2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar bende aranıza katıldım ama ya mayıs sonu yada haziran başı olacak daha çok yeni:) kaç haftalık olduğunuda bilmiyorum haftaya belli olacak Allaj,hım hepimize sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...AMİN

Kızlar size bir şey sorucam ben cuma günü öğrendim 665,4 çıktı kan testi sizce bu kaç haftalıktı bilginiz varmı?değer çokmu düşük adetimi 4dün geçmişti ozaman bilgisi olan yardımcı olur mu?

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin büyük ihtimalle 5 haftalıksın degerinde gayet normal canım ama kesin bilgiyi dr un verir zaten a.s.a.s.

evet size böyle merhaba demiştim:çok üzgünüm:
tüm mutluluğumla,sevincimle:dance:
ama dün düşük yaptımsenağlama
bebeim gelişim bozukluğu sonucu düştüsenağlama
allah sizlere yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım allah hiçkimseye, sana da bir daha yaşatmasın. çok üzüldüm. ama vardır bunda da bir hayır inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla yeniden bebişine kavuşursun. :teselli:

amin canım allah hiçkimseye, sana da bir daha yaşatmasın. çok üzüldüm. ama vardır bunda da bir hayır inşallah tez zamanda sağlıkla mutlulukla yeniden bebişine kavuşursun. :teselli:

çok üzüldüm canım. çok geçmiş olsun. en kısa zamanda istediğine kavuşursun umarım

arkadaslar 3 gundur gıremıyorum..cok bulantım var ne kotu bırseymıskollarım bacaklarımın hiç hali yok..süt hiçbirşey yıyıp ıcemıyorum herseyden tıksınıyorum krakerdende tıksınmeye basladım artık
herseyde cok kotu lokuyor..bır an once gecse keske
bu arada yenı hamılelerıde tebrık edıyorum hosgeldınız

merhaba arkadaşlar mikro ile hamile kaldım geçen hafta c.tesi test günümün 11.günüydü 311 çıktı

bende tam olarak kaç hafalığım bilmiyorum....mayıs gibi görünüyor ....cuma günü gidip bakacağız kesemize yada keselerimize?

cok gecmis olsun bitanem ya inşaAllah hayirlisiyla tez zamanda saglikla tekrar hamile kalirsinn a.s.

canim cok gecmis olsun ya..miden bulanmiyor diye sevinmiştik nne güzel sürekli yaninda kolonya bulundur,derin derin burnundan nefes alip agzindn ver..inşaAllah en kisa sürede gecer bulantilarin..

yeni gelen arkadaslarin hepsine hoşgeldin diyorummm a.s. cok güzel bir hamilelik gecirirsiniz inşaAllah a.s.

Cnm geçmiş olsun.Senin adına çok üzüldümm..
Ama bir tane oğluşun varmış şkr.O sana moral olacaktır..
Bunda gelişim bozukluğu varmış...Düşmesinde bir hayr vardır muhakkak...Demekki şimdi nasip değilmiş...
İnş ilerde sağlıklı hamişlikler yaşarsınnn..

Bi ben mi böleyim diyordum.Yalnız değilmişim....Kendim bile abartılı buluyorum bu durumumu...
Yemek yapamıyorum ....Eşim bişeyler yaptığında da mutfaktan kaçıyorumm odaya girip kapımı kapatıyorum.Dünya kokuyor resmen bana...Ablam gelecek bayram tatili boyunca artık o yapar yemeklerimi...Eşimde Adanaya gidiyooo...O da artık karnını orda doyurur...Ben bir süre mutfaktan uzak kalacağım gibi görünüyoo çünkü..
Ama şikayet etmekte istemiyorum.İnş geçiçi bir dönem olarak düşünüyorum bunları...Allahım şkr ki hamişim diyorum...sağlıkla tamamına erdirsin inş da bunları unutacağıma eminim...

Benim de son adet tarihim 26 Temmuz, doktor doğum tarihi olarak 2 Mayıs dedi. Ancak tecrübeli olan annelerin dediğine göre bebiş Nisan'da gelirmiş :) Hayırlısı inş.

Tavsiye edilen doktor hakkında bilgi verir misiniz? Benim ilk hamileliğim ve doktor konusunda sıkıntı çekiyorum
Şimdiden teşekkürler..

canım hayırlı olsun inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi.ben antalyalıyım ama istanbulda kaan kocatepe çok iyi bi doktormuş yakınmı sana bilmem ama istersen internette sitesi var bakabilirsin.eşide doktor bu arada kadın doğum uzmanı.bende aha önce doğum yapan arkadaşlardan biliyorum bu doktoru.

Arkadaşlar günaydınlar. Bir haftadır yoktum. yeni gelen hamişlerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleri.

GİZEM arkadaşım çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda yeniden hamiş haberlerini alırız. Hayırlısı böyleymiş diyelim

Arkadaşım hayırlı olsun. Benim söylediğim doktor Meltem Özkan Girgin. Çok iyi bir doktor. Şu anda Çiftehavuzlar Medamerican'da bulunuyor. Doğum için anlaşmalı olduğu hastahaneler var. oraya geliyor. Benim teyzemin iki bebeğinin takibinide , doğumunuda Meltem Hanım yaptı. Çok memnundu teyzem kendisinden. Bende şimdi Meltem Hanım'a gidiyorum. Eğer semt olarak sana uzak değilse kesinlikle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…