Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım. benim 12 mayıs doğum:) bakalım kim önce doğuracak.:) bu arada benim 1 kesem 3 kese olmuş nasıl olduysa. bana dua ed,nde cum usg çekilecek. iyi sonuçlarla geleyim.
bide bayramda ziaretlerin iptal dedi.günde bir saatten fazla ayakta durmayacaksın yürümeyeceksin dedi.dinlenceksin.eğilip kalkmıcan dedi.ağır kaldırmıcan dedi.bir sürü şey işte. :)) hayırlısıyla büyüsün de bebişim ben hep yatarım.kanamam lekelenmem de yok allaha şükür.
Benim dün kontrolüm vardı kalp atışını duymak için.Öyle bir şokla karşılaştım ki hala kendime gelemiyorum. Bebebğimin İKİZ olduğunu öğrendim.Yani şimdi bebeklerim oldu.çok sağlıklılar maşallah ama ben çok şakınım fisfisfis
selam hepınıze bende dun gıttım kontrole 8 haftalık olmuş bebışlerım ama cok bulantım var durmadan cıkarıyorum ve hıcbırşey yıyemıyorum
kızlaar acil yardıma ihtiyacım var.11 ağustos sat. ancak geç döllenme olduğu için bhcg sonucuna göre 19 eylülde yaptırdığım tahlilin sonucu 324 çıktı.yani 3 haftalık falan.2 gün sonra lekelenme tarzı kanmam oldu 22 eyllde birdaha ypıldı değerim 261 e düştü kanamam adet kanaması gibi devam ediyor.progestan iğnesi yapıldı.bugün tahlilin sonucu 301 yükselme var..nedir bu şimdi bebeğim kurtulabilirmi yoksa dış gebelikmidir...böyle bişey yaşayan oldumu aranızda..kusura bakmayın panikden yazım yanlışlarım olmuştur..böyle bişeyi tecrübe eden varsa nolur cvbınızı esirgemeyin..çok zor durumdayım(((((
mutahhara ne yaptın sonuçları aldınmı merak ettim canım ya inşallah sorun yoktur ben dün yine kan verdim doktor sorun yok guatr normal çıkmış dedi anlamadım gitti ya
canim saolasin sordugun için a.s.
evet bugun aldim sonuclari ve doktora gittim..3 sayfa test sonucu vardi..ne nedir pek anlamadim..geldigimden beri onlari arastiriyorum..ama hamdolsun bütün degerler normal cikti..amaaaaa guatrim cikti ben pek önemsemesim..ama dedigim gibi geldigimden beri ne nedir inceliyorum nette..ve gebelikte guatr cok önemliymiş ya normal degerler 0.45-4.5..benimki ise 6.02 ay içime bi kurt düştü aksam aksam..tedavisi cok basitmiş..bi ilac varmiş..ve cocuga bi etkisi yokmuş ilacin..amaaa tedavi edilmesse cocugun zekasiyla ilgili sorunlar olabiliyormus oyuzden cok takildim..ben TSH testi yaptirmiştim..bide guatr için T3 T4 testleri varmiş..asil onlarla belli oluyormus..yarin doktorumu aricam..ve bu testleri yaptirmak istedigimi söylicem..cünkü içim rahat degil..guatr genetikmi bilmiyorum ama annemde de var..oyuzden tedirgin oldum..dedigim gibi tedavisi cok basit ama tedavi olmama halinde kötü sonuclari var..oyuzden tedavi olmalimiyim olmamalimiyim onu anlamam lazim..dua edin olurmu inşaAllah kötü bişey cikmaz
evet bugun aldim sonuclari ve doktora gittim..3 sayfa test sonucu vardi..ne nedir pek anlamadim..geldigimden beri onlari arastiriyorum..ama hamdolsun bütün degerler normal cikti..amaaaaa guatrim cikti ben pek önemsemesim..ama dedigim gibi geldigimden beri ne nedir inceliyorum nette..ve gebelikte guatr cok önemliymiş ya normal degerler 0.45-4.5..benimki ise 6.02 ay içime bi kurt düştü aksam aksam..tedavisi cok basitmiş..bi ilac varmiş..ve cocuga bi etkisi yokmuş ilacin..amaaa tedavi edilmesse cocugun zekasiyla ilgili sorunlar olabiliyormus oyuzden cok takildim..ben TSH testi yaptirmiştim..bide guatr için T3 T4 testleri varmiş..asil onlarla belli oluyormus..yarin doktorumu aricam..ve bu testleri yaptirmak istedigimi söylicem..cünkü içim rahat degil..guatr genetikmi bilmiyorum ama annemde de var..oyuzden tedirgin oldum..dedigim gibi tedavisi cok basit ama tedavi olmama halinde kötü sonuclari var..oyuzden tedavi olmalimiyim olmamalimiyim onu anlamam lazim..dua edin olurmu inşaAllah kötü bişey cikmaz
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tahmani mayıs sonu dolur doğumum.
merhaba kızlar bugün çok kötübir gün geçirdim dr. gittim bugün keseye bakıcaktı ama kese gözükmedi ve dr.kis var dedi
belki oyüzden değerlerin yükselmiştir dedi tabi beynimden vuruldum anlatamam
size hala gözlerim şiş kendimi kaybettim okadar kötü oldumki kan verdim test için sonucu beklerkende başka dr.gittim
çok memnun kaldım çok ilgilendi ultrasonda göremedi ve alttan baktı ben istemedim hani düşük olur falan diye dedim dr. kızdı onlar kulaktan dolma şeyler
yok öle bişey dedi ve alttan bakınca keseyi gördü ayy nasıl mutlu oldum anlatamam on gün sonra tekrar gicem bu arada kan testi 1500 çıktı ve kist falan yokmuş çok uzun oldu
ama size bir sorum olucak sizi dr alttan muayene ettimi hiç şimdide o kafama takıldı korkuyorum bişey olurmu
acaba dr.düşükle hiç alakası yok diyor ama merak ettim aranızda alttan muayene olan var mı?
merhaba semracım hiç merak etme bende 7 haftalık hamileyim ve doktorum 3 kere alttan baktı bir kere daha bakıcam sonra normal muayene diyor ve ben cok güveniyorum ona ayrıca arkadasım ingilterede yeni doğum yaptı tüm hamileliği boyunca vajinal muayne yapılmış hiç merak etme canım rahat ol
merhaba kızlar bugün çok kötübir gün geçirdim dr. gittim bugün keseye bakıcaktı ama kese gözükmedi ve dr.kis var dedi
belki oyüzden değerlerin yükselmiştir dedi tabi beynimden vuruldum anlatamam
size hala gözlerim şiş kendimi kaybettim okadar kötü oldumki kan verdim test için sonucu beklerkende başka dr.gittim
çok memnun kaldım çok ilgilendi ultrasonda göremedi ve alttan baktı ben istemedim hani düşük olur falan diye dedim dr. kızdı onlar kulaktan dolma şeyler
yok öle bişey dedi ve alttan bakınca keseyi gördü ayy nasıl mutlu oldum anlatamam on gün sonra tekrar gicem bu arada kan testi 1500 çıktı ve kist falan yokmuş çok uzun oldu
ama size bir sorum olucak sizi dr alttan muayene ettimi hiç şimdide o kafama takıldı korkuyorum bişey olurmu
acaba dr.düşükle hiç alakası yok diyor ama merak ettim aranızda alttan muayene olan var mı?