan sonra sağlıklı olma olasılığının milyonda bir olduğunu söyledi..kanamam devam ediyor kendi kendime düşürecem artık iğneleri ilaçları bıraktım..hayırlısını versin allahım nedeyim ...önümüzdeki maçlara bakıcaz:Saruboceq:

tamam canım. benim 12 mayıs doğum:) bakalım kim önce doğuracak.:) bu arada benim 1 kesem 3 kese olmuş nasıl olduysa. bana dua ed,nde cum usg çekilecek. iyi sonuçlarla geleyim.

hadi ya..ay ilk defa böyle bişi duydum ama ben cok seyi ilkkez ögreniyorum :) hic bilgim yokus valla benim bu gebelik konusunda dualarim seninle canim..lütfen sonucu bildir hemen olurmu? inşaAllah güzel sonuclarla geliceksin a.s.

cok gecmis olsun canim..aman dikkatli ol gözünü seveyim..yat bolbol keyfine bak a.s.

ay hayirli olsun :) tahmin edebiliyorum nasil şok oldugunu :) a.s.

selam hepınıze bende dun gıttım kontrole 8 haftalık olmuş bebışlerım ama cok bulantım var durmadan cıkarıyorum ve hıcbırşey yıyemıyorum

cok gecmis olsun canim..acil sifalar insaAllahhhh a.s.

valla benim bi bilgim yok cok gecmis olsun..insaAllah bebegine saglikla mutlulukla kavusursun canim a.s.

mutahhara ne yaptın sonuçları aldınmı merak ettim canım ya inşallah sorun yoktur ben dün yine kan verdim doktor sorun yok guatr normal çıkmış dedi anlamadım gitti ya

canim saolasin sordugun için a.s.

evet bugun aldim sonuclari ve doktora gittim..3 sayfa test sonucu vardi..ne nedir pek anlamadim..geldigimden beri onlari arastiriyorum..ama hamdolsun bütün degerler normal cikti..amaaaaa guatrim cikti ben pek önemsemesim..ama dedigim gibi geldigimden beri ne nedir inceliyorum nette..ve gebelikte guatr cok önemliymiş ya normal degerler 0.45-4.5..benimki ise 6.02 ay içime bi kurt düştü aksam aksam..tedavisi cok basitmiş..bi ilac varmiş..ve cocuga bi etkisi yokmuş ilacin..amaaa tedavi edilmesse cocugun zekasiyla ilgili sorunlar olabiliyormus oyuzden cok takildim..ben TSH testi yaptirmiştim..bide guatr için T3 T4 testleri varmiş..asil onlarla belli oluyormus..yarin doktorumu aricam..ve bu testleri yaptirmak istedigimi söylicem..cünkü içim rahat degil..guatr genetikmi bilmiyorum ama annemde de var..oyuzden tedirgin oldum..dedigim gibi tedavisi cok basit ama tedavi olmama halinde kötü sonuclari var..oyuzden tedavi olmalimiyim olmamalimiyim onu anlamam lazim..dua edin olurmu inşaAllah kötü bişey cikmaz

canım geçmiş olsun.kafanı fazla takma herşeyin tedavisi mümkün şimdi.o yüzden içini rahat tut bakalım bende yarın doktora gidicem.ama şimdiye kadar hiç tahlil yaptırmadım umarım bişeyim yoktur.şu an mide bulantılaır haricinde bir şikayteim yok ama bende tahlillerimi heralde yarınki doktor kontrolünden sonra yaptırırım galiba

arkadaşım geçmiş olsun ama canını sıkma. birincisi değerin sınırda yükse. bende birdaha aldır testlerini. serbest t4-- tsh-- anti t ve anti m aldır. ayrıca gerçekten sorun çıkarsa alınan ilacın hiç bir yan etkisi yok.

bu arada senin hcg ve progesteronun kaç çıktı canım

merhaba kızlar bugün çok kötübir gün geçirdim dr. gittim bugün keseye bakıcaktı ama kese gözükmedi ve dr.kis var dedi
belki oyüzden değerlerin yükselmiştir dedi tabi beynimden vuruldum anlatamam
size hala gözlerim şiş kendimi kaybettim okadar kötü oldumki kan verdim test için sonucu beklerkende başka dr.gittim
çok memnun kaldım çok ilgilendi ultrasonda göremedi ve alttan baktı ben istemedim hani düşük olur falan diye dedim dr. kızdı onlar kulaktan dolma şeyler
yok öle bişey dedi ve alttan bakınca keseyi gördü ayy nasıl mutlu oldum anlatamam on gün sonra tekrar gicem bu arada kan testi 1500 çıktı ve kist falan yokmuş çok uzun oldu
ama size bir sorum olucak sizi dr alttan muayene ettimi hiç şimdide o kafama takıldı korkuyorum bişey olurmu
acaba dr.düşükle hiç alakası yok diyor ama merak ettim aranızda alttan muayene olan var mı?

cnm geçmiş olsun.Ama tedavisi çok basit demişsin İnş tedbirini de alıyorsun.Dr unda sana bu konuda yardım edecektir.Onun söyledikleri doğrultusunda hareket edersin.
Allahım korusun seni ve bebişini inş..

canım öncelikle geçmiş olsun. benim bildiğim kese karından muayenede 6 haftadan önce görünmüyor. öncelikle vaginal usg çekiliyor. benimde öyle oldu. korkma canım. buu arada gözün aydın tekrardan:):dance:

Semracım hem geçmiş olsun hem gözün aydın olsun :ecrin_bebek:

Yeni arkadaşlar hoşgelmişlerr bu arada a.s.

Benim bulantılarım devam ediyo arkadaşlar ama armutu keşfettim bu konuda dün..Canım bi çekti armutu.Eşim de getirince yararlarına da bakıyım bir dedim..Oldukça faydalı görünüyoBenim gibi bulantıları olan arkadaşlara tavsiye ediyorumm....Cidden ferahlık veriyor..

Yararlarını sizinle de paylaşayım..

Armut’ un yararları

Uzmanlar, en sevilen meyveler arasında yer alan armudun sağlık için çok yararlı olduğunu açıkladı. Armudun yararları şunlar:

* Böbreklerinizin düzenli çalışmasını sağlar.

* İdrarı bollaştırır.

* Böbrek kum ve taşlarının dökülmesine yardım eder.

* Yüksek tansiyonu düşürür.

* Kanı temizler. Salgı bezlerinin normal çalışmasını sağlar.

* Kansızlığı giderir.

* Kabızlığı önler.

* Sinirleri yatıştırır. Zihni yorgunluğu ortadan kaldırır.

* Susuzluğu keser.

* Hamilelerin kusmalarını azaltır.

* Hazımsızlığı giderir.

* Romatizmada faydalıdır.

* Midesi hassas olanlara armut kompostosu içmeleri, özellikle tavsiye edilmektedir.

merhaba semracım hiç merak etme bende 7 haftalık hamileyim ve doktorum 3 kere alttan baktı bir kere daha bakıcam sonra normal muayene diyor ve ben cok güveniyorum ona ayrıca arkadasım ingilterede yeni doğum yaptı tüm hamileliği boyunca vajinal muayne yapılmış hiç merak etme canım rahat ol

melincim süpersin işten cıkınca ilk işim armut almak ne yapıcağımı şaşırdım ben bu bulantıdan armut deniyelim hemen cokta faydalı bi meyva

incihancım armut satışlarında patlama bekliyorum bennaniknaniknaniknanik
Bir süre armut la arkadaş olacağız gibi görünüyoo:1rolleyes:

canım çok sağol internetten falanda baktım içim rahatladı hepinize tşk. ederimhihoyyyt

canım benimde ilk muayenemde alttan baktı. biz öyle de keseyi göremedik gerçi çok küçüktü daha ama, korkacak birşey yok. hamileler hiç eşleriyle ilişkiye girmiyorlar mı? o da onun gibi birşey işte

selam arkadaşlar ben kayra.çok ciddi bir sıkıntım var bana yardım edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…