Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iyiyim ... bebeğim görünmüyor.. ama iki kesem varmış?? ben ikiz annesimi olacağım acaba...önümüzdeki pazartesi ultrasyona gireceğim tekrar umarım bebek yada bebekler görünür.. o zaman 6 haftam dolmuş olacak sanırım daha bebeğimin tam olarak ne kadarlık olduğu bile belli değil... miğde bulantısı ve kusmalarımda başlamadıı ... ama sancılarım oluyo biraz kasık bölgelerimde... ya ne yapacağım ben böyle pazartesiye kadar ölücem sanki meraktannnnnnnn
kızlar bana şu gebelk takvimi nasıl oluyor biriniz anlatabilir mi ayrıca keseleri kç haftalık gördünüz ben galiba 4 yada 5 son adetim 9 ağustos dünkü kan değerim 1395 cevaplarr
canım gözün aydın.sen rahat rahat yat ve dinlen. eminim herşey yolunda gidecektir.ne güzel olur ikizlerin olsa.kaydirigubbakcemile5
mide bulantısı ve kusma olmak zorunda değil arkadaşım. ben ilk hamileliğimde sadece ev kokusuna karşı hassastım.şimdi de parfüme. onun dışında hiçbirşeyim yok maşallah .pazartesiye az kaldı zaten. sıkma kendini.
canım senin progesteron seviyen kaç çıktı. benimi 26 çıktı
bu arada doktor ultrason için bayramdan sonra gel dedi. ve daha biz keseyi bile görmedik ben nası dayanacam? acaba bebişim içimdemi?fisfisfis
ama çok geç çağırmış seni. 5 haftalıkken kes 6 haftalıkken kalp atımı görülüyor. sen gittiğinde direk kalp atımını göreceksin:) ama bence bir dr. a daha görün. keseyi görün bari bayramdan önce
arkadaşlar progesteron baktıran ve sonuçlarını bilenler buraya yazabilir mi?? normal değeri kaç olmalı bilen varmı??
canım yaşadığım ilçede 2 kadın doğumcu var, ve karı kocalar:) heralde sık sık çağırmak istemiyor çok paramız gitmesin diye:) ama bayram tatilinde memlekete gittiğimde belki bi özel hastaneye giderim. tabi sevk kağıdı alabilirsem-tatlicadiarzu-
bu arada ön sayfada progesteronu yazmıştım. benimki 4+5 iken 49 çıktı. doktorum ii dedi.