Kızlar size bir şey sorucam ben cuma günü öğrendim 665,4 çıktı kan testi sizce bu kaç haftalıktı bilginiz varmı?değer çokmu düşük adetimi 4dün geçmişti ozaman bilgisi olan yardımcı olur mu?
merhaba herkeze bende dün öğrendim hamiş olduğumu
2 yaşında bir oğlum var.son adet tarihim 9 agustos sanırım ağustos ayında hamiş kaldım.
doğum mayıs görünüyor.allah hepimizin çocuklarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
evet size böyle merhaba demiştim:çok üzgünüm:
tüm mutluluğumla,sevincimle:dance:
ama dün düşük yaptımsenağlama
bebeim gelişim bozukluğu sonucu düştüsenağlama
allah sizlere yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım allah hiçkimseye, sana da bir daha yaşatmasın. çok üzüldüm. ama vardır bunda da bir hayır inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla yeniden bebişine kavuşursun. :teselli:
arkadaslar 3 gundur gıremıyorum..cok bulantım var ne kotu bırseymıskollarım bacaklarımın hiç hali yok..süt hiçbirşey yıyıp ıcemıyorum herseyden tıksınıyorum krakerdende tıksınmeye basladım artık
herseyde cok kotu lokuyor..bır an once gecse keske
bu arada yenı hamılelerıde tebrık edıyorum hosgeldınız
arkadaslar 3 gundur gıremıyorum..cok bulantım var ne kotu bırseymıskollarım bacaklarımın hiç hali yok..süt hiçbirşey yıyıp ıcemıyorum herseyden tıksınıyorum krakerdende tıksınmeye basladım artık
herseyde cok kotu lokuyor..bır an once gecse keske
bu arada yenı hamılelerıde tebrık edıyorum hosgeldınız
cok gecmis olsun bitanem yainşaAllah hayirlisiyla tez zamanda saglikla tekrar hamile kalirsinn a.s.
Oooo mayıs anneleri toplanıyo :) Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar... Bende dün akşam besin zehirlenmesi teşhisiyle gittim doktora. İlaç vermeden önce hamilelik testi istedim. Doktor test sonuçlarına göre %99 hamilesin dedi... Yarında Kadın doğum uzmanına randevum var. Çok da iyi bi doktorumuz var. teyzemin iki doğumunu da o yaptırdı. Kesinlikle tavsiye ederim...
Benim de son adet tarihim 26 Temmuz, doktor doğum tarihi olarak 2 Mayıs dedi. Ancak tecrübeli olan annelerin dediğine göre bebiş Nisan'da gelirmiş :) Hayırlısı inş.
Tavsiye edilen doktor hakkında bilgi verir misiniz? Benim ilk hamileliğim ve doktor konusunda sıkıntı çekiyorum
Şimdiden teşekkürler..
Benim de son adet tarihim 26 Temmuz, doktor doğum tarihi olarak 2 Mayıs dedi. Ancak tecrübeli olan annelerin dediğine göre bebiş Nisan'da gelirmiş :) Hayırlısı inş.
Tavsiye edilen doktor hakkında bilgi verir misiniz? Benim ilk hamileliğim ve doktor konusunda sıkıntı çekiyorum
Şimdiden teşekkürler..